- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.941
cıksss gezilmiyor.kursu dersi sineması sporu alışverişi hep onlara hizmet edeceksin demedi dememBağımsız olduklarında tamamen ki en az 5 sene var. Oldu mu sana yaş 40 kendime bakacagimmm.. giyip surup takip gezecegim.
ahahaha tamam yaEnselenmemi kolay hale mi getirmek istiyorsun şeker kız
Ay benim is arkadasım da 5 tane istiyor ve yapacakta su an 3te. Dehset içinde izliyorum dkgöglggkEeee evet
al benden de o kadar
Yaaa ben de sasiyorum kendime.ama su an yorgun olduğum icin vazgectim. Sanirim 4. Ye bakmak zor gelirdi. Sil bastan sil bastan..
daha da merak uyandırdı şimdi.demek ki enselenmesi gereken bir durumlar var.peşindeyimmmm neyapsamkişimdiahahaha tamam yatahmin etmistim zaten
neden ki ya özel bir sebebi var mi yaniEeee evet
Ben miyim kiAy benim is arkadasım da 5 tane istiyor ve yapacakta su an 3te. Dehset içinde izliyorum dkgöglggk
Doğru söyle kız mı arıyorsunYaaa ben de sasiyorum kendime.ama su an yorgun olduğum icin vazgectim. Sanirim 4. Ye bakmak zor gelirdi. Sil bastan sil bastan..
Yyyooo. Sebep kalabalik aile olmak istiyoruz. Koca koca tencerelerle yemek yapmak hosuma gidiyor. Ben de bi degisigim yaaneden ki ya özel bir sebebi var mi yani
Yok şekerim sosyal hayatımdan birileri enseleyebilir ama iş yerim no. Alkol içtiğimi bile bilmezler ki burda sekisssssekssss dönüyo bazen skfögşfkfkfdaha da merak uyandırdı şimdi.demek ki enselenmesi gereken bir durumlar var.peşindeyimmmm neyapsamkişimdi
hep oyle olacak degil ki.Doğru söyle kız mı arıyorsun
Geçen bi arkadaş paylaştı, ölüm döşeğinde elinden tutacak o el kızındır diye. Yumru gibi oturdu içime. Biz emek verip yaşlanınca itileceğiz kenara diye hüzünleniyorum
kolej 40 bin bir ayakkabı 200 muzun kilosu 14 desem vazgeçersin belkiYyyooo. Sebep kalabalik aile olmak istiyoruz. Koca koca tencerelerle yemek yapmak hosuma gidiyor. Ben de bi degisigim yaa
Cok dogru. 2 kardesiz,erkek kardesim o kadar vefasız ki.Doğru söyle kız mı arıyorsun
Geçen bi arkadaş paylaştı, ölüm döşeğinde elinden tutacak o el kızındır diye. Yumru gibi oturdu içime. Biz emek verip yaşlanınca itileceğiz kenara diye hüzünleniyorum
hep oyle olacak degil ki.
abim gibi bir oglun olabilir belki :)
Aaa ben cok duygusuzum ya bi kez daha anladim. Yok yook kiz istegi ile yapmadim. Ilk basta kiz dediler uzuldum bile. Hepsi hemcins cok guzel anlaşırlar birbirlerine dost olurlar, birbirlerine yeterler diyorum.ondan baska sebebi yok gercektenDoğru söyle kız mı arıyorsun
Ben isi bırakıcam ilerde ya. Bu düzen cok evli insan düzeni degilBen miyim kinöbet usulü calisan insan icin zor ya cocuk bebek bakici..
Yyyooo. Sebep kalabalik aile olmak istiyoruz. Koca koca tencerelerle yemek yapmak hosuma gidiyor. Ben de bi degisigim yaa
Çok yaşa sesli güldümduydugum en degisik sebep cidden
niye cocuk yapmak istiyosun buyuk tencerelerle yemek yapmak icin
ben alkol sevmiyorum ama içene asla karışmam bara da giderdim onlarla eskiden.canlı müzik dinlemek gibisi var mı?senin işyerindekilerin beyni örümcek mi bağlamış ne?Yok şekerim sosyal hayatımdan birileri enseleyebilir ama iş yerim no. Alkol içtiğimi bile bilmezler ki burda sekisssssekssss dönüyo bazen skfögşfkfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?