Geçinemeyenler kulübü

Güle güle kullansın minik. Maalesef ufak tefek üst üste hesaplayınca 1000 tl leri kolayca buluyor. Swarovski ben de severim . Bdv de 650 tl ye geçindiğine bizi ikna etmeye çalışanlar bile var akıllara zarar. Günde 3 ekmek alsan gene 1 dünya para yapıyor.zen takıları dolap gardrop uygulamalarından yarı fiyatına alabilirsin sertifikalı.

Katılıyorum . Annem bizle yaşıyor 9 yıl olacak bu sene. Eşim bakıyor yani. Maaşından 5 kuruş istemez. Kızla ben harcarız gönlümüzce. Görümcelerim bile bak oğlum sevaptır kadının kimsesi yok derler. Tek başına yaşayamaz çünkü ocağı yAkamaz kapısını kilitleyemez.

Benim tektaş’ta zen, ama işte değiştirmeye kalkınca çok düşüyor fiyatı pırlantanın. Yarım tura alışacak mıyım bir bakacağım bakalım.

Erkeğin vicdan sahibi olması gerçekten çok kritik bir konu. Allahtan öyle insanlar ile evlenmişiz. Ağır süreçlerden geçtik biz de, eşim bir kez of demedi sağ olsun.

Doğumuma bir hafta kala anneme lenfoma teşhisi konuldu. Doğumdan 1 hafta sonra da kemoterapi başladı. Lohusalığım onkolojide geçti benim. Kızım 6 aylıkken annemi kaybettim. Babam yaşlıydı yanımızda yaşamayı kabul etmedi. Bizim evin yanında ev tuttuk ona.

Annem öldükten 6 ay sonra da düşüp kalçasını kırdı. Sonra 1,5 sene hastane süreci oldu. Eşimle dönüşümlü kaldık bu süreçte hastanede. Hakkını asla ödeyemem eşimin.

Aynen yaa, ben İkizler burcuyum çabuk sıkılıyorum. Pırlanta benim için zarar demek:)
Gordion zenden ben de aldım bir kaç parça. Sonra 2. El 3 de bir fiyatlara görünce akıllandım hep 2. El aldım yepyeni. Yıllar önce aldım tabii. Bu pahalılıkta bit bile alınmaz artık karnımızı zor doyuruyoruz

Sağolsun varolsun insan olmak sadece kanbağına bakmak değil ki. İhtiyacı olan herkese el uzatmaktır. Onlar da senin canın annen baban. Anneciğin nurlarda yatsın

Başın sağolsun elecda, iyi merhametli insanlar olsunlar kız oğlan tüm evlatlarımız

Niye ki altınlarda mı güvenilir değil yoksa?
Yok altınlar son derece güvenilir zira ayar testlerini bizzat ben yapıyordum:)) İstanbul’da sabah 8 akşam 6 cumartesi dahil bir mesai. Sabah servis 05:50’de alıyordu beni akşam da 21:00 gibi eve bırakıyordu. Haftanın 5 günü hiç güneş görmeden çalışıyordum. Zira içeri kilitliyorlar çalışanları mesai saatleri içinde. Öyle bahçeye falan çıkamıyorsun. Altınlar ile kaçma diye cam da yok zaten fabrikada. Tezgahımı sürekli izleyen 3 kamera vardı. Elimi bile nereye koyacağımı bilemiyordum. Aklıma o günler geliyor altın diyince.

Altın sevmiyorum ben, sadece beyaz altın olabilir. Onda da çok çeşit olmuyor. Okuldan mezun olunca 1 sene altın fabrikasında çalıştım. Altın diyimce diken diken oluyorum:))
Ben de sarı altın sevmiyorum, taslı altın yüzük alabilirsin dur atayım.

Altın Tektaş Yüzük sunun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…