- 14 Eylül 2014
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.774
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.161
Yakarca denen mendebur ısırmıştı yakıyor gerçekten ama yine de böcek kadar korkunç bir tipi yol sanki yaBence sinekte böcek .
Sadece birinin adı karafatmayken bununki sinek .
Hiç ısırdı mi seni sinek
Böcek olduğuna ikna olurdun isirsaydi.
Hem ne demek böcek değil
Kapkara işte
İşte ideal anne.Yakarca denen mendebur ısırmıştı yakıyor gerçekten ama yine de böcek kadar korkunç bir tipi yol sanki ya
Solucanlara elliyor da ben elime almam. Aslaaİşte ideal anne.
Çocuğuna sineği böceği sevdiriyon demi sen oturtup yere
bu kadin nereye koşuyor sinemalardaSen bilirsin benim ne kadar stresli olduğumu .
Oradan oraya koştugum günleri unuttun mu
tatil şortları tatil bluzları tatil elbiseleri ayrıdır benim ha ha ha.tatilde 2. kişiliğim ortaya çıkıyor ankaraya dönüşte mazbutlaşıyorummmOnu gençlikte bara puba konsere giderken yapardımtatilde yazlıkta hele fora
bu kadin nereye koşuyor sinemalarda
Hepimizin öyle ki zaten. Mesela tatilde sırt (totoma kadar nerdeyse) +göğüs dekolteli bir elbisem favorimdir, en sevişgen akşam yemeğinde giyilir.skfmfmfmfltatil şortları tatil bluzları tatil elbiseleri ayrıdır benim ha ha ha.tatilde 2. kişiliğim ortaya çıkıyor ankaraya dönüşte mazbutlaşıyorummm
otel fiyatlarına bakmadığın belli.insanda ki tatil heyecanını öldürüyorlarYazlıkta bikininin üstüne pareo giymek ama giymemek... giymiş olmak aynı zamanda götü memeyi salmak... oh tuz kokusu aldım
aynen öyle.nerde çalışıyorsun anammm diye peşimize düşerler vallaHepimizin öyle ki zaten. Mesela tatilde sırt (totoma kadar nerdeyse) +göğüs dekolteli bir elbisem favorimdir, en sevişgen akşam yemeğinde giyilir.skfmfmfmfl
Ankara da giyersem pavyona taşırlar
Karşı komşum influencerlik yapiyo , bir haftada sadece trendyol linki vererek 1400 TL para kazanıyorbu kadin nereye koşuyor sinemalarda
Baktım baktım. Geç kalmış balayı icin takipcisiyimotel fiyatlarına bakmadığın belli.insanda ki tatil heyecanını öldürüyorlar
Offff haftada 2 bine vibratör linki bile veririm diyenlerKarşı komşum Instagramda influencer , bir haftada sadece trendyol linki vererek 1400 TL para kazanıyor
Millet çok kolay para kazanıyor abi , zoruma gitmeye başladı
ben vermem.para herşeyse de bu konuda herşey değil ha ha haOffff haftada 2 bine vibratör linki bile veririm diyenler
Offff haftada 2 bine vibratör linki bile veririm diyenler
Veririm. Sonra bir vibratör alır tatile cıkarım jajdkdkdçföffkkffkben vermem.para herşeyse de bu konuda herşey değil ha ha ha
Ahahahhsjdjcjc aklıma şey geldi. Şu victoria korseler var ya. Ama janjanlı değil, sade model olandan. Bunu işte giysem nasıl olur diye sordum arkadaşa. '' Adliyede giyersen kucaklayıp götürürler. '' dedi.Hepimizin öyle ki zaten. Mesela tatilde sırt (totoma kadar nerdeyse) +göğüs dekolteli bir elbisem favorimdir, en sevişgen akşam yemeğinde giyilir.skfmfmfmfl
Ankara da giyersem pavyona taşırlar
Titrerken bir eli asagıda hahahaahahahhaha
instada surda indirim burda indirim diye link atiyolar ya o urunleri koleksiyonlarina ekleyip link atiyolar.Karşı komşum influencerlik yapiyo , bir haftada sadece trendyol linki vererek 1400 TL para kazanıyor
Millet çok kolay para kazanıyor abi , zoruma gitmeye başladı
Ahahahahahdhdj işte gerçek realizm buAhahahhsjdjcjc aklıma şey geldi. Şu victoria korseler var ya. Ama janjanlı değil, sade model olandan. Bunu işte giysem nasıl olur diye sordum arkadaşa. '' Adliyede giyersen kucaklayıp götürürler. '' dedi.
ben haftada 2000 e soyunurum ama bir işe yaramazOffff haftada 2 bine vibratör linki bile veririm diyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?