Geçinemeyenler kulübü

Shdjdkdkd rakamlara bakar mısın iki çocuk düşünüyorum bil bakalım ne eksik evet para

Neyse ben biraz alısveris yapayım bebem olana kadar dolabımın anasını aglatarak yenilemeliyim
Dettttt . Kendine gelince var ama doğmamış bebeye yokkk. amannn al gitsin gençken giyiliyor yeniliyor. Buruşuk yüze bükülmüş bele kıyafet yakışmıyor takma dişlerle de istediğin yenmiyorrr

Dettttt . Kendine gelince var ama doğmamış bebeye yokkk. amannn al gitsin gençken giyiliyor yeniliyor. Buruşuk yüze bükülmüş bele kıyafet yakışmıyor takma dişlerle de istediğin yenmiyorrr
Anladım ki bebişim olunca ona alıcam kendime almıcam o yüzden şimdiden kendime alayım anası mutlu olsun ki kendi de mutlu olsun.... sayenizde analık öğrendik analık chamallows Khomyuk filmdelisi ve ceycey... hahddhdhdhdjdj

Neyse ben biraz alısveris yapayım bebem olana kadar dolabımın anasını aglatarak yenilemeliyim
ya sonra giyemezsen
valla cocuk yokken giy giyistir tak takistir.
zaten cocuk olunca uzun sure anne topuzu ve ne bulsan onu giyip cikiyosun modunda takiliyosun

ya sonra giyemezsen
valla cocuk yokken giy giyistir tak takistir.
zaten cocuk olunca uzun sure anne topuzu ve ne bulsan onu giyip cikiyosun modunda takiliyosun
Stilettomu yarın giyeyim de çalıştığım yerde bizim buralara bi o***** gelmis diye damgalanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…