- 14 Eylül 2014
- 21.320
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.795
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.861
Birtakım günahlara girdikAyNeyapsamkisimdi bol bol al, çocuktan sonra kendime bir şey almaktan bakmaktan keyif almıyorum. Tipimde kaydı zaten eskisi gibi yakışmıyor çocuktan önce al giy, benim dolap eskiden kalanlarla idare ediyor
oylemi diyolarStilettomu yarın giyeyim de çalıştığım yerde bizim buralara bi o***** gelmis diye damgalanayım
oturdugun yerde kaderindirCalıstıgın yer kaderindir.... daha bir kere bile kolsuz (sıfır kol) giymedim burda
Yesss hemen anlıyorlar dısardan geldiğini. Zaten herkes tesettürlü saçının tek teli görünen birinin dışardan geldiği belli oluyoroylemi diyolar
Ahahahdhdjd elbiselerimi bayadır giyemiyorum jean+tişört. Şehir dışına çıkacaksam mini etek vs. Hemen arabaya atlayıp gaza yükleniyorumoturdugun yerde kaderindirbende giyemedim halbuki bekarken adim bayan dekolteydi
aha bildim ben orayiYesss hemen anlıyorlar dısardan geldiğini. Zaten herkes tesettürlü saçının tek teli görünen birinin dışardan geldiği belli oluyor
bizim buralara bir o... gelmis demelerine firsat vermedenAhahahdhdjd elbiselerimi bayadır giyemiyorum jean+tişört. Şehir dışına çıkacaksam mini etek vs. Hemen arabaya atlayıp gaza yükleniyorum
Bide çalışanlara da cok iyi gözle bakmıyorlar bencebizim buralara bir o... gelmis demelerine firsat vermeden
Canım sonuçlar temiz ama enfeksiyon devam ettiği için antibiyotik verdi.filmdelisi sonuc ne cikti ?
Çook geçmil olsunCanım sonuçlar temiz ama enfeksiyon devam ettiği için antibiyotik verdi.
Az doz ve süreli kullanacağız, ona cevap vermez ve ateş düşmezse mecbur ctesi kan ve covid testleri yapılacak.
Ha ha ha kahvemi püskürttüm gene. Kız seni hiç bayan dekolte olarak hayal edemedim. Gözümde bıcır bıcır bebek yüzlü bir kadın canlanıyor sadeceoturdugun yerde kaderindirbende giyemedim halbuki bekarken adim bayan dekolteydi
covit ihtimalide mi varmisCanım sonuçlar temiz ama enfeksiyon devam ettiği için antibiyotik verdi.
Az doz ve süreli kullanacağız, ona cevap vermez ve ateş düşmezse mecbur ctesi kan ve covid testleri yapılacak.
gogus dekolteli giyerdimHa ha ha kahvemi püskürttüm gene. Kız seni hiç bayan dekolte olarak hayal edemedim. Gözümde bıcır bıcır bebek yüzlü bir kadın canlanıyor sadece
Ay ben de ben degogus dekolteli giyerdim
severimde bayanlarda gogus dekoltesini
E tabii ihtimal daima var.covit ihtimalide mi varmis
e kimden kaptilar o zaman baska cocuk varmi hasta?
size test yaptilarmi
ben boynum kısa olduğundan bi tık açık yakalı alırım tişörtleri bluzları vs.ama hiç bir yerim görünmüyorAy ben de ben de
Mütevazi olamayacağım evlenmeden önce efsane memintolarım vardı, oğlan kapanışını yaptırdı
çok geçmiş olsun film.düştü mü ateşi nasıl oldu ?E tabii ihtimal daima var.
Yok canım, test mest yapmadılar.
Geçmez ise yapılacak.
Tam mevsim geçişi dönemi, o tür bir hastalık olma ihtimali yüksek.
Çocuğun başına gelmeyen kalmadı, çeneyi yaraladı, gözü morardı, kafa ayrı şişti.
Hayırlısıyla yatsaydı bir...
benide kilo yediAy ben de ben de
Mütevazi olamayacağım evlenmeden önce efsane memintolarım vardı, oğlan kapanışını yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?