- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.961
ne alakasi var ki kizla erkekle tamamen senin yetistirdigin bağla alakali bence.Aman mutlu olsun da dert değil. Sadece bu aralar kız evlat güzellemesi can sıkıcı geliyor bana. Ezikliyorlar bizi
Yapıp bana kargolasınduydugum en degisik sebep cidden
niye cocuk yapmak istiyosun buyuk tencerelerle yemek yapmak icin
Ya her erkek de aynı değil bence. Bizimki çok hassas kalpli geliyor banaKhomyuk bak mesela ben ilk defa bir yere giderim, annemi ararım harika bir şey yedim,hemen gelmeliyiz der en kısa zamanda bunu gerceklestiririm. Erkek kardesim de aman kimseye söylemeyeyim bu güzellikten sadece ben faydalanayım sonra sürekli gelmek isterler ugrasamam der. Minik bir örnek. Cok üzülüyorum o yüzden.
Hic alakası yok, her cocuk ve kisilik kendine münhasır cocugun içinde vefasızlık varsa sabaha kadar ek onu bicemezsinne alakasi var ki kizla erkekle tamamen senin yetistirdigin bağla alakali bence.
babannemin hem ogullari hem kizi vardi hic biri cenazesine bile gelmedi, kadin gunlerce sayikladi isimlerini babam evdeydi yanina girip burdayim bile demedi
birde bu tarafida var tabi.Hic alakası yok, her cocuk ve kisilik kendine münhasır cocugun içinde vefasızlık varsa sabaha kadar ek onu bicemezsin
Benim anneannem çok şanslıydı bu konuda oğlu da kızları da hep yanında oldu. İki cinsiyetteki çocukları da çok güzel evlatlardı. Onun talihinden olayım inşallahne alakasi var ki kizla erkekle tamamen senin yetistirdigin bağla alakali bence.
babannemin hem ogullari hem kizi vardi hic biri cenazesine bile gelmedi, kadin gunlerce sayikladi isimlerini babam evdeydi yanina girip burdayim bile demedi
hala anlamadiniz siz cocuksuz evliler mesele yapmak degilYapıp bana kargolasın
benim annemde ogulcudur ama soyle basina bir is gelse once beni arar, keyifli keyifli ogluyla takilirBenim anneannem çok şanslıydı bu konuda oğlu da kızları da hep yanında oldu. İki cinsiyetteki çocukları da çok güzel evlatlardı. Onun talihinden olayım inşallah
Bizde durumlar ters. Annem en çok abimle anlaşır
Yemeği kızhala anlamadiniz siz cocuksuz evliler mesele yapmak degilbakmak bakmak
haa tamamYemeği kız
bende hep yalnizliktan kalabalik aile olmak istedim ama pilim bir taneye yetti iyimiMemur ailenin öğretmen çocuğu oldum. Akrabalardan uzak yilda 1 2 kez gördüğüm insanlari zorunluluktan adam saydik da ne oldu. Koca bir hiç. Şimdi diyorum ki yemeklerimiz kalabalikta yensin, hep beraber bir seyler yapalım. Çocuklar mesela tatile gittigimizde baska bir odada kalabilirler ya da baska bir evde. 3 kardes tatile gitsinler gonullerince eglensinler. Ben eksikligini cok yasadim,.onlar sımsıkı bağlasınlar istiyorum. Ama su an ruhen be fiziken cok yorgunum. Toparlanmaya ihtiyacım var, virüsün bitmesi lazim. Eski hayatimiza donmek istiyoruz.
Yemek sepeti yok desem??? Neyse bişi demiorumdjfmgmgögf. Canım yahaa tamamsen iste yeterki ben sana yagdiririm kopegin olsun
o kadar koronaliyla ugrasip kendini heba ediyosun,hasta yakini aman ne yapacagini bilememistir uzuntuden odaya girmistir anahtarla kapiyi acmistir diye birde poncik poncik olaya bakiyosunsen yeterki iste ben sana yagdiririm kiz yemek sepetinden
bizim burda da yok uzulme ankara yani o dereceYemek sepeti yok desem??? Neyse bişi demiorumdjfmgmgögf. Canım ya
Tavuklu pilav istedi canım ya gece gece uff diyetteyimbizim burda da yok uzulme ankara yani o derecekader arkadasim benim sende benim gibi mahrumiyet bolgesindesin
tavukla pilavdan bisey olmaz ye gitsin de yemek sepetide yokmus nasil yollayacagizTavuklu pilav istedi canım ya gece gece uff diyetteyim
Her sey yolundaymis gibi 2 hafta daha ayni sekilde devam dediler. E hadi devam..vaka sayisi 20 bini gecmis yine hepimize hayirli olsun
2 hafta sonra ne olacakmis sihirli degnek mi degecek misHer sey yolundaymis gibi 2 hafta daha ayni sekilde devam dediler. E hadi devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?