- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.661
Takını neden sen aliyosunOff bugün begendim bir tane, 12bin dedi tamam bunu alırım dedim ama simdi 2 katına cıkacak.
Yok canım o alacak zaten. Beraber baktık ama bugün 12 olan seye yarın 24 vermek bana da koyarDüğün takını neden sen alıyorsun?
Damat beyin eli armut mu topluyor?
o da güncellemiştirAtasaydan bakmıstım
Yok kız ben almıyorum eşim alacak. E 12 olan seye yarın 24 verirse benim de icim giderTakını neden sen aliyosun
Oğlan annesi alacak yada gelenekçi değilsen de oğlan alacak ki
Bana gelecek olan altinlarin üstüne yatmazlar inşallahdügunu yapsaydi kiz bari.
simdi iki takacak olan bir.
teklik takacak olan yarimlik takacak gibi bisey oldu
Oralardan alma.Atasaydan bakmıstım
Ahahahahahah yok herkese önceden söyledim alsınlar diyekfmgövöhdügunu yapsaydi kiz bari.
umarım bu yaz yakınlarımdan kimse evlenmez.çok aminnnndügunu yapsaydi kiz bari.
bizim kel e hele hiç uğramasın.Oralardan alma.
Yerel, bilinen bir markaya git, pazarlık fırsatın olur.
Marka adına boşuna para ödeme.
Orada beğendiğin ne ise, sana söylenen fiyatın yarısına alabileceğini kalıbımı basarım.
Kolye küpe bakıyorum zaten sadeceOralardan alma.
Yerel, bilinen bir markaya git, pazarlık fırsatın olur.
Marka adına boşuna para ödeme.
Orada beğendiğin ne ise, sana söylenen fiyatın yarısına alabileceğini kalıbımı basarım.
O zaman altın kaç paraydı şimdi kaç para, sen unut onu.Bana gelecek olan altinlarin üstüne yatmazlar inşallah
Milletin bebesine yoh sünnet oldu yok doğdu diye altın saçmistim
ben hiiiç kimseye gitmiyorum vallaBana gelecek olan altinlarin üstüne yatmazlar inşallah
Milletin bebesine yoh sünnet oldu yok doğdu diye altın saçmistim
Farketmez, atasay, zen vb markalardan uzak durman hayrına olur.Kolye küpe bakıyorum zaten sadece
Haydaaa durduk yere yardım kuruluşu mu oldum ben simdiiiiO zaman altın kaç paraydı şimdi kaç para, sen unut onu.
Alt üst kıyafet parası ediyordu altın, şimdi mevsimlik donatırsın çocuğu altına
nasıl bir set minimal mi ona göre yardımcı olayım sana.kıza aldığım bir set var ama pırlanta değil elmas ve zümrüt resmini atayım sana özeldenKolye küpe bakıyorum zaten sadece
Ahahahahahah yok herkese önceden söyledim alsınlar diyekfmgövöh
marka karşıtı filmFarketmez, atasay, zen vb markalardan uzak durman hayrına olur.
Yerel zincirler daha iyidir, sertifika da yaptırırsın, bitti gitti.
evlenirlerse de ölü taklidi yapumarım bu yaz yakınlarımdan kimse evlenmez.çok aminnnn
anan euro kazanıyor yahuuu.beni de evlat edinsin diye boşa çırpınmıyorum aylardırumarim almışlardir.
anneme euronun kurunu soyledim az once bana direk vuuu allahtan colugu cocugu evlendirmisim oldu cevabi
annem euro kazaniyorda çocuklari tl kazaniyoranan euro kazanıyor yahuuu.beni de evlat edinsin diye boşa çırpınmıyorum aylardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?