- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.681
Ay Işığı Koleksiyonu Gerdanlıknasıl bir set minimal mi ona göre yardımcı olayım sana.kıza aldığım bir set var ama pırlanta değil elmas ve zümrüt resmini atayım sana özelden
Marka karşıtı değilim.marka karşıtı film
simental var mıİnek dana oğlak
Bazen de keçi
güzel ama çok pahalı 8.41 gram altını var sadece aslında o kadarı da yok üstündeki zirkonları çıkarsanAy Işığı Koleksiyonu Gerdanlık
Bu küpe ve yüzüğü
Zirkona mı 12 bin vereceksin?Ay Işığı Koleksiyonu Gerdanlık
Bu küpe ve yüzüğü
o ney?simental var mıalacak olsam ondan alirim
pırlanta fiyatına zirkon satacak.akıllara zarar bir fiyatZirkona mı 12 bin vereceksin?
Delirmişsiniz...
ben ineğe de yetişirim altına da bebek sorununu daH Heytttt be konuda herkes farkli bisey konusmaya basladi yineaz sonra beynimiz error verecek hep birlikte bak gorursun.
herkes bir anda toz olacak
Gerçekten delilik bu.pırlanta fiyatına zirkon satacak.akıllara zarar bir fiyat
Yok kavanoza koyup calkaladim yayık misaliblendirlami cirptin simdi oyle yapiyorlarmis sehirlerde
atasaydan altın alınmaz zaten.roberto bravo markası var ya onun bir kolyesini beğenmiştim atasayda.kağıt kadar ince bir kolyeydi.bir fiyat söyledi şaştım kaldım.almadan çıktımGerçekten delilik bu.
Yahu geçen gördüm hatta şuan bakıyorum, o fiyata mini setler, modern gerdanlıklar var.
Yuh yahu yuh!!!
İşte marka adı dediğim tam olarak buydu.
kollarin agrimadimiYok kavanoza koyup calkaladim yayık misali
deniz bak gitmemişler kavanoz diyor yayık diyorYok kavanoza koyup calkaladim yayık misali
Inadim inat ya olacak ya olacak dedimkollarin agrimadimi
Ben o inadı yumurta akı çırparken yapıyorum.Inadim inat ya olacak ya olacak dedim
Tamam sustumdkfmfkfGerçekten delilik bu.
Yahu geçen gördüm hatta şuan bakıyorum, o fiyata mini setler, modern gerdanlıklar var.
Yuh yahu yuh!!!
İşte marka adı dediğim tam olarak buydu.
Ya bırak Allah aşkına, şuan baktım gayet spor kolye küpe setler var pırlanta 12 14 e.atasaydan altın alınmaz zaten.roberto bravo markası var ya onun bir kolyesini beğenmiştim atasayda.kağıt kadar ince bir kolyeydi.bir fiyat söyledi şaştım kaldım.almadan çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?