- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.641
Alısveris yapmalık bişeye ihtiyacım yok artık. Bi gelinlik kaldı. Onu da iki hafta sonra halledecegümben de 2 spor ayakkabı kapattım.birine kız el koydu ayağı büyüyünce giyecekmiş.2 katına verirler valla artık
ha yok ben levrege uzuldun sandimTulum peynir ve roka ikilisini ikimiz seviyoruz Cook.
Halinden anlarım diye dusunmustumçok mu abarttım , tulumsuz yapabilirsin yani he . Pekiii
Onları sana daha önce attığım insta hesabından alsan ya çok daha uyguna?Mk ile emporio armani saat alacaktım ama kalsın artık.
blendirlami cirptin simdi oyle yapiyorlarmis sehirlerdeBen kaymak sevmem bizimkilere kaymaktan tereyağı yaptım. Sütçümüzün sütünden cok hoşlarına gitmedi. Uğraşmadım tekrar
Ya nakitimi harcamak istemiyorum, 2 taksitle alacagımOnları sana daha önce attığım insta hesabından alsan ya çok daha uyguna?
O kadınlar müthişler bu konuda.
Kur olayı da yansımadan alacaksan al 2 güne.
karar verdin yani modele iyice.ama senin gelinlik üstü takısının fiyatları arttı neyapsamkişimdi o nolacak?Alısveris yapmalık bişeye ihtiyacım yok artık. Bi gelinlik kaldı. Onu da iki hafta sonra halledecegüm
Naktin eridi şuanYa nakitimi harcamak istemiyorum, 2 taksitle alacagım
dolapta var sıfır orjinalMk ile emporio armani saat alacaktım ama kalsın artık.
Nakitim tlde değil ya neyseki.Naktin eridi şuan
Malum döviz etiketli ürünler...
tamda içimden bu geçti okurkenNaktin eridi şuan
Malum döviz etiketli ürünler...
Off bugün begendim bir tane, 12bin dedi tamam bunu alırım dedim ama simdi 2 katına cıkacak.karar verdin yani modele iyice.ama senin gelinlik üstü takısının fiyatları arttı neyapsamkişimdi o nolacak?
Ayyy çok heyecanliiiBi gelinlik kaldı. Onu da iki hafta sonra halledecegüm
Vay seni kirli çıkı, ne sızlanıyorsun o zamanNakitim tlde değil ya neyseki.
Onlar da taksit yapmıyor ya, iki taksitle hallederim diyordum.dolapta var sıfır orjinal
zen blue diamond vs anında günceller mesela.dolar düşerse fiyatı indiriyorlar çıkarsa artırıyorlar hemenOff bugün begendim bir tane, 12bin dedi tamam bunu alırım dedim ama simdi 2 katına cıkacak.
Düğün takını neden sen alıyorsun?Off bugün begendim bir tane, 12bin dedi tamam bunu alırım dedim ama simdi 2 katına cıkacak.
Valla ben altın dolar yükselsin param kurtulsun kafasında olmadım hiç. Keske ülkem kurtulsaVay seni kirli çıkı, ne sızlanıyorsun o zaman
taksit oluyor biraz fazla ödüyorsun o kadar.ben 9 takside bölüyorum çoğu zamanOnlar da taksit yapmıyor ya, iki taksitle hallederim diyordum.
Atasaydan bakmıstımzen blue diamond vs anında günceller mesela.dolar düşerse fiyatı indiriyorlar çıkarsa artırıyorlar hemen
dügunu yapsaydi kiz bari.Ayyy çok heyecanliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?