Geçinemeyenler kulübü

Benim kızın okulu 3 ayda bir çocukları online sınava sokmaya başladı. Çok erken olduğunu düşünüyorum ama merkez kararı dediler. Benim kız da stres yapıyor sınav öncesi. Sınavım bizim için önemli olmadığına dair pedagojik bir konuşma yaptım kendisine. Gelen cevap şu “Sen benim başarısız olmamı mı istiyorsun?”

Mayaya 3 çocuğunu gönderen bir arkadaşım var. 4. olursa nasıl olacak diye sormuş. O zaman biz size para veriyoruz demiş müdür

Abovvvv acımasız anne seniiiama çocuk olunca göreceğim seni de
Ablam ilk adım ayakkabısı yeğenime adidas almıştı. Ben o zaman üniversiteliyim, kınım kınım kınadım abla görgüsüzmüsün altına yapan birine bu kadar saçma şey alınır mı fln dedim. Aradan geçti on yıl, ben anne oldum
Oğlana 2 yaşa kadar adidas giydirdim benle baya eğlendiler, dalga geçtiler. Naber kız görgüsüz dediler
Not iki yaştan sonra bu rahatsız dedi sketcherstan başka giymiyor özetle kimsenin çocuğunda bir şeyi kınamayacaksın

Ha ha ha aynen öyle. Kendime robot süpürge alacaktım ondan feragat edip kıza legolar aldım. Allah garip bir duygu veriyor anne olunca. O duygu olmasa maddi manevi çekilecek çile değil çocuklar

Kızlar bu sene aşırı fazla düğün olacakmış yani düğün mevsiminde altın patlama yapacak. Halaa düşükken parası olan değerlendirsin bı fırsatı.ytd

Ha ha ha aynen öyle. Kendime robot süpürge alacaktım ondan feragat edip kıza legolar aldım. Allah garip bir duygu veriyor anne olunca. O duygu olmasa maddi manevi çekilecek çile değil çocuklar
Fazla almam ama ben bak. Sen çok para döküyorsun
lego bir 23 nisanda alırım bir de doğumgününde gelirse gelir. Senede bir de dayısı işte yurtdışından bir oyuncak getirir o kadar. Öyle hesapsız lego oyuncak fln almıyorum. Ayakkabı da nir spor bir terlik olur. Kışları da bot ve yağmur çizmesi olur o kadar. Gap hoodie severim diyorum ya her yaşta tek bir tanedir. Yıkar yıkar onu giyer marka ama azdır her şeyş

Ben karışık alıyorum en üst markada alırım pazardan da alırım. İç çamaşırlarını a101 den alıyorum mesela. Ev giyiminde de pahalıya kaçmam. Ayakkabı mont bot jean cekette ararım en iyisini. Benden kıskandı deri ceket bile aldırdı geçem yıl hm den. Ama büyük aldım bu sene de giyet

Aylık kazancımız çok düştü 5000 okula verirsem geçinemem. Yeme içme benzin vs den de kısamam.
Eskiden ortalamanın üstünde sayılanlar şu an yer altında gibi ya. 2 çocuğa hakkıyla bakmak icin ne kadar kazancaz daha anlamadım ki

Yok lego açısından dedim. Denizin lego duplosu 5 set anca vardır. Arada çıkarır oynar. Ama classic tek seti var. Bir senedir başka da almadım. İki kere de dedesi city aldı ama en ucuzlardan o kadar. Nisanda migros indirimden bir set daha seçer alır o kadar. Başka da almam ben.

Aa bak aynen. Çeşit çeşit almam hiç senelik kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…