Geçinemeyenler kulübü

Bendeki tüm takılar böyle işte büyüklükleri . Bu fakirim demek oluyor sanırım
Evet kayınvalidem çok salak bulmuştu beni Görüntü minicik, görünmüyor bile, bu parayı buna vereceğimize sarı altın alalım. Hem daha gösterişli en azından demişti takamıyorum da işin kötüsü. Çok sevmiştim ama klasik kaçıyor bana yakışmıyor gibi geliyor. Yaşlanınca takacağım herhalde anca

Gçren Görende ıssız adada canavarlarla boğuştu sanar canım saakin ol ne kadar büyük olabilir ki Bi sinek

butun bu stresi bir at sinegi yuzunden mi yasadin yani

Ben davet düğün vs de takıyorum ama günlükte olmuyor elmas. Jean in üstünde tuhaf geliyor bana. Sahte takılar daha şık duruyor

Ya ben gelinlikte az dekolte seviyorum, çekiştirmekten ne dans edebiliyorsun ne eğleniyorsun buna kolları da sonradan bem taktırdm hatta
Ben de teşhir sevmiyorum ama senin en azından bir (1) memenin fışkırdıgını görmem lazımdı.... hashdjjdfknfmg

Böcek neyse de sinek ama sineklerden korkmam ama arıdır, böcektir benden uzak dursun. Uç uç böceğini bild uçuramam parmağıma alıp
Bence sinekte böcek .
Sadece birinin adı karafatmayken bununki sinek .

Hiç ısırdı mi seni sinek
Böcek olduğuna ikna olurdun isirsaydi.
Hem ne demek böcek değil
Kapkara işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…