- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.781
Ahahahahaha doğurunca ben: aşkım bu ay et yemezsen ölmezsin ama o lacoste alınıcak. Cocugu lacoste suz geziyor dedirtmem. Makarna ye sen. AjdjdjdjdjfHehehe ben de böyle büyüm büyük konuştum. Bit kadar çocuk adidas mı alınır diye de o iş öyle değilmiş
Doğurunca çok eğlenceksin kendinle
Lacoste almadım hiçAhahahahaha doğurunca ben: aşkım bu ay et yemezsen ölmezsin ama o lacoste alınıcak. Cocugu lacoste suz geziyor dedirtmem. Makarna ye sen. Ajdjdjdjdjf
Gece kötülerdi, şimdi iyiler.nasil oldular film ?
Crocs zaafım kendime var her Scrubsımın crocsu var sjdkfkfk bu dünya icin fazla minnoşum....Lacoste almadım hiç
Ana gap crocs zaafım
kucugun sonucu çıktimiGece kötülerdi, şimdi iyiler.
Anlık değişkenlik işte
Bizim okulda ve bildiğim diğer kolejlerde kardeş indirimi %5Aslında cok istiyorduysan araya zaman koymadan yapabilirdin,okullarda kurslarda ortalama %30luk kardes indirimi yapılıyor
Küçükken ne alsan giyiyorlar ama yaş 8 den sonra kendi istedikleri olacak. Bu sene benim kız isyan etti mesela: kendine ck guess ayakkabı alıyorsun bana hummer jack . Banane artık ben de markalı istiyorum dediAhahahahaha doğurunca ben: aşkım bu ay et yemezsen ölmezsin ama o lacoste alınıcak. Cocugu lacoste suz geziyor dedirtmem. Makarna ye sen. Ajdjdjdjdjf
Kızıma orda çok yakını okuduğu için sadece yüzde beş ineriz dedi nesibe aydınBizim okulda ve bildiğim diğer kolejlerde kardeş indirimi %5
Çocuğumun olmadığı nasıl da belliBizim okulda ve bildiğim diğer kolejlerde kardeş indirimi %5
Valla kızım ortalıkta yırtınsa bile ck guess beymen tommy falan almamKüçükken ne alsan giyiyorlar ama yaş 8 den sonra kendi istedikleri olacak. Bu sene benim kız isyan etti mesela: kendine ck guess ayakkabı alıyorsun bana hummer jack . Banane artık ben de markalı istiyorum dediannanne aldı 2 tane indirimden de sustu. Ama büyük aldık 2 sene giymelik. bize bayramdan bayrama alınırdı kıyafet. O günlerde güzeldi. Değerini biliyorduk
Henüz bekliyoruz bakalım, 2 gibi arayacağım.kucugun sonucu çıktimi
Yok ya, yüzde 10 20 olanlar var, hatta maya kolejinde 3. Çocuk ücretsiz kompleBizim okulda ve bildiğim diğer kolejlerde kardeş indirimi %5
Geçen yeni etiketli burberry ve ralph lauren mont, kazak, yelek bakarken buldum kendimi.Valla kızım ortalıkta yırtınsa bile ck guess beymen tommy falan almam
Ben de daha yüksek bir indirim bekliyordum açıkçası ama hayallerim suya düştü:) İki çocuğun okul masrafı çok astronomik rakamlara çıkıyor yaÇocuğumun olmadığı nasıl da belli
Ahahahahshdj ben kendisi yiyip çocuğuna yedirmeyen annelerden olcam belliGeçen yeni etiketli burberry ve ralph lauren mont, kazak, yelek bakarken buldum kendimi.
350 falan buldum yani baktığında, Allahın lcw de şişme yelekler 100 ve üzeri.
O an için mantıklı gelmişti, sonra topladım kendimi
Ben çalışıyorum çocuğum olursa devlete de gönderemez valla s.ça s.ça göndericex bakalımBen de daha yüksek bir indirim bekliyordum açıkçası ama hayallerim suya düştü:) İki çocuğun okul masrafı çok astronomik rakamlara çıkıyor ya
Odtü ve Bilkent’in indirimli hali bizim okulla aynı paraya geliyor. Arkadaşlarımın çocuklarında o kurumlarda olanlar var. Ted başka bir boyut, anne veya baba oradan mezunsa hakikaten uygun rakamlara geliyor ama orada da şubat tatilini İsviçre’de kayakta geçiremlerle aşık atma meselesi var. Eşim ve ben İtü mezunuyuz, Ankara’da hiçbir işe yaramıyor bu durumYok ya, yüzde 10 20 olanlar var, hatta maya kolejinde 3. Çocuk ücretsiz komple
Başkent, ted, odtü, çankaya vb hem ilkokul hem üni bağlantılı yerlerde ise buralardan mezun ya da ailede eğitim kurumunda çalışanlar varsa, öyle de bir indirime sahip olunuyor.
Anne baba çalışınca ve çocuğu okula bırakıp alacak biri olmayınca mecbur özel okul oldu bizim. Devlet ile saatlerimiz uymuyorBen çalışıyorum çocuğum olursa devlete de gönderemez valla s.ça s.ça göndericex bakalım
Naptın Nesibe Aydın işini, gönderecek misin kızını?Kızıma orda çok yakını okuduğu için sadece yüzde beş ineriz dedi nesibe aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?