Geçinemeyenler kulübü

Bu, ilgiyle alakalı aslında
Benim içimde adeta kraliçe elizabeth var, imkan olsa düğün tacını pırlanta alırdım o derece meraklıyım, seviyorum taş olayını.

kreşe gondermedigin icin bir kaybi oldumu sence?
Ben çalışmadığım için ve kızın kuzeni anaokulu öğretmeni olduğu için destek verdi materyal alımı eğitimi vs konusunda. Çalışan kadına olmaz ya da birden fazla çocuk varsa evde ilgilenemez anne. Hiç kaybı yok gayet sosyal motor becerileri gelişmiş oldu. Bu sene hariç hep birincisiydi sınıfının öğretmenler nasıl yetiştirmişsiniz diye teşekkür ettiler bana . İş anne de bitiyor

Onu sevmiyorlardı zaten yeterince beyaz değilmiş
Beyazlığa gelene kadar çok ofsayt durum var.
İşte hollywood starı da olsan, prenses de olsan hep bu dünyanın zulmü kadına.
Yok ten rengi, yok evlenip ayrılmış, babası kötüymüş, yaşı büyükmüş yok efendim açık seçik şeyleri varmış mışmış...

Kendi skandalları burdan köye yol olur ama kraliyetin yüzyıllar ötesinden incelersek

Bu, ilgiyle alakalı aslında
Benim içimde adeta kraliçe elizabeth var, imkan olsa düğün tacını pırlanta alırdım o derece meraklıyım, seviyorum taş olayını.
Ya takıp yakıştırana da bayılıyorum. Ben takımca sırıtıyor bence. Çok kot ve basic tshirt insanıyım ben sanırım. Ayakta yırtık converse yada eski vans ama üstünde elmas kolye bi komik geliyor gözüme. Küpe bile durmaz kulağımda. Bir tek minik harf kolyem var çıkarmam hiç, bir de incecik gümüş bir bileklik. Alyansımız bile klasik incelerden. Tektaşımı takmıyorum zaten el yıkarken elimi yırtıyor diye. Ondan çekmece bekliyor benim minnaklar

Ben de öyleyim, yırtık kot ya da tayt hem de
Kolye, gerdanlık ve küpe tektaş ya da modern olmadığı sürece zaten takılmaz ama bileklik, yüzük farketmez bence.
Birkaç senedir mücevherlerin gündelik yaşama adapte olması, buna uygun tasarımlar var ama o beni açmıyor mesela.
Bijuteri ürürüne neden dünya para dökeyim, ya da o kadar işçiliği olan bir kolyeyi neden alayım hele altın namına sıfır değerde iken, öyle düşünüyorum.
Eşofmanla bile yüzük takarım o ayrı.
Trendleri ve dünya markalarını takip ederim bu konuda.
Ederinin asla üstünü vermem bir parçaya.

Ayyy konusu açılmışken. Düğünde gelinlik üstüne bişey takılır mı? Almam gerekir mi? Öyle cok takan biri değilim o yüzden kullanmayacagım şeyi alıp köşeye atmak istemem. Ne diyorsunuz önerileri alalım

İşte modernnnn kadının tanımı:filmdelisi

Ben inci takmıştım sevmeyerek tavsiye etmem. Safir set taktı arkadaşım harika durdu onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…