- 17 Ocak 2020
- 28.165
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.181
İşte evet .instada surda indirim burda indirim diye link atiyolar ya o urunleri koleksiyonlarina ekleyip link atiyolar.
koleksiyonlarindan aldigin her urunden para kazaniyolar
İşte gerçek 1 anaben haftada 2000 e soyunurum ama bir işe yaramaz
çağrışım yapar diye onun çantasını spor kıyafetini bile almıyorumm.victoria secret adını duyan erkeklerin gözlerinde lambalar yanıyor cıksss almamm değil ki jartiyerAhahahhsjdjcjc aklıma şey geldi. Şu victoria korseler var ya. Ama janjanlı değil, sade model olandan. Bunu işte giysem nasıl olur diye sordum arkadaşa. '' Adliyede giyersen kucaklayıp götürürler. '' dedi.
çevre lazim bol takipci edinebilmek icin, biraz takipcin olduktan sonra kendileri gibi cirpinan baska sayfalardanda karsilikli reklam anlasmasi yapiyolar.İşte evet .
Bu kadar kolay para kazanmaları benim zoruma gitmeye başladı
Hani biz niye bı ise yaramiyoruz diye düşündüm.
Çalışmayı düşünmüyorum okey .
Ama böyle kolay para kazanıyorlarsa biz niye yapmayalım .
Yapamam da işte öyle soyleniyorum kendi kendime
aklima esimin ankamallde victoria secretin icine dalip ne satiyolar burda diyip kadinlarin coguni cil yavrusu gibi dagittigi geldiçağrışım yapar diye onun çantasını spor kıyafetini bile almıyorumm.victoria secret adını duyan erkeklerin gözlerinde lambalar yanıyor cıksss almamm değil ki jartiyer
sen de 100 takipçi varmış ne mutlu ben de insta bile yokkçevre lazim bol takipci edinebilmek icin, biraz takipcin olduktan sonra kendileri gibi cirpinan baska sayfalardanda karsilikli reklam anlasmasi yapiyolar.
ben bana ark istegi gonderen tanimadiklarimi bile kabul etmiyorum
toplasan 100 kisi takipcim vardir heralde onlarida cikarasim gelir bazen.
amanınnnn geçim sıkıntısı ev kadınını yoldan çıkardı manşett manşettttttben haftada 2000 e soyunurum ama bir işe yaramaz
Bende böyleyimçevre lazim bol takipci edinebilmek icin, biraz takipcin olduktan sonra kendileri gibi cirpinan baska sayfalardanda karsilikli reklam anlasmasi yapiyolar.
ben bana ark istegi gonderen tanimadiklarimi bile kabul etmiyorum
toplasan 100 kisi takipcim vardir heralde onlarida cikarasim gelir bazen.
Kindarlık seviyem ektedirAAy
Bende böyleyim
Enistemin bilmem nesi beni niye eklemiş ay banane .
Ürün satın aldığım sayfa neden istek atmış işine baksın .
Ay kuzenimse kuzenim birlikte mi büyüdük sanki .
Gibi türlü dusuncelerimle reddediyorum istekleri .
Hatta attığım fotoyu beğenmeyen olunca onu gozlemliyorum hikayeme bakıp aktif olup ona ragmen üst üste üç dört fotomu beğenmemişse geçmişte yaptigim tüm begenilerimi geri çekip takibimden cikariyorum filan mesela
Hahahaha
Akrep burcu da değilim halbukiii , ben niye böyle oldumKindarlık seviyem ektedir
Daha hediye mediye bişey almissam elimde kutuyla gidip sana aldığım herşeyi şuna doldur sen hele bı , bile diyebilirimKindarlık seviyem ektedir
Yoo, elmas suyolu bileklik, zincir kolye hele modern yüzükleri daha bile günlüğe uygun bence.Ben davet düğün vs de takıyorum ama günlükte olmuyor elmas. Jean in üstünde tuhaf geliyor bana. Sahte takılar daha şık duruyor
Ama alırsan.instada surda indirim burda indirim diye link atiyolar ya o urunleri koleksiyonlarina ekleyip link atiyolar.
koleksiyonlarindan aldigin her urunden para kazaniyolar
tmm yav seni mi kıracağım yarından itibaren kullanayım diyeceğim de su yolum yohhhh.ben deki gül modeli var ya ondan.fakirim ya bir daha alamam diye takmaya kıyamadım fazla.ama sana gelirken mutlaka takacağımmmYoo, elmas suyolu bileklik, zincir kolye hele modern yüzükleri daha bile günlüğe uygun bence.
Bilekliği sürekli kullanıyorum ben.
Alajsjdjdjdjtmm yav seni mi kıracağım yarından itibaren kullanayım diyeceğim de su yolum yohhhh.ben deki gül modeli var ya ondan.fakirim ya bir daha alamam diye takmaya kıyamadım fazla.ama sana gelirken mutlaka takacağımmm
Suyolu dedin gözlerimtmm yav seni mi kıracağım yarından itibaren kullanayım diyeceğim de su yolum yohhhh.ben deki gül modeli var ya ondan.fakirim ya bir daha alamam diye takmaya kıyamadım fazla.ama sana gelirken mutlaka takacağımmm
he valla su yolu olması için 60 70 tane en az elmas yada pırlanta olmalı yanyana.arabamdan fazla eder parasıSuyolu dedin gözlerimböyle oldu. Ayol ben suyolu alsam çalarlar düşürürüm diyr korkar takamam o kadar fakirim
Ben bir gün düğüne gidiyorum ama kocamı dükkandan almam gerek, ondan erken çıktım.Suyolu dedin gözlerimböyle oldu. Ayol ben suyolu alsam çalarlar düşürürüm diyr korkar takamam o kadar fakirim
Ben tamtura hevesleniyorum alamıyorum, parmağımı pırlantayla çevreleyemeyen insan bileğini boynunu masıl çevirsinhe valla su yolu olması için 60 70 tane en az elmas yada pırlanta olmalı yanyana.arabamdan fazla eder parası
Ay bi fotolarını at da gözümüz zengin görsün. Gerdanlık dediğin kimbilir kaç karatBen bir gün düğüne gidiyorum ama kocamı dükkandan almam gerek, ondan erken çıktım.
Ankara şehir içi akşam trafiğindeyim.
Üzerimde abiye, full gerdanlıklı tüm takılar, kürk mürk, arkada bebe ağladı mecbur çektim sağa durdum.
O an kendimi çok ‘değerli’ hissetmiştim, kaçırsalardı bana değil takılara üzülürdü kocam çok eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?