- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.881
aaa noldu ki ya öyleE tabii ihtimal daima var.
Yok canım, test mest yapmadılar.
Geçmez ise yapılacak.
Tam mevsim geçişi dönemi, o tür bir hastalık olma ihtimali yüksek.
Çocuğun başına gelmeyen kalmadı, çeneyi yaraladı, gözü morardı, kafa ayrı şişti.
Hayırlısıyla yatsaydı bir...
ne jean mini eteğime ne jean pantolonlarıma sığamıyorum.belden bir sıkıyorlar kıpkırmızı izleri çıkıyor.acil zayıflamam lazım ama olmuyor gene yiyorum dayanamayıpbenide kilo yedi
ben karar verdim sonu ne olursa olsun herbalife a baslicamne jean mini eteğime ne jean pantolonlarıma sığamıyorum.belden bir sıkıyorlar kıpkırmızı izleri çıkıyor.acil zayıflamam lazım ama olmuyor gene yiyorum dayanamayıp
evde eş çocuk olmasa 10 gün boyunca sadece su ve vitamin içip tv izleyeceğim evden hiç çıkmadan .sanırım açlıktan ölmezsem bir 6 kilo verilir.ben karar verdim sonu ne olursa olsun herbalife a baslicam
hayatimin geri kalaninda bir kez daha zayif olmadan olmek istemiyorum ya
Ya ona para vereceğine online diyetisyene git sağlığından olma bence denizben karar verdim sonu ne olursa olsun herbalife a baslicam
hayatimin geri kalaninda bir kez daha zayif olmadan olmek istemiyorum ya
serum mu baglatsakevde eş çocuk olmasa 10 gün boyunca sadece su ve vitamin içip tv izleyeceğim evden hiç çıkmadan .sanırım açlıktan ölmezsem bir 6 kilo verilir.
ya ben diyet yapamiyorum kiYa ona para vereceğine online diyetisyene git sağlığından olma bence deniz
açlık grevi yapan bir gruba mı üye olsak geçici bir süre.zayıflayınca tüyeriz amaserum mu baglatsak
bizde bu bogaz varken adamin biri gibi tuvalette biskuvi yer yinede o grevi bozarizaçlık grevi yapan bir gruba mı üye olsak geçici bir süre.zayıflayınca tüyeriz ama
Zaten tiroit gibi sorunların var ne idüğü belirsiz o şeylerle sağlığından olacaksın. en iyisi bir endokrine gitmen. Ben ankaradayken gazinin profesör katına giderdim uygun bir ek ücret karşılığında bakarlardı. Belki tiroidin az çalışıyor ondan alıyorsun mesela?ya ben diyet yapamiyorum ki
cips gömdüm az önce haklı olabilirsinbizde bu bogaz varken adamin biri gibi tuvalette biskuvi yer yinede o grevi bozariz
Ay nasıl giyiyorsun kız beni afakanlar basıyor giyinceben boynum kısa olduğundan bi tık açık yakalı alırım tişörtleri bluzları vs.ama hiç bir yerim görünmüyortek dekoltem skinny jean giymem galiba devamlı
ben de hem troid var hem de aşırı kortizonlu ilaçtan aldım maalesef.ağrı kesici hap iğne full kortizon yüklüZaten tiroit gibi sorunların var ne idüğü belirsiz o şeylerle sağlığından olacaksın. en iyisi bir endokrine gitmen. Ben ankaradayken gazinin profesör katına giderdim uygun bir ek ücret karşılığında bakarlardı. Belki tiroidin az çalışıyor ondan alıyorsun mesela?
Sağlığını riske atma
neti jean pantolonumu?hem de bir beden küçük alırım tayt gibi olsun diyeeeeAy nasıl giyiyorsun kız beni afakanlar basıyor giyince
Ben kışın tayt giyerim ama jeanlerde skinny cok agır geliyo bana. Boyfriend ve mom dışında giyemiyorumneti jean pantolonumu?hem de bir beden küçük alırım tayt gibi olsun diyeeee
ben de onları giyemem .boyumu daha da kısaltıyor gibi gelir almam.tulum çok severim amaBen kışın tayt giyerim ama jeanlerde skinny cok agır geliyo bana. Boyfriend ve mom dışında giyemiyorum
dr un adi neydi ?Zaten tiroit gibi sorunların var ne idüğü belirsiz o şeylerle sağlığından olacaksın. en iyisi bir endokrine gitmen. Ben ankaradayken gazinin profesör katına giderdim uygun bir ek ücret karşılığında bakarlardı. Belki tiroidin az çalışıyor ondan alıyorsun mesela?
Sağlığını riske atma
ben hic tatli sevmem ama o bile degisti ya 1 2 aydir bugun 4 dilim baklava yedim iyimi normalde benim o 4 dilimle bayilmam lazimdicips gömdüm az önce haklı olabilirsin
Serhat beydi, ama soyadını hatırlayamıyorum.dr un adi neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?