Geçinemeyenler kulübü

gülmee filmmmmm eve puro şarap viski dolmuştu bir ara yeminle.kıza bile doğum gününde otel odamıza şarap gönderdi yahuu 7 yaşına girecek çocuğa hemi de
Annemlerin evi de öyleydi.
Babam içkiyi bırakınca tüm o koleksiyon lavaboya dökülüp içine çay konulmuştu.
Hatta öyle viskiler vardı ki yerde, ayaklı şişe.
Sen düşün büyüklüğü, damacana gibi.
Puro hala vardır, sigaram bitince deniyordum gençlikte.
Pipo zaten denedi babam bir süre.

Eşimle yıldönümü, balayı vb şeylerde de şarap, şampanya hediyeleri oluyor kutlamalarda, anında geri çeviriyor.
Ulan sen içmiyorsun tamam da ben içiyorum, içen arkadaşlarımız var, alırız onlara götürürüz ne karışıyorsun diye kızıyorum
Evde iki adet şampanya var balayından hatıra ama alkolsüz

ben hepsini kabul ediyorum.otelinkini de çantaya koyup eve getirmiştik.içenlere hediye edince çok seviniyorlar çünküü

ben hepsini kabul ediyorum.otelinkini de çantaya koyup eve getirmiştik.içenlere hediye edince çok seviniyorlar çünküü
Hediye sonuçta, ne olsa kabul edilip kullanana verilir değil mi
Kendimi marketlerde tanıtım reyonlarının başından ayrılmayan amcalar gibi hissettim..

Gercekten gecim cok zorlasti asgari ucretle ev odemesi bile yapiyorduk ustu ile de geciniyorduk Allah a sukur ama o kadar pahalandi ki hersey gecen ay ki odemelerden sonra bu ay iyice kemer sıkıcaz artik Allahtan fabrika ikramiye verdi de onunla hallettik

artik herkes tasima suyla degirmen dondurmeye basladi heralde ya
bu ay ikramiyelerle kurtarmissiniz gelecek ay var oteki ay var, hadi yaz geliyo dogal gaz aradan cikti desem gelecek sene kışa daha fena

Uyumak iyidir,güzeldir. Şimdi depo edilir, doğum sonrası hasret kalınır. Ben ilk oğlumda yemek harici uyurdum. Uyuyarak 9 ay geçirdim. Oğlum doğdu o da uykucuydu. Hamilelik nasil geçerse bebek oyle büyür dedikleri doğru sanırım..

Sen nasılsın canım

Hiç öyle bir şey yok. Ben annemi ve babamı 2 sene arayla kaybettim. Kızkardeşim, ikisinin de hastane süreçlerinde arazi oldu. Eşim öyle bir baktı ve destek oldu ki onlara, kendi oğulları olsa bu kadar yapardı.

Vicdan sahibi çocuk yetiştirmek ve evladınla sevgi bağını sürdürebilmek önemli olan, yoksa cinsiyetin bu anlamda bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Ay uzun zamandır ilk defa Gordion’a gittim. H&M’den büyük kıza 2 tayt bir kot pantolon aldım. Arkadaşının haftaya doğum günü varmış. Covid geçirdiğimiz için sadece biz davetliymişiz. Açtık doğum günü sezonu O kıza da hediye sweatshirt ve tayt aldım. Hepsine 428 lira ödedim. Küçük kıza panduf aldım. 70’te o tuttu.

Tek taş takıyorum uzun süredir, sıkıldım ama tekrar pırlantaya da o kadar para dökmek istemiyorum. Bu yüzden swaroski’den kendime yarım tur yüzük aldım bir de:) 400 lira da ona verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…