- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.041
Güle güle kullansın minik. Maalesef ufak tefek üst üste hesaplayınca 1000 tl leri kolayca buluyor. Swarovski ben de severim . Bdv de 650 tl ye geçindiğine bizi ikna etmeye çalışanlar bile var akıllara zarar. Günde 3 ekmek alsan gene 1 dünya para yapıyor.zen takıları dolap gardrop uygulamalarından yarı fiyatına alabilirsin sertifikalı.Ay uzun zamandır ilk defa Gordion’a gittim. H&M’den büyük kıza 2 tayt bir kot pantolon aldım. Arkadaşının haftaya doğum günü varmış. Covid geçirdiğimiz için sadece biz davetliymişiz. Açtık doğum günü sezonuO kıza da hediye sweatshirt ve tayt aldım. Hepsine 428 lira ödedim. Küçük kıza panduf aldım. 70’te o tuttu.
Tek taş takıyorum uzun süredir, sıkıldım ama tekrar pırlantaya da o kadar para dökmek istemiyorum. Bu yüzden swaroski’den kendime yarım tur yüzük aldım bir de:) 400 lira da ona verdim.
Katılıyorum . Annem bizle yaşıyor 9 yıl olacak bu sene. Eşim bakıyor yani. Maaşından 5 kuruş istemez. Kızla ben harcarız gönlümüzce. Görümcelerim bile bak oğlum sevaptır kadının kimsesi yok derler. Tek başına yaşayamaz çünkü ocağı yAkamaz kapısını kilitleyemez.Hiç öyle bir şey yok. Ben annemi ve babamı 2 sene arayla kaybettim. Kızkardeşim, ikisinin de hastane süreçlerinde arazi oldu. Eşim öyle bir baktı ve destek oldu ki onlara, kendi oğulları olsa bu kadar yapardı.
Vicdan sahibi çocuk yetiştirmek ve evladınla sevgi bağını sürdürebilmek önemli olan, yoksa cinsiyetin bu anlamda bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Benim tektaş’ta zen, ama işte değiştirmeye kalkınca çok düşüyor fiyatı pırlantanın. Yarım tura alışacak mıyım bir bakacağım bakalım.Güle güle kullansın minik. Maalesef ufak tefek üst üste hesaplayınca 1000 tl leri kolayca buluyor. Swarovski ben de severim . Bdv de 650 tl ye geçindiğine bizi ikna etmeye çalışanlar bile var akıllara zarar. Günde 3 ekmek alsan gene 1 dünya para yapıyor.zen takıları dolap gardrop uygulamalarından yarı fiyatına alabilirsin sertifikalı.
Bedavaya alıyorlar taa aldığın yıldaki fiyattan hesaplıyorlar çünkü.Benim tektaş’ta zen, ama işte değiştirmeye kalkınca çok düşüyor fiyatı pırlantanın. Yarım tura alışacak mıyım bir bakacağım bakalım.
Erkeğin vicdan sahibi olması gerçekten çok kritik bir konu. Allahtan öyle insanlar ile evlenmişiz. Ağır süreçlerden geçtik biz de, eşim bir kez of demedi sağ olsun.Katılıyorum . Annem bizle yaşıyor 9 yıl olacak bu sene. Eşim bakıyor yani. Maaşından 5 kuruş istemez. Kızla ben harcarız gönlümüzce. Görümcelerim bile bak oğlum sevaptır kadının kimsesi yok derler. Tek başına yaşayamaz çünkü ocağı yAkamaz kapısını kilitleyemez.
Aynen yaa, ben İkizler burcuyum çabuk sıkılıyorum. Pırlanta benim için zarar demek:)Bedavaya alıyorlar taa aldığın yıldaki fiyattan hesaplıyorlar çünkü.
Gordion zenden ben de aldım bir kaç parça. Sonra 2. El 3 de bir fiyatlara görünce akıllandım hep 2. El aldım yepyeni. Yıllar önce aldım tabii. Bu pahalılıkta bit bile alınmaz artık karnımızı zor doyuruyoruzAynen yaa, ben İkizler burcuyum çabuk sıkılıyorum. Pırlanta benim için zarar demek:)
Sağolsun varolsun insan olmak sadece kanbağına bakmak değil ki. İhtiyacı olan herkese el uzatmaktır. Onlar da senin canın annen baban. Anneciğin nurlarda yatsınErkeğin vicdan sahibi olması gerçekten çok kritik bir konu. Allahtan öyle insanlar ile evlenmişiz. Ağır süreçlerden geçtik biz de, eşim bir kez of demedi sağ olsun.
Doğumuma bir hafta kala anneme lenfoma teşhisi konuldu. Doğumdan 1 hafta sonra da kemoterapi başladı. Lohusalığım onkolojide geçti benim. Kızım 6 aylıkken annemi kaybettim. Babam yaşlıydı yanımızda yaşamayı kabul etmedi. Bizim evin yanında ev tuttuk ona.
Annem öldükten 6 ay sonra da düşüp kalçasını kırdı. Sonra 1,5 sene hastane süreci oldu. Eşimle dönüşümlü kaldık bu süreçte hastanede. Hakkını asla ödeyemem eşimin.
Amin canımSağolsun varolsun insan olmak sadece kanbağına bakmak değil ki. İhtiyacı olan herkese el uzatmaktır. Onlar da senin canın annen baban. Anneciğin nurlarda yatsın
Altın al pırlanta yerine cabucak sıkılıyorsanBenim tektaş’ta zen, ama işte değiştirmeye kalkınca çok düşüyor fiyatı pırlantanın. Yarım tura alışacak mıyım bir bakacağım bakalım.
Başın sağolsun elecda, iyi merhametli insanlar olsunlar kız oğlan tüm evlatlarımızHiç öyle bir şey yok. Ben annemi ve babamı 2 sene arayla kaybettim. Kızkardeşim, ikisinin de hastane süreçlerinde arazi oldu. Eşim öyle bir baktı ve destek oldu ki onlara, kendi oğulları olsa bu kadar yapardı.
Vicdan sahibi çocuk yetiştirmek ve evladınla sevgi bağını sürdürebilmek önemli olan, yoksa cinsiyetin bu anlamda bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Evet bence de satılabiliyor rahatça değerleniyor daAltın al pırlanta yerine cabucak sıkılıyorsan
Doktora gidince hemen arıyor ebe. Ben ultrasona girdim bebek 5 haftalıktı, o hafta aradılar gebeliğe devam edecek misiniz diye ki özel hastaneydi yani.çok erken başladi sanki uyku hali acaba herkeste farklimi ?
aile hekimine bildirdin mi brc?
aile hekimligimi ariyor?Doktora gidince hemen arıyor ebe. Ben ultrasona girdim bebek 5 haftalıktı, o hafta aradılar gebeliğe devam edecek misiniz diye ki özel hastaneydi yani.
Altın sevmiyorum ben, sadece beyaz altın olabilir. Onda da çok çeşit olmuyor. Okuldan mezun olunca 1 sene altın fabrikasında çalıştım. Altın diyimce diken diken oluyorum:))Altın al pırlanta yerine cabucak sıkılıyorsan
Amin canımBaşın sağolsun elecda, iyi merhametli insanlar olsunlar kız oğlan tüm evlatlarımız
Evet evet. Ben de çok şaşırmıştım. Hemen aramışlardı.aile hekimligimi ariyor?
ben kendim bildirmistim
Niye ki altınlarda mı güvenilir değil yoksa?Altın sevmiyorum ben, sadece beyaz altın olabilir. Onda da çok çeşit olmuyor. Okuldan mezun olunca 1 sene altın fabrikasında çalıştım. Altın diyimce diken diken oluyorum:)
Yok altınlar son derece güvenilir zira ayar testlerini bizzat ben yapıyordum:)) İstanbul’da sabah 8 akşam 6 cumartesi dahil bir mesai. Sabah servis 05:50’de alıyordu beni akşam da 21:00 gibi eve bırakıyordu. Haftanın 5 günü hiç güneş görmeden çalışıyordum. Zira içeri kilitliyorlar çalışanları mesai saatleri içinde. Öyle bahçeye falan çıkamıyorsun. Altınlar ile kaçma diye cam da yok zaten fabrikada. Tezgahımı sürekli izleyen 3 kamera vardı. Elimi bile nereye koyacağımı bilemiyordum. Aklıma o günler geliyor altın diyince.Niye ki altınlarda mı güvenilir değil yoksa?
Ben de sarı altın sevmiyorum, taslı altın yüzük alabilirsin dur atayım.Altın sevmiyorum ben, sadece beyaz altın olabilir. Onda da çok çeşit olmuyor. Okuldan mezun olunca 1 sene altın fabrikasında çalıştım. Altın diyimce diken diken oluyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?