Geçinemeyenler kulübü

Yaaa ben de sasiyorum kendime.ama su an yorgun olduğum icin vazgectim. Sanirim 4. Ye bakmak zor gelirdi. Sil bastan sil bastan..
Doğru söyle kız mı arıyorsun
Geçen bi arkadaş paylaştı, ölüm döşeğinde elinden tutacak o el kızındır diye. Yumru gibi oturdu içime. Biz emek verip yaşlanınca itileceğiz kenara diye hüzünleniyorum

daha da merak uyandırdı şimdi.demek ki enselenmesi gereken bir durumlar var.peşindeyimmmm neyapsamkişimdi
Yok şekerim sosyal hayatımdan birileri enseleyebilir ama iş yerim no. Alkol içtiğimi bile bilmezler ki burda sekisssssekssss dönüyo bazen skfögşfkfkf

hep oyle olacak degil ki.
abim gibi bir oglun olabilir belki :)

Cok dogru. 2 kardesiz,erkek kardesim o kadar vefasız ki.

Aaa ben cok duygusuzum ya bi kez daha anladim. Yok yook kiz istegi ile yapmadim. Ilk basta kiz dediler uzuldum bile. Hepsi hemcins cok guzel anlaşırlar birbirlerine dost olurlar, birbirlerine yeterler diyorum.ondan baska sebebi yok gercekten

Yok şekerim sosyal hayatımdan birileri enseleyebilir ama iş yerim no. Alkol içtiğimi bile bilmezler ki burda sekisssssekssss dönüyo bazen skfögşfkfkf
ben alkol sevmiyorum ama içene asla karışmam bara da giderdim onlarla eskiden.canlı müzik dinlemek gibisi var mı?senin işyerindekilerin beyni örümcek mi bağlamış ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…