- 14 Eylül 2014
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.794
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.901
Ay mom jeansi bulandan Allah razı olsun, ikinci derim olduBen kışın tayt giyerim ama jeanlerde skinny cok agır geliyo bana. Boyfriend ve mom dışında giyemiyorum
uzun boya çok yakışıyor ama ben giyince babamın pantolonunu giymiş gibi duruyorAy mom jeansi bulandan Allah razı olsun, ikinci derim oldu
Ay di mi götü rahat bacaklar hafif daralıyo falan cok iyi ahdjfjfjdAy mom jeansi bulandan Allah razı olsun, ikinci derim oldu
Ben de kısayım ama rahatlık favorimuzun boya çok yakışıyor ama ben giyince babamın pantolonunu giymiş gibi duruyor
Minyon olmak isterdim ya. Daha tarz geliyor bana minyon olmakuzun boya çok yakışıyor ama ben giyince babamın pantolonunu giymiş gibi duruyor
aaa sen de mi kısasın?sanmam 160 üstüysen kısa değilsindir orta boy oBen de kısayım ama rahatlık favorim
zayıfken iyiydi.yaşıtlarımdan 7 yaş genç durdum hep hayatım boyunca.ama kilo alınca da top gibi oluyorsun.uzun boyda da kilo belli olmuyor o avantajı varMinyon olmak isterdim ya. Daha tarz geliyor bana minyon olmak
Ben minyon ve kısayım. Uzun ve at gibi olmak isterdim. Başka konuya deşifre olmamak icin boyum uzun falan yazmıstım skfmflf ama böcek kadarım ahshshsfjkgögMinyon olmak isterdim ya. Daha tarz geliyor bana minyon olmak
Nasıl belli olmuyor katana gibi oluyoruzzayıfken iyiydi.yaşıtlarımdan 7 yaş genç durdum hep hayatım boyunca.ama kilo alınca da top gibi oluyorsun.uzun boyda da kilo belli olmuyor o avantajı var
sen her satın aldığın abiyeyi pantolonu eşofman paçasını jean i kestirmek ne demek biliyormusun khomyuk.o paralarla araba alırdım vallaNasıl belli olmuyor katana gibi oluyoruz
netten bakar bulurum.Serhat beydi, ama soyadını hatırlayamıyorum.
ben son zamanlarda kendim kesip tiftik atiyorum, magazalardada oyle pantolonlar var yasen her satın aldığın abiyeyi pantolonu eşofman paçasını jean i kestirmek ne demek biliyormusun khomyuk.o paralarla araba alırdım valla
boyla da deşifre olunuyor yaniiii pesss. yav benim verdiğim bilgilerde bir adresim eksik.ha onu da konum derecesinde söylüyorum aradaBen minyon ve kısayım. Uzun ve at gibi olmak isterdim. Başka konuya deşifre olmamak icin boyum uzun falan yazmıstım skfmflf ama böcek kadarım ahshshsfjkgög
sitede sağda solda takılıyorum aynı zamanda da ödev yaptırıyorum.Kizlaar nerdesiniz?
E sen burdan insanlarla normalde mesajlasıyor konuşuyor eklesiyorsun ben yapmıyorum bunu, bir ara biriyle mesajlasıyorduk numaramı istedi vermedim artık eskisi gibi konusmuyoruz kırılmıs olabilir. Tamamen anonim takılmak istiyorumboyla da deşifre olunuyor yaniiii pesss. yav benim verdiğim bilgilerde bir adresim eksik.ha onu da konum derecesinde söylüyorum arada
Serhat ışık yada serkan ışıktı ya sanki.Khomyuk serhat diye bir endokrinci yok, acaba iki ismimi var ki
Selaam biz iyiyiz sen nasılsım??Kizlaar nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?