- 3 Haziran 2009
- 7.591
- 29.789
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.801
Mayaya 3 çocuğunu gönderen bir arkadaşım var. 4. olursa nasıl olacak diye sormuş. O zaman biz size para veriyoruz demiş müdürYok ya, yüzde 10 20 olanlar var, hatta maya kolejinde 3. Çocuk ücretsiz komple
Başkent, ted, odtü, çankaya vb hem ilkokul hem üni bağlantılı yerlerde ise buralardan mezun ya da ailede eğitim kurumunda çalışanlar varsa, öyle de bir indirime sahip olunuyor.
Aynen o yüzden zaten herşey zorlasıyor gittikce yaAnne baba çalışınca ve çocuğu okula bırakıp alacak biri olmayınca mecbur özel okul oldu bizim. Devlet ile saatlerimiz uymuyor
Zor yaa, birden fazla çocuk büyük şehirde hakikaten zor. Küçük kreşe başlayacak benim. Büyük haftada iki gün gidiyor. Birini al öbürünü bırak, bu arada işe git gel falan komple kaosAynen o yüzden zaten herşey zorlasıyor gittikce ya
Düşünüyorum olmazsa noterler birliğine göndereceğimNaptın Nesibe Aydın işini, gönderecek misin kızını?
Abovvvv acımasız anne seniiiValla kızım ortalıkta yırtınsa bile ck guess beymen tommy falan almam
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahDüşünüyorum olmazsa noterler birliğine göndereceğim
Ekonomi kötü elimde ki birikimi okula vermeye korkuyorum ya bir daha birikmezse diye. Pandemi olmasa direkt nesibeye gönderirdim.Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ablam ilk adım ayakkabısı yeğenime adidas almıştı. Ben o zaman üniversiteliyim, kınım kınım kınadımAbovvvv acımasız anne seniiiama çocuk olunca göreceğim seni de
Ha ha ha aynen öyle. Kendime robot süpürge alacaktım ondan feragat edip kıza legolar aldım. Allah garip bir duygu veriyor anne olunca. O duygu olmasa maddi manevi çekilecek çile değil çocuklarAblam ilk adım ayakkabısı yeğenime adidas almıştı. Ben o zaman üniversiteliyim, kınım kınım kınadımabla görgüsüzmüsün altına yapan birine bu kadar saçma şey alınır mı fln dedim. Aradan geçti on yıl, ben anne oldum
Oğlana 2 yaşa kadar adidas giydirdim benle baya eğlendiler, dalga geçtiler. Naber kız görgüsüz dediler
Not iki yaştan sonra bu rahatsız dedi sketcherstan başka giymiyor
Fazla almam ama ben bak. Sen çok para döküyorsunHa ha ha aynen öyle. Kendime robot süpürge alacaktım ondan feragat edip kıza legolar aldım. Allah garip bir duygu veriyor anne olunca. O duygu olmasa maddi manevi çekilecek çile değil çocuklar
Bizim elimizde birikim yok, aylık kazandığımızı okul taksitlerine yatırıyoruz:)Ekonomi kötü elimde ki birikimi okula vermeye korkuyorum ya bir daha birikmezse diye. Pandemi olmasa direkt nesibeye gönderirdim.
Ben karışık alıyorum en üst markada alırım pazardan da alırım. İç çamaşırlarını a101 den alıyorum mesela. Ev giyiminde de pahalıya kaçmam. Ayakkabı mont bot jean cekette ararım en iyisini. Benden kıskandı deri ceket bile aldırdı geçem yıl hm den. Ama büyük aldım bu sene de giyetFazla almam ama ben bak. Sen çok para döküyorsun
lego bir 23 nisanda alırım bir de doğumgününde gelirse gelir. Senede bir de dayısı işte yurtdışından bir oyuncak getirir o kadar. Öyle hesapsız lego oyuncak fln almıyorum. Ayakkabı da nir spor bir terlik olur. Kışları da bot ve yağmur çizmesi olur o kadar. Gap hoodie severim diyorum ya her yaşta tek bir tanedir. Yıkar yıkar onu giyermarka ama azdır her şeyş
Aylık kazancımız çok düştü 5000 okula verirsem geçinemem. Yeme içme benzin vs den de kısamam.Bizim elimizde birikim yok, aylık kazandığımızı okul taksitlerine yatırıyoruz:)
Doğru ben gün almaya gittiğimde yer yoktu shdjdjfjfKızlar bu sene aşırı fazla düğün olacakmış yani düğün mevsiminde altın patlama yapacak. Halaa düşükken parası olan değerlendirsin bı fırsatı.ytd
Eskiden ortalamanın üstünde sayılanlar şu an yer altında gibi ya. 2 çocuğa hakkıyla bakmak icin ne kadar kazancaz daha anlamadım kiAylık kazancımız çok düştü 5000 okula verirsem geçinemem. Yeme içme benzin vs den de kısamam.
Yok lego açısından dedim. Denizin lego duplosu 5 set anca vardır. Arada çıkarır oynar. Ama classic tek seti var. Bir senedir başka da almadım. İki kere de dedesi city aldı ama en ucuzlardan o kadar. Nisanda migros indirimden bir set daha seçer alır o kadar. Başka da almam ben.Ben karışık alıyorum en üst markada alırım pazardan da alırım. İç çamaşırlarını a101 den alıyorum mesela. Ev giyiminde de pahalıya kaçmam. Ayakkabı mont bot jean cekette ararım en iyisini. Benden kıskandı deri ceket bile aldırdı geçem yıl hm den. Ama büyük aldım bu sene de giyet
Aa bak aynen. Çeşit çeşit almam hiç senelik kafiFazla almam ama ben bak. Sen çok para döküyorsun
lego bir 23 nisanda alırım bir de doğumgününde gelirse gelir. Senede bir de dayısı işte yurtdışından bir oyuncak getirir o kadar. Öyle hesapsız lego oyuncak fln almıyorum. Ayakkabı da nir spor bir terlik olur. Kışları da bot ve yağmur çizmesi olur o kadar. Gap hoodie severim diyorum ya her yaşta tek bir tanedir. Yıkar yıkar onu giyermarka ama azdır her şeyş
5000 çokmuş. Bizim 3300 aylık.Aylık kazancımız çok düştü 5000 okula verirsem geçinemem. Yeme içme benzin vs den de kısamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?