- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.621
Süt kayniyorken sirke döküp yapiyorumLor mu yiyelim hep
bizimkiler beyaz peynir yapmaz, çökelek (lor degil hakiki çokelek) koy peyniri ( markette yediklerinle alakasi yok)Tuz da kesiyor malum. Beyaz peynir vb tariflere açığım
8.21 dolar 9.76 euro şu an315 oldu ohoo, siz görmeyeli aşırı zenginleştim
İşte onla dolar alayım dedim, alamadım o kuru görünce
Gel biz satiyozzikkimin dibine batmasinlar
ben burda acliktan midem kivrilirken onlar dolarini sayip ellerini ovusturacak hemi.
koye gidip iki inek alasim geldi
Ben de bu akşam çocuklara alışveriş yaptım.İyi ki geçenlerde lacoste tisört almısım. Karlı hissediyor. Ajsjdjdkfkf
Börek poğaça ve gözlemede severim kahvaltıda mümkünse diger cesitlerden ama artık mazide kaldiSüt kayniyorken sirke döküp yapiyorum
ben de 2 spor ayakkabı kapattım.birine kız el koydu ayağı büyüyünce giyecekmiş.2 katına verirler valla artıkİyi ki geçenlerde lacoste tisört almısım. Karlı hissediyor. Ajsjdjdkfkf
Tulum peynir ve roka ikilisini ikimiz seviyoruz Cook.niye o kadar acıdın kız
ne satiyosunuz kiz?Gel biz satiyoz
Nerede cey bu?8.21 dolar 9.76 euro şu an
İnek dana oğlakne satiyosunuz kiz?
bende kiza 8 10 tisort attim sepete sistem hata verdi alamadim, meger kaziklanacagim varmisben de 2 spor ayakkabı kapattım.birine kız el koydu ayağı büyüyünce giyecekmiş.2 katına verirler valla artık
Kim sevmez bunları.Börek poğaça ve gözlemede severim kahvaltıda mümkünse diger cesitlerden ama artık mazide kaldi
Ben kaymak sevmem bizimkilere kaymaktan tereyağı yaptım. Sütçümüzün sütünden cok hoşlarına gitmedi. Uğraşmadım tekrarbizimkiler beyaz peynir yapmaz, çökelek (lor degil hakiki çokelek) koy peyniri ( markette yediklerinle alakasi yok)
tereyag yaparlar.
iş cepte.benim hesabım orda şimdi baktımNerede cey bu?
Mk ile emporio armani saat alacaktım ama kalsın artık.Ben de bu akşam çocuklara alışveriş yaptım.
Sağlam kardayım
Lor peyniri bu hamurislerinde seviyorum ama hamurisinin yeri de ayri tabiKim sevmez bunları.
Hamur ya dayanamadığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?