- 14 Eylül 2014
- 21.320
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.795
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.921
Ya ben hiç anlamıyorum bu yakalamayı flnArtı olarak ben bu forumda 5 kisiyi enseledim ,onlar da beni enseleyebilir
Numarani napacakmis, yazsin burdan.E sen burdan insanlarla normalde mesajlasıyor konuşuyor eklesiyorsun ben yapmıyorum bunu, bir ara biriyle mesajlasıyorduk numaramı istedi vermedim artık eskisi gibi konusmuyoruz kırılmıs olabilir. Tamamen anonim takılmak istiyorum
Rahat konusuruz diye ama ben anonimlikten yanayım burda herseyi yazıyorum rahatsız olurumNumarani napacakmis, yazsin burdan.
Her zamanki gibi cok yorgun. Yarin bir bahar temizligi var. Sonra bi duzene oturtmayi planliyorum bakalimSelaam biz iyiyiz sen nasılsım??
Ben enselediklerime söylemedim valla mesajlarını okuyorum kezbanların burda kendilerini övmelerini falandkböfkfYa ben hiç anlamıyorum bu yakalamayı fln
Beni yakalayan da oluyor mudur ki?
Özele geçmiş. Ama bence fark etmez, gazinin hocalar katındaki herhangi bir endokrin doktoruna gidebilirsinKhomyuk serhat diye bir endokrinci yok, acaba iki ismimi var ki
Ben de pazar yapacağım bir temizlik, eşim kursta olacak dip köşe dalarım diyorumHer zamanki gibi cok yorgun. Yarin bir bahar temizligi var. Sonra bi duzene oturtmayi planliyorum bakalim
Bana da diyolar mıdır diyeceğim ama ben de ufak tefek farklılıklar yapıyorumBen enselediklerime söylemedim valla mesajlarını okuyorum kezbanların burda kendilerini övmelerini falandkböfkf
Cocuklar buyudukce daha da.kolaylasmiyor hiçbir şey. Bazen kendimi de sarja takip fullemek istiyorum. Pilim bitti..
İyi yanından bak audrey ciğim, oğlan anasıyız torun torba baktırmazlar. Emeklilikte bol bol dinleneceğiz benceCocuklar buyudukce daha da.kolaylasmiyor hiçbir şey. Bazen kendimi de sarja takip fullemek istiyorum. Pilim bitti..
Yani şöyle illa ki minik detaylarda farklılıklar yapıyoruzdur ama bahsettiğim farklılıklar öyle değil, lağım faresi aslanım diyor meselesi gibi düşünBana da diyolar mıdır diyeceğim ama ben de ufak tefek farklılıklar yapıyorum
sadece 2 kişi ile reeldede tanışıyorum.anonimlik tanınmak pek umrumda değil benimmm .dümdükkkk insanım neyi saklayacağımmmE sen burdan insanlarla normalde mesajlasıyor konuşuyor eklesiyorsun ben yapmıyorum bunu, bir ara biriyle mesajlasıyorduk numaramı istedi vermedim artık eskisi gibi konusmuyoruz kırılmıs olabilir. Tamamen anonim takılmak istiyorum
YA valla ben birbirlerine yetsinler istiyorum sirf o yuzden cok cocuk istedim zorunluluktan 3te kaldım yoksa.niyetim baskaydiİyi yanından bak audrey ciğim, oğlan anasıyız torun torba baktırmazlar. Emeklilikte bol bol dinleneceğiz bence
is arkadasinmiydiArtı olarak ben bu forumda 5 kisiyi enseledim ,onlar da beni enseleyebilir
3 te kaldım derkennnn?4 5 devam mı edecektin yanii?YA valla ben birbirlerine yetsinler istiyorum sirf o yuzden cok cocuk istedim zorunluluktan 3te kaldım yoksa.niyetim baskaydi
Bağımsız olduklarında tamamen ki en az 5 sene var. Oldu mu sana yaş 40 kendime bakacagimmm.. giyip surup takip gezecegim.İyi yanından bak audrey ciğim, oğlan anasıyız torun torba baktırmazlar. Emeklilikte bol bol dinleneceğiz bence
Enselenmemi kolay hale mi getirmek istiyorsun şeker kızis arkadasinmiydi
Ciğer yemiş3 te kaldım derkennnn?4 5 devam mı edecektin yanii?
Eeee evet3 te kaldım derkennnn?4 5 devam mı edecektin yanii?
benim de dun pilim bitikti bugun kizin arkadasini cagirdim sabah 11 de basladilar, aksam 4.30 a kadar oynadilar baya iyi geldi banaCocuklar buyudukce daha da.kolaylasmiyor hiçbir şey. Bazen kendimi de sarja takip fullemek istiyorum. Pilim bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?