- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.981
Aslında önemli olan hasta ve vefat sayısına yansımaması. Yoksa covid hayatımızdan cıkmayacak bu bir gercekvaka sayisi 20 bini gecmis yine hepimize hayirli olsun
yani vaka var evet ama artik agir seyretmiyor cokta oldürmuyor mu demek istedinAslında önemli olan hasta ve vefat sayısına yansımaması. Yoksa covid hayatımızdan cıkmayacak bu bir gercek
Kızamık verem gibi yerleşecek ben ilacın yakın zamanda bulunacağını düşünüyorum hatta bulunan var takip ettiğim deneniyor su an.yani vaka var evet ama artik agir seyretmiyor cokta oldürmuyor mu demek istedinyanlis mi anladim.
ya biz hep maskeylemi gezecegiz hayatimizdan cikmayacak derken bir kizamik verem gibimi yoksa hep boylemi yasayacagiz
Bizim hastane de var ama evet şöyle ilk başta hızlı gitti çünkü biz birbirimize yaptıkNeyapsamkisimdi aşı varmı? yani bayadir 60 65 yaşta takildi kaldi sanki
sars gibi olmazmi ya çekip gitse bir mutasyonla da kurtulsakKızamık verem gibi yerleşecek ben ilacın yakın zamanda bulunacağını düşünüyorum hatta bulunan var takip ettiğim deneniyor su an.
evet yani hastane doluluk oranı-yoğun bakım doluluk oranı-yatan hasta oranı bunlar önemli. 50.000 vakaya karsın doluluk oranları düsük olsa bile bu mutasyona ugradıgını gösterir
bende ellerinle yaprak saracaksın börek açacaksın diye yazının sonunu bekliyordum ki ne göreyimm yemek sepeti yazıyorhaa tamamsen iste yeterki ben sana yagdiririm kopegin olsun
o kadar koronaliyla ugrasip kendini heba ediyosun,hasta yakini aman ne yapacagini bilememistir uzuntuden odaya girmistir anahtarla kapiyi acmistir diye birde poncik poncik olaya bakiyosunsen yeterki iste ben sana yagdiririm kiz yemek sepetinden
İnsallah olmaz. Yani ben gelecek icin korkuyorum. Colugum cocugum gelecek nesiller icin, ilk salgın degil son da olmayacak. Savastan daha kötü, herkesin eli kolu baglısars gibi olmazmi ya çekip gitse bir mutasyonla da kurtulsak
neden insallah olmazİnsallah olmaz. Yani ben gelecek icin korkuyorum. Colugum cocugum gelecek nesiller icin, ilk salgın degil son da olmayacak. Savastan daha kötü, herkesin eli kolu baglı
Sars gibi olmaz mı demissin ya insallah sars gibi olmaz dedimneden insallah olmaz
bir ara bir yerde okumustum antartikada ki buzullarin icerisinde daha gun yuzu gormemis virusler varmis.
ben ellerimlede acarim da neyapsamki adres vermezbende ellerinle yaprak saracaksın börek açacaksın diye yazının sonunu bekliyordum ki ne göreyimm yemek sepeti yazıyor
neden sars gibi olmasin ne guzel mutasyona ugramis defolmus gitmis isteSars gibi olmaz mı demissin ya insallah sars gibi olmaz dedim
Aynen , allah korusun bu yine hafif-kolay sadece bulastırıcılıgı yüksek bir virüs.
yemek sepetine adres lazım değil mi?ben ellerimlede acarim da neyapsamki adres vermez
en azindan ben kredi karti bilgilerimi girerim kendisi adresi yazar sifreyi degisir falanyemek sepetine adres lazım değil mi?
Ben covid mutasyona ugrayıp sars gibi olmasın mı olarak anladımneden sars gibi olmasin ne guzel mutasyona ugramis defolmus gitmis iste
Sen buraya yaz kart bilgilerini cnm ötekiler kapatıyo gözünü su anen azindan ben kredi karti bilgilerimi girerim kendisi adresi yazar sifreyi degisir falan
ayyy gönderme sennn.sanki mit e yemek gönderiyorsun.başının çaresine baksınnen azindan ben kredi karti bilgilerimi girerim kendisi adresi yazar sifreyi degisir falan
ahahahaSen buraya yaz kart bilgilerini cnm ötekiler kapatıyo gözünü su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?