- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.121
Hiç takı konusu geçmedi bizde o yüzden muhtemelen yoktur böyle birşey. Gelinliği beğenip beyimi götüreceğim kuyumcuya artıkBenim kayınvalidem aldı onlarda düğün seti takma adeti varmış
Hoş o altın renkli kocamanlardan istemişti takmam diye bunlardan aldılar
bende bugun dolap iclerini duzenledim, kuculenleri attimDünden arkadaşlar vardı yatılı .
Şimdi de gardropu düzeltiyorum
Keşke hepsini atsam çöpe , ne gereksiz şeyler almışım
Benim gelinlik sade olacak minik bir tarlatan, belki üstü full dantel olur, göğüs dekolteli bu sekilde begendiklerim diktireceğim bu tarz birsey
Kilo veremiyormusunbende bugun dolap iclerini duzenledim, kuculenleri attimtabiki yikanmaktan cekerek kuculmediler
Aynen baget daha klasik hem günlükte kullanırım diye düşünüyorum açıkçası. Bir bakayım hiç bakmamıştım gelinlik aksesuarlarınaSade bı gelinlikle baget serisi küpe yüzük kolyeleri bir arada görünce çok modern buluyorum.
Ellerine böyle bilekten saran ama parmağa gecmeyip volanli bı şekilde açılan eldivenimsi (adını bilmiyorum ) şeylerde dusunebilirsin
Ben düğünümde onu akıl edemedim ne güzel gelinlik aksesuarları varmış meğer
ben zarayi ankamallde bi arkadasa sordum magazalarini kapatmamis onlar belki bir kac sube kapatmis olabilirler ama acikmisZara grubu geri dönmüş mü?
Bershka, stradivairus falan?
hayirKilo veremiyormusun?
İşte zara duruyor da diğerleri yoktu hep gördüğüm yerlerde.ben zarayi ankamallde bi arkadasa sordum magazalarini kapatmamis onlar belki bir kac sube kapatmis olabilirler ama acikmis
gelinligin nasil olacak ?Aynen baget daha klasik hem günlükte kullanırım diye düşünüyorum açıkçası. Bir bakayım hiç bakmamıştım gelinlik aksesuarlarına
sanmiyorum kapatacagini diger yerleride.İşte zara duruyor da diğerleri yoktu hep gördüğüm yerlerde.
Bendeki tüm takılar böyle işte büyüklükleri . Bu fakirim demek oluyor sanırımTam olarak böyleydi benimki
Tchibonun olduğu katta bütün dükkanlar açıktı. Starbucks katı da öyle. Bir de vicconun olduğu en üst kat varya oraya çıktım. Orada da açıktı. Berska mavi’nin olduğu kattaydı değil mi? O kata uğramadım çünküİşte zara duruyor da diğerleri yoktu hep gördüğüm yerlerde.
Yazın balkonda oturuyorum, karşımda klimanın ünitesi var. Bağlantı yerinden bir fare kafayı uzattı bir anda. Eşime seslendim, yeni bir evcil hayvanımız oldu diyeAy aklımı kaçırıyodum.
Dolabı düzenlerken balkonu açtım.
Sen içeri kafam kadar sinek koşa kosa gir .
Detan sıktım ama bir görün yani şişenin yarısını boşalttım korkudan .sonra baktım üzerime doğru geliyor kapıyı kapadım kostum
salona.ama telefonum içerde
Şimdi yarım saat oldu ölmüş müdür diye yavaşca kapıyı açtım bakiniyodum.yerde yatiyo .
Terlikle üstüne çıkıp zipladim.
Çok şükür rabbim .
Ben onu yerde gormesem o odaya girip yatamazdim ya bı yerlerde bayildiysa ve kendine gelirse sonra ben uyurken diye
chamallows filmdelisi Neyapsamkisimdi Ahtapot Anne Khomyuk elecda Ay tenli anne
Vay arkadaş yaYazın balkonda oturuyorum, karşımda klimanın ünitesi var. Bağlantı yerinden bir fare kafayı uzattı bir anda. Eşime seslendim, yeni bir evcil hayvanımız oldu diye
Eşim şok geçirdi zira 15. katta oturuyoruz:) Garibim o kadar yolu tırmanmış. Eve girdim yiyecek birşeyler vereyim diye gitmiş.
Ben ne bileyim korkmuyorum hayvanlardan yaa. Mantık olarak düşününce o sineğin kaç katı büyüklüktesin onun senden korkması gerekmiyor muydu?Vay arkadaş ya
Biri sevgiyle kucaklıyor biri bulduğu tüm zehirleri üstüne benim gbi boca ediyor
Ah be dunya
Henüz netleştirmedim ama denediğim kadarıyla tarlatanı minimum üstü dantelli ve göğüs dekolteli sade bişey olacak. Abartılı sevmiyorum bohem de cok tarzım degilgelinligin nasil olacak ?
niyeyse hep bohem tarzi bir sey giyecekmissin gibi geliyo
Ahshdjdjdjdjdjfkf kız sakin ol sadece bir sinekAy aklımı kaçırıyodum.
Dolabı düzenlerken balkonu açtım.
Sen içeri kafam kadar sinek koşa kosa gir .
Detan sıktım ama bir görün yani şişenin yarısını boşalttım korkudan .sonra baktım üzerime doğru geliyor kapıyı kapadım kostum
salona.ama telefonum içerde
Şimdi yarım saat oldu ölmüş müdür diye yavaşca kapıyı açtım bakiniyodum.yerde yatiyo .
Terlikle üstüne çıkıp zipladim.
Çok şükür rabbim .
Ben onu yerde gormesem o odaya girip yatamazdim ya bı yerlerde bayildiysa ve kendine gelirse sonra ben uyurken diye
chamallows filmdelisi Neyapsamkisimdi Ahtapot Anne Khomyuk elecda Ay tenli anne
Ama ben o sinegin hiç biyerine kaçamam o ise benim içime filan girebiliiiiirBen ne bileyim korkmuyorum hayvanlardan yaa. Mantık olarak düşününce o sineğin kaç katı büyüklüktesin onun senden korkması gerekmiyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?