- 17 Ocak 2020
- 28.165
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.141
Bazen üç harfli olduklarını da düşünmüyor değilimAhshdjdjdjdjdjfkf kız sakin ol sadece bir sinek
Evet kayınvalidem çok salak bulmuştu beniBendeki tüm takılar böyle işte büyüklükleri . Bu fakirim demek oluyor sanırım
Memintolar da tombiktoymuşşşşNeyapsamkisimdi ben inci set takmıştım, fotoğrafını ekliyorum.
Görende ıssız adada canavarlarla boğuştu sanarAy aklımı kaçırıyodum.
Dolabı düzenlerken balkonu açtım.
Sen içeri kafam kadar sinek koşa kosa gir .
Detan sıktım ama bir görün yani şişenin yarısını boşalttım korkudan .sonra baktım üzerime doğru geliyor kapıyı kapadım kostum
salona.ama telefonum içerde
Şimdi yarım saat oldu ölmüş müdür diye yavaşca kapıyı açtım bakiniyodum.yerde yatiyo .
Terlikle üstüne çıkıp zipladim.
Çok şükür rabbim .
Ben onu yerde gormesem o odaya girip yatamazdim ya bı yerlerde bayildiysa ve kendine gelirse sonra ben uyurken diye
chamallows @filmdelisi Neyapsamkisimdi @Audrey Hepburn Khomyuk elecda Ay tenli anne
Ayyy sakın fotodaki benim deme memintoları kapamışsın sensen kınıyorumTam olarak böyleydi benimki
butun bu stresi bir at sinegi yuzunden mi yasadin yaniAy aklımı kaçırıyodum.
Dolabı düzenlerken balkonu açtım.
Sen içeri kafam kadar sinek koşa kosa gir .
Detan sıktım ama bir görün yani şişenin yarısını boşalttım korkudan .sonra baktım üzerime doğru geliyor kapıyı kapadım kostum
salona.ama telefonum içerde
Şimdi yarım saat oldu ölmüş müdür diye yavaşca kapıyı açtım bakiniyodum.yerde yatiyo .
Terlikle üstüne çıkıp zipladim.
Çok şükür rabbim .
Ben onu yerde gormesem o odaya girip yatamazdim ya bı yerlerde bayildiysa ve kendine gelirse sonra ben uyurken diye
chamallows @filmdelisi Neyapsamkisimdi @Audrey Hepburn Khomyuk elecda Ay tenli anne
Öne doğru eğildiğim için öyle gözüküyor:)) Yoksa gayet 80BMemintolar da tombiktoymuşşşş
Çok şık ve zarif aşırı beğendimNeyapsamkisimdi gelinlik de bu
Ben de çok beğenerek almıştım.Çok şık ve zarif aşırı beğendim
Ben davet düğün vs de takıyorum ama günlükte olmuyor elmas. Jean in üstünde tuhaf geliyor bana. Sahte takılar daha şık duruyorEvet kayınvalidem çok salak bulmuştu beniGörüntü minicik, görünmüyor bile, bu parayı buna vereceğimize sarı altın alalım. Hem daha gösterişli en azından demişti takamıyorum da işin kötüsü. Çok sevmiştim ama klasik kaçıyor bana yakışmıyor gibi geliyor. Yaşlanınca takacağım herhalde anca
At kadar. At sineği diye boşa demiyorlarGçren
Görende ıssız adada canavarlarla boğuştu sanarcanım saakin ol ne kadar büyük olabilir ki Bi sinek
Sen bilirsin benim ne kadar stresli olduğumu .butun bu stresi bir at sinegi yuzunden mi yasadin yani
Ya ben gelinlikte az dekolte seviyorum, çekiştirmekten ne dans edebiliyorsun ne eğleniyorsunAyyy sakın fotodaki benim deme memintoları kapamışsın sensen kınıyorum
Ben genel anlamda takı takamıyorum. Bi alyans bi bileklik, bi de ince kolye işteBen davet düğün vs de takıyorum ama günlükte olmuyor elmas. Jean in üstünde tuhaf geliyor bana. Sahte takılar daha şık duruyor
Ben de teşhir sevmiyorum ama senin en azından bir (1) memenin fışkırdıgını görmem lazımdı.... hashdjjdfknfmgYa ben gelinlikte az dekolte seviyorum, çekiştirmekten ne dans edebiliyorsun ne eğleniyorsunbuna kolları da sonradan bem taktırdm hatta
Böcek neyse de sinek amaSen bilirsin benim ne kadar stresli olduğumu .
Oradan oraya koştugum günleri unuttun mu
Onu gençlikte bara puba konsere giderken yapardımBen de teşhir sevmiyorum ama senin en azından bir (1) memenin fışkırdıgını görmem lazımdı.... hashdjjdfknfmg
Yazlıkta bikininin üstüne pareo giymek ama giymemek... giymiş olmak aynı zamanda götü memeyi salmak... oh tuz kokusu aldımOnu gençlikte bara puba konsere giderken yapardımtatilde yazlıkta hele fora
Bence sinekte böcek .Böcek neyse de sinek amasineklerden korkmam ama arıdır, böcektir benden uzak dursun. Uç uç böceğini bild uçuramam parmağıma alıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?