- 17 Ocak 2020
- 28.166
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.101
Dünden arkadaşlar vardı yatılı .iyiyim sen napiyosun yoksun ortada
Tam sete gerek yok 2 parça olurSet mi takmam gerek. Mesela bileklik ve küpe taksam ya da kolye ile küpe , baget kötü durur mu
Cok can sıkıcı seyler ya o kadar ugrasasım yok kiTam sete gerek yok 2 parça olur
Swarovski den al. Sonra da günlük takarsınCok can sıkıcı seyler ya o kadar ugrasasım yok ki
Bir bakayım takı toka isine uzagım biraz, hediye olarak gelen altın ve pırlanta takılarım var kendim hic gidip almamısımdırSwarovski den al. Sonra da günlük takarsın
Yaa ben dalgınım kusura bakmaBenimde sesim çıkmıyordu beni niye sormadiniyiki deniz var
Brctks bana da halen cevap verecek , yok ortalıkta
Bana göre gerdanlık kesinlikle olmalıSet mi takmam gerek. Mesela bileklik ve küpe taksam ya da kolye ile küpe , baget kötü durur mu
Ben elmasımı takmıştım. Kocaman gerdanlıklar bana göre değil çünkü. Tarzına uygun bir değerli taş kolye küpe gayet uygun. Ablam mesela tektaş kolye küpe takmıştı. O benden de sadedir. Sadece bir minik ışıltı verdi ama hoştu yine deCok can sıkıcı seyler ya o kadar ugrasasım yok ki
Saniyeyle ben gerdanlık sevmem demişim sen olmalı demişsinBana göre gerdanlık kesinlikle olmalı
Ya da kolye takılmayacaksa gösterişli bir küpe ve bileklik.
Aynen öyle.Saniyeyle ben gerdanlık sevmem demişim sen olmalı demişsinbu işler nasıl farklı ya işin hoşluğu da burada sanki
Ben hiç bişey takmadım .Ayyy konusu açılmışken. Düğünde gelinlik üstüne bişey takılır mı? Almam gerekir mi? Öyle cok takan biri değilim o yüzden kullanmayacagım şeyi alıp köşeye atmak istemem. Ne diyorsunuz önerileri alalım
Günaaaaydın ogretmeniiiiim .Yaa ben dalgınım kusura bakmaNeyapsamkisimdi ile seni de karistirdim ya. Bundan böyle yoklama yaparız.
Tam olarak böyleydi benimkiAynen öyle.
Ben göğüs dekoltesi sevdiğim için gerdanlığı özel günlerde de kullanmayı seviyorum.
Ya da boş olacaksa şatafatlı bir küpe, mesela öyle bir küpem yok hiç.
Hatta vintage parçalara bayılırım ya da tasma inci sıra ve üzerine elmas broşla süslenmiş şeylere.
Zincir kolye günlük hayatımda 3 4 tane üst üstedir, anlamı vardır hepsinin, duşta bile çıkarmazdım çocuklar olana kadar, bileklikler de öyleydi.
Ben inci takmıştım cok da hosuma gidiyor. Şimdi elmas olsa fena olmaz ama,aması varAyyy konusu açılmışken. Düğünde gelinlik üstüne bişey takılır mı? Almam gerekir mi? Öyle cok takan biri değilim o yüzden kullanmayacagım şeyi alıp köşeye atmak istemem. Ne diyorsunuz önerileri alalım
Benim gelinlik sade olacak minik bir tarlatan, belki üstü full dantel olur, göğüs dekolteli bu sekilde begendiklerim diktireceğim bu tarz birseyBen hiç bişey takmadım .
Hiç sevmem öyle takı makı.
Bilezikleri de kutuya attırdım .
Altını da yakama taktirmadim.
Kendi tektasimi bagetimi alyansimi bile takmiyordum da artık en son tektasimi takmaya ikna oldum
Gelinlik çok şatafatliydi benim, açıktı da epey
Öyle olunca da takı takmak biraz fazla geldi bana
Ne tür takı denediysem almadan ciktim
AhahshshhshdjdkdBen inci takmıştım cok da hosuma gidiyor. Şimdi elmas olsa fena olmaz ama,aması var
Evet ben de minik bişey takarım taşlı şık asil durur cünkü kendim de cok sade olacagım, ben mi alacagım takıyı yoksa kocaya mı aldırtacagım hahajdjd o kadar uzagım kiBen elmasımı takmıştım. Kocaman gerdanlıklar bana göre değil çünkü. Tarzına uygun bir değerli taş kolye küpe gayet uygun. Ablam mesela tektaş kolye küpe takmıştı. O benden de sadedir. Sadece bir minik ışıltı verdi ama hoştu yine de
Benim annem de inci delisidir. O da taş sevmez kızları gibiBen inci takmıştım cok da hosuma gidiyor. Şimdi elmas olsa fena olmaz ama,aması var
Benim kayınvalidem aldı onlarda düğün seti takma adeti varmışEvet ben de minik bişey takarım taşlı şık asil durur cünkü kendim de cok sade olacagım, ben mi alacagım takıyı yoksa kocaya mı aldırtacagım hahajdjd o kadar uzagım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?