Geçinemeyenler kulübü

ben bir taraftan matematik çözüyorum bu saatte.bıktım okuldan da derslerden de iyice.hepsinin suçlusu kahrolası virüss
Bizim büroda nerde yatıp kalktığı belirsiz bir abi var, pandemiden beri grip bile olmadı. Korona aklını başına almış anlaşılan. Bize gelir ama market kapısını elledik diye.

Bizim büroda nerde yatıp kalktığı belirsiz bir abi var, pandemiden beri grip bile olmadı. Korona aklını başına almış anlaşılan. Bize gelir ama market kapısını elledik diye.
hep soylerim benim dayima bulasmadan bana bulasirsa cok gücenirim

hep soylerim benim dayima bulasmadan bana bulasirsa cok gücenirim
Bir abimiz daha var, sporcu, 90 kilo, kaslı maslı iyi besleniyor. Koronadan öleyazmış. Eşim günde bir paket sigara içiyor, muhtemelen ayakta atlattığından şüpheleniyoruz. Abi duyarsa çıvdıvıv.

Bir abimiz daha var, sporcu, 90 kilo, kaslı maslı iyi besleniyor. Koronadan öleyazmış. Eşim günde bir paket sigara içiyor, muhtemelen ayakta atlattığından şüpheleniyoruz. Abi duyarsa çıvdıvıv.
zaten ben bu virus sigaraya nasil dayaniyor anlamadim hafif atlatanlar sigars icenler olabilirmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…