- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.701
gecen hafta persembe altindan 170 kusur lira zarardaydim.deniz bak gitmemişler kavanoz diyor yayık diyor
blue diamond a baksın .orda şık setler vardı uyguna.ama güncellendi mi fiyatlar bilememYa bırak Allah aşkına, şuan baktım gayet spor kolye küpe setler var pırlanta 12 14 e.
Allahın zirkonuna dünya para istiyorlar, dolandırıcılık bu.
Dünya işçilik bedeli koy, altın namına bir şey olmasın.
E bijuteriden alırım, ohh çeke çeke takarım.
yarına o zarar da kapanırgecen hafta persembe altindan 170 kusur lira zarardaydim.
simdi baktim 64 lira zarar gosteriyo
Bir zahmet yaniAlmıycam vazgectim vurmayın yeter agshdjdndj
şu yaptigin ise karsi olann inadinin birazida bende olsaydi herşey daha farkli olabilirdi sanki yaInadim inat ya olacak ya olacak dedim
anacığımm paran çoksa illa sokağa atacağım diye ısrarlıysan tutmayalım seniiAlmıycam vazgectim vurmayın yeter agshdjdndj
Ne biliyim anlamıyorum ki pekBir zahmet yani
bende anlamiyorum uzulme anlasam gidip saf gibi komple taşli 14 ayar set aldirmazdim.Ne biliyim anlamıyorum ki pek
Ahsjdjdkdkdk sarı altın aliciiimsjjdjdbende anlamiyorum uzulme anlasam gidip saf gibi komple taşli 14 ayar set aldirmazdim.
suan sana yazdiklarinin hepsini ustume aldim bende
denize saklayim bari belki antikaya falan duser o zamanaAhsjdjdkdkdk sarı altın aliciiimsjjdjd
Osmanlı tugralı kolye alınsındenize saklayim bari belki antikaya falan duser o zamana
Değersiz taşa, 22 ayardan düşük altına yüksek para verilmez.Ne biliyim anlamıyorum ki pek
aman yok hic sevmem öyle tugrali mugrali seyleriOsmanlı tugralı kolye alınsın
Valla en güzeli 5i bir yerde de işteOsmanlı tugralı kolye alınsın
Ahahahahah aynen belime takarımdkgögögValla en güzeli 5i bir yerde de işte
Osmanlı torunu değil misin?!!?!?!?!?!!?!??!? Hahddjdk kendimi troll twitciler gibi hissediyorumaman yok hic sevmem öyle tugrali mugrali seyleri
yok hacı ben değilimOsmanlı torunu değil misin?!!?!?!?!?!!?!??!? Hahddjdk kendimi troll twitciler gibi hissediyorum
Vaaaar . Bol süt veriyor ablasisimental var mıalacak olsam ondan alirim
bilmem miVaaaar . Bol süt veriyor ablasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?