Geçinemeyenler kulübü

Minyon olmak isterdim ya. Daha tarz geliyor bana minyon olmak
Ben minyon ve kısayım. Uzun ve at gibi olmak isterdim. Başka konuya deşifre olmamak icin boyum uzun falan yazmıstım skfmflf ama böcek kadarım ahshshsfjkgög

Serhat beydi, ama soyadını hatırlayamıyorum.
netten bakar bulurum.
gazi baya boşmus bu ara gidebilirim de sanirim ama benim takiplerim hacettepeydi, ayni testleri bir daha bir daha yaparlar mi ? yoksa ordaki sonuclarimida goz onunde bulundururlar mi

Ben minyon ve kısayım. Uzun ve at gibi olmak isterdim. Başka konuya deşifre olmamak icin boyum uzun falan yazmıstım skfmflf ama böcek kadarım ahshshsfjkgög
boyla da deşifre olunuyor yaniiii pesss. yav benim verdiğim bilgilerde bir adresim eksik.ha onu da konum derecesinde söylüyorum arada

boyla da deşifre olunuyor yaniiii pesss. yav benim verdiğim bilgilerde bir adresim eksik.ha onu da konum derecesinde söylüyorum arada
E sen burdan insanlarla normalde mesajlasıyor konuşuyor eklesiyorsun ben yapmıyorum bunu, bir ara biriyle mesajlasıyorduk numaramı istedi vermedim artık eskisi gibi konusmuyoruz kırılmıs olabilir. Tamamen anonim takılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…