Geçinemeyenler kulübü

Aslında önemli olan hasta ve vefat sayısına yansımaması. Yoksa covid hayatımızdan cıkmayacak bu bir gercek
yani vaka var evet ama artik agir seyretmiyor cokta oldürmuyor mu demek istedin yanlis mi anladim.
ya biz hep maskeylemi gezecegiz hayatimizdan cikmayacak derken bir kizamik verem gibimi yoksa hep boylemi yasayacagiz

yani vaka var evet ama artik agir seyretmiyor cokta oldürmuyor mu demek istedin yanlis mi anladim.
ya biz hep maskeylemi gezecegiz hayatimizdan cikmayacak derken bir kizamik verem gibimi yoksa hep boylemi yasayacagiz
Kızamık verem gibi yerleşecek ben ilacın yakın zamanda bulunacağını düşünüyorum hatta bulunan var takip ettiğim deneniyor su an.
evet yani hastane doluluk oranı-yoğun bakım doluluk oranı-yatan hasta oranı bunlar önemli. 50.000 vakaya karsın doluluk oranları düsük olsa bile bu mutasyona ugradıgını gösterir

Neyapsamkisimdi aşı varmı? yani bayadir 60 65 yaşta takildi kaldi sanki
Bizim hastane de var ama evet şöyle ilk başta hızlı gitti çünkü biz birbirimize yaptık sıra yer mekan zaman problemi olmadı. Şu an tedarik konusu biraz muallak olabilir

sars gibi olmazmi ya çekip gitse bir mutasyonla da kurtulsak

bende ellerinle yaprak saracaksın börek açacaksın diye yazının sonunu bekliyordum ki ne göreyimm yemek sepeti yazıyor

sars gibi olmazmi ya çekip gitse bir mutasyonla da kurtulsak
İnsallah olmaz. Yani ben gelecek icin korkuyorum. Colugum cocugum gelecek nesiller icin, ilk salgın degil son da olmayacak. Savastan daha kötü, herkesin eli kolu baglı

İnsallah olmaz. Yani ben gelecek icin korkuyorum. Colugum cocugum gelecek nesiller icin, ilk salgın degil son da olmayacak. Savastan daha kötü, herkesin eli kolu baglı
neden insallah olmaz
bir ara bir yerde okumustum antartikada ki buzullarin icerisinde daha gun yuzu gormemis virusler varmis.

neden insallah olmaz
bir ara bir yerde okumustum antartikada ki buzullarin icerisinde daha gun yuzu gormemis virusler varmis.
Sars gibi olmaz mı demissin ya insallah sars gibi olmaz dedim
Aynen , allah korusun bu yine hafif-kolay sadece bulastırıcılıgı yüksek bir virüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…