Geçinemeyenler kulübü

Bence sinekte böcek .
Sadece birinin adı karafatmayken bununki sinek .

Hiç ısırdı mi seni sinek
Böcek olduğuna ikna olurdun isirsaydi.
Hem ne demek böcek değil
Kapkara işte
Yakarca denen mendebur ısırmıştı yakıyor gerçekten ama yine de böcek kadar korkunç bir tipi yol sanki ya

Yakarca denen mendebur ısırmıştı yakıyor gerçekten ama yine de böcek kadar korkunç bir tipi yol sanki ya
İşte ideal anne.
Çocuğuna sineği böceği sevdiriyon demi sen oturtup yere

bu kadin nereye koşuyor sinemalarda
aa öyle demişken millet Wattpad mi nedir orada yazdıkları sanatsal yanı eksik beş para etmez sözde kitaplardan para kazaniyormuş böyle bişey duydum.

Biz niye uydurmuyoruz bizde uyduralim öyle kolay kazanılıyorsa ?

tatil şortları tatil bluzları tatil elbiseleri ayrıdır benim ha ha ha.tatilde 2. kişiliğim ortaya çıkıyor ankaraya dönüşte mazbutlaşıyorummm
Hepimizin öyle ki zaten. Mesela tatilde sırt (totoma kadar nerdeyse) +göğüs dekolteli bir elbisem favorimdir, en sevişgen akşam yemeğinde giyilir.skfmfmfmfl
Ankara da giyersem pavyona taşırlar

Hepimizin öyle ki zaten. Mesela tatilde sırt (totoma kadar nerdeyse) +göğüs dekolteli bir elbisem favorimdir, en sevişgen akşam yemeğinde giyilir.skfmfmfmfl
aynen öyle.nerde çalışıyorsun anammm diye peşimize düşerler valla

bu kadin nereye koşuyor sinemalarda
Karşı komşum influencerlik yapiyo , bir haftada sadece trendyol linki vererek 1400 TL para kazanıyor
Millet çok kolay para kazanıyor abi , zoruma gitmeye başladı

Karşı komşum Instagramda influencer , bir haftada sadece trendyol linki vererek 1400 TL para kazanıyor
Offff haftada 2 bine vibratör linki bile veririm diyenler

Ahahahhsjdjcjc aklıma şey geldi. Şu victoria korseler var ya. Ama janjanlı değil, sade model olandan. Bunu işte giysem nasıl olur diye sordum arkadaşa. '' Adliyede giyersen kucaklayıp götürürler. '' dedi.

Karşı komşum influencerlik yapiyo , bir haftada sadece trendyol linki vererek 1400 TL para kazanıyor
instada surda indirim burda indirim diye link atiyolar ya o urunleri koleksiyonlarina ekleyip link atiyolar.
koleksiyonlarindan aldigin her urunden para kazaniyolar

Ahahahhsjdjcjc aklıma şey geldi. Şu victoria korseler var ya. Ama janjanlı değil, sade model olandan. Bunu işte giysem nasıl olur diye sordum arkadaşa. '' Adliyede giyersen kucaklayıp götürürler. '' dedi.
Ahahahahahdhdj işte gerçek realizm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…