- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.001
haberlerde duyardık.kadın sağlammmm@LaylonCorap bayadir sesin cikmiyo insallah kaynanani kesmemişsindir
Yarın iş var, ben burda sürüntüleniyom.
ben bir taraftan matematik çözüyorum bu saatte.bıktım okuldan da derslerden de iyice.hepsinin suçlusu kahrolası virüssYarın iş var, ben burda sürüntüleniyom.
Bizim büroda nerde yatıp kalktığı belirsiz bir abi var, pandemiden beri grip bile olmadı. Korona aklını başına almış anlaşılan. Bize gelir ama market kapısını elledik diye.ben bir taraftan matematik çözüyorum bu saatte.bıktım okuldan da derslerden de iyice.hepsinin suçlusu kahrolası virüss
hep soylerim benim dayima bulasmadan bana bulasirsa cok gücenirimBizim büroda nerde yatıp kalktığı belirsiz bir abi var, pandemiden beri grip bile olmadı. Korona aklını başına almış anlaşılan. Bize gelir ama market kapısını elledik diye.
ayy hatırladım o dayıyıhep soylerim benim dayima bulasmadan bana bulasirsa cok gücenirim
Bir abimiz daha var, sporcu, 90 kilo, kaslı maslı iyi besleniyor. Koronadan öleyazmış. Eşim günde bir paket sigara içiyor, muhtemelen ayakta atlattığından şüpheleniyoruz. Abi duyarsa çıvdıvıv.hep soylerim benim dayima bulasmadan bana bulasirsa cok gücenirim
Bir abimiz daha var, sporcu, 90 kilo, kaslı maslı iyi besleniyor. Koronadan öleyazmış. Eşim günde bir paket sigara içiyor, muhtemelen ayakta atlattığından şüpheleniyoruz. Abi duyarsa çıvdıvıv.
Sigara içip de yatanı görmedim. Gören var mı?zaten ben bu virus sigaraya nasil dayaniyor anlamadim hafif atlatanlar sigars icenler olabilirmi ki
bende sahit olmadimSigara içip de yatanı görmedim. Gören var mı?
zaten ben bu virus sigaraya nasil dayaniyor anlamadim hafif atlatanlar sigars icenler olabilirmi ki
alisil degilsin ziyan edersin canim 20 liralik paketleri, tutun al bari o ucuz ziyan olacaksada o olsunyarın bir paket cigara alacağımmm
puro var evde ama 3. yıla girecek bozulmadıysa onu içeyimalisil degilsin ziyan edersin canim 20 liralik paketleri, tutun al bari o ucuz ziyan olacaksada o olsun
zenginlik iste bende 20 liralik sigara derdindeyimpuro var evde ama 3. yıla girecek bozulmadıysa onu içeyim
hediye geldi yahuu biz niye alalım puro?evde de içen olmadığından yıllardır duruyorlarzenginlik iste bende 20 liralik sigara derdindeyim
iyi gecelerben yatayim artik gençlerrr hepinize iyi geceler
icmeyen adama neden sigara,puro, viski vb gider hic anlamadim ya.hediye geldi yahuu biz niye alalım puro?evde de içen olmadığından yıllardır duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?