- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.021
çok haklısın siirt fıstığı daha makbule geçerdiicmeyen adama neden sigara,puro, viski vb gider hic anlamadim ya.
ziyan oldu gitti iste purolar
Okumuştum, dayısı yeğeninin çocuğunu görmek için gelmişti, Kapiyi açmamıştı ev sahibi. Sen miydin?hep soylerim benim dayima bulasmadan bana bulasirsa cok gücenirim
Annemlerin evi de öyleydi.gülmee filmmmmm eve puro şarap viski dolmuştu bir ara yeminle.kıza bile doğum gününde otel odamıza şarap gönderdi yahuu 7 yaşına girecek çocuğa hemi de
ben hepsini kabul ediyorum.otelinkini de çantaya koyup eve getirmiştik.içenlere hediye edince çok seviniyorlar çünküüAnnemlerin evi de öyleydi.
Babam içkiyi bırakınca tüm o koleksiyon lavaboya dökülüp içine çay konulmuştu.
Hatta öyle viskiler vardı ki yerde, ayaklı şişe.
Sen düşün büyüklüğü, damacana gibi.
Puro hala vardır, sigaram bitince deniyordum gençlikte.
Pipo zaten denedi babam bir süre.
Eşimle yıldönümü, balayı vb şeylerde de şarap, şampanya hediyeleri oluyor kutlamalarda, anında geri çeviriyor.
Ulan sen içmiyorsun tamam da ben içiyorum, içen arkadaşlarımız var, alırız onlara götürürüz ne karışıyorsun diye kızıyorum
Evde iki adet şampanya var balayından hatıra ama alkolsüz
Hediye sonuçta, ne olsa kabul edilip kullanana verilir değil miben hepsini kabul ediyorum.otelinkini de çantaya koyup eve getirmiştik.içenlere hediye edince çok seviniyorlar çünküü
Alinti yapali cok oldu ama simdi yaziyorum benimde her zaman param yedekte durur100 ü bulmam için de kocadan para almam lazım.
Hesabım yine coşmuş, 16 tl var.
Sigara alırım diye tutuyorum onu da alajsjdjdjsj
Benim de şöyle arkadaşlarım olmadı ya. Günaydıınben hepsini kabul ediyorum.otelinkini de çantaya koyup eve getirmiştik.içenlere hediye edince çok seviniyorlar çünküü
artik herkes tasima suyla degirmen dondurmeye basladi heralde yaGercekten gecim cok zorlasti asgari ucretle ev odemesi bile yapiyorduk ustu ile de geciniyorduk Allah a sukur ama o kadar pahalandi ki hersey gecen ay ki odemelerden sonra bu ay iyice kemer sıkıcaz artik Allahtan fabrika ikramiye verdi de onunla hallettik
Ben sürekli uyuyorum Audrey HepburnAy tenli anne sesin çıkmıyor hiç?
çok erken başladi sanki uyku hali acaba herkeste farklimi ?Ben sürekli uyuyorum Audrey Hepburnbugün doktora gittim 12 gün sonra kese için gel dedi bakalım
Ben sürekli uyuyorum Audrey Hepburnbugün doktora gittim 12 gün sonra kese için gel dedi bakalım
alinti yerine mesaj basina cevap vermek istedigin kisinin kullanici adini girsen daha kolay olacak sanki senin icinAy yine olmadi ya ikisini bir araya getiremiyorum
Sen nasılsın canımUyumak iyidir,güzeldir. Şimdi depo edilir, doğum sonrası hasret kalınır. Ben ilk oğlumda yemek harici uyurdum. Uyuyarak 9 ay geçirdim. Oğlum doğdu o da uykucuydu. Hamilelik nasil geçerse bebek oyle büyür dedikleri doğru sanırım..
Hiç öyle bir şey yok. Ben annemi ve babamı 2 sene arayla kaybettim. Kızkardeşim, ikisinin de hastane süreçlerinde arazi oldu. Eşim öyle bir baktı ve destek oldu ki onlara, kendi oğulları olsa bu kadar yapardı.Doğru söyle kız mı arıyorsun
Geçen bi arkadaş paylaştı, ölüm döşeğinde elinden tutacak o el kızındır diye. Yumru gibi oturdu içime. Biz emek verip yaşlanınca itileceğiz kenara diye hüzünleniyorum
Günaydın.seni o zaman tanısaydım adresine kargolardım valla. Pahalı içkilerdi çoğu.Benim de şöyle arkadaşlarım olmadı ya. Günaydıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?