- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.841
ben bu konularda biraz gaddarim sanirim.Ben çok bilirim kucağımda çocuk, bir elimle boş bebek arabası sürdüğüm günleri
aa eymir gibi degilmi yani aracsiz olan herkes girebiliyor ya orayaHacettepe içindeki yer, yeşil vadiydi sanırım, çok güzel ama oradan mezun veya orada çalışan biri ile giriş yapılabiliyor.
Shdjdkdkd rakamlara bakar mısın iki çocuk düşünüyorum bil bakalım ne eksik evet paraÇok
Biz geçen hesapladık, iki çocuk koleje gidiyor desek, her türlü ihtiyaçlarını kısmadan almak, onlara üst değil ama standart bir hayatı sunabilmek için gerekli aylık gelir minimum 30 35 bin.
Ha daha azına da koleje gider, a değil c sınıfı bir okul olur, düşük marka giyinir, senede 1 tatile gider vs onda da 20 25 bandı.
Benim özellikle büyük kız bu tarz durumlarda tercih yapmak yerine yere yatıp tepinmeyi seçerdiben bu konularda biraz gaddarim sanirim.
ya yuruyecek ya o arabaya binecek hayatta araba varken kucagima almam.
canima yazik yahu
Arabasız girmeyi denemedim ama araba ile referans soruyorlaraa eymir gibi degilmi yani aracsiz olan herkes girebiliyor ya oraya
bizimki de bir donem oyleydi yere yatip aglamiyordu titizliginden ama baya kusa kusa agliyorduBenim özellikle büyük kız bu tarz durumlarda tercih yapmak yerine yere yatıp tepinmeyi seçerdi
Yer çamur olsun hiç fark etmez direkt atardı kendisini yerebizimki de bir donem oyleydi yere yatip aglamiyordu titizliginden ama baya kusa kusa agliyordu
Dettttt . Kendine gelince var ama doğmamış bebeye yokkk.Neyse ben biraz alısveris yapayım bebem olana kadar dolabımın anasını aglatarak yenilemeliyim
Anladım ki bebişim olunca ona alıcam kendime almıcam o yüzden şimdiden kendime alayım anası mutlu olsun ki kendi de mutlu olsun.... sayenizde analık öğrendik analıkDettttt . Kendine gelince var ama doğmamış bebeye yokkk.amannn al gitsin gençken giyiliyor yeniliyor. Buruşuk yüze bükülmüş bele kıyafet yakışmıyor takma dişlerle de istediğin yenmiyorrr
Sen de haklısınAnladım ki bebişim olunca ona alıcam kendime almıcam o yüzden şimdiden kendime alayım anası mutlu olsun ki kendi de mutlu olsun.... sayenizde analık öğrendik analıkchamallows Khomyuk filmdelisi ve ceycey... hahddhdhdhdjdj
kesinlikle ben ne zaman kendime alisveris yapacagim diye niyetlensem hep denize almis oluyorumAnladım ki bebişim olunca ona alıcam kendime almıcam o yüzden şimdiden kendime alayım anası mutlu olsun ki kendi de mutlu olsun.... sayenizde analık öğrendik analıkchamallows Khomyuk filmdelisi ve ceycey... hahddhdhdhdjdj
ya sonra giyemezsenNeyse ben biraz alısveris yapayım bebem olana kadar dolabımın anasını aglatarak yenilemeliyim
Aaa benim annemin kendine diye çıkıp bana kıyafet alması gibikesinlikle ben ne zaman kendime alisveris yapacagim diye niyetlensem hep denize almis oluyorum
Ben de ben de.kesinlikle ben ne zaman kendime alisveris yapacagim diye niyetlensem hep denize almis oluyorum
Stilettomu yarın giyeyim de çalıştığım yerde bizim buralara bi o***** gelmis diye damgalanayımya sonra giyemezsen
valla cocuk yokken giy giyistir tak takistir.
zaten cocuk olunca uzun sure anne topuzu ve ne bulsan onu giyip cikiyosun modunda takiliyosun
NeyyyyyStilettomu yarın giyeyim de çalıştığım yerde bizim buralara bi o***** gelmis diye damgalanayım
Calıstıgın yer kaderindir.... daha bir kere bile kolsuz (sıfır kol) giymedim burdaNeyyyyy
Kız arabistanda mı çalışıyorsun yoksa?Calıstıgın yer kaderindir.... daha bir kere bile kolsuz (sıfır kol) giymedim burda
SayılabilirKız arabistanda mı çalışıyorsun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?