- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.721
Valla yaa ben de diyorum bana 5i bi yerde lazim diye. Oğlum babasina sık sık hatırlatıyorValla en güzeli 5i bir yerde de işte
bana takılmıştı sattımValla en güzeli 5i bir yerde de işte
her gelinin rüyası onlar kızılay dağıtıyorrraman yok hic sevmem öyle tugrali mugrali seyleri
yok vallahi gicik oluyorum herkeste ayni sey.her gelinin rüyası onlar kızılay dağıtıyorrr
aklıma limoncu geldi tövbe tövbe gece gece.hani sarı sarı altınlarla sturbucks ta kahve içmeye giderdiyayok vallahi gicik oluyorum herkeste ayni sey.
bir arada isimli kolyeler vardi, kaynanamlar banada almisti takamadim.
ne gerek var yanimdan gecen herkes sulalemi niye bilsin yani
oylemiymis hic haberim yokaklıma limoncu geldi tövbe tövbe gece gece.hani sarı sarı altınlarla sturbucks ta kahve içmeye giderdiya
Aksine de işte demiyeyim, kimse rencide olmasınoylemiymis hic haberim yok
allah allah ya noluyomus kahve icmeye gidince altinla vauvvv kralice elizabeth geldi falan mi diyorlar acaba
atasaydaki zirkon fiyatına pırlanta setler işte mis gibiŞöyle şeylere bak, Allah allah
Kendime dert edindim havaya para saçacaksınız diye
Taş zaafım ya...Eki Görüntüle 2806466 Eki Görüntüle 2806468 Eki Görüntüle 2806469
bunlar niye bu kadar ucuzŞöyle şeylere bak, Allah allah
Taş zaafım ya...Eki Görüntüle 2806466 Eki Görüntüle 2806468 Eki Görüntüle 2806469
kız bendekilerde böyle.ama yazınca vayyyy deniyor öyle değil.sigara parasını 1 yıl biriktirsen alınıyorlarbunlar niye bu kadar ucuz
elmas pirlanta diyince benim gozumde buyudu heralde
eskiden altin kaplama disle gezerlerdi yaAksine de işte demiyeyim, kimse rencide olmasın
Taşına göre değişir deniz o mesele.bunlar niye bu kadar ucuz
elmas pirlanta diyince benim gozumde buyudu heralde
ya siz elmas falan diyince benim gozumde boyle 50 binler 100 binler falan ucuyokız bendekilerde böyle.ama yazınca vayyyy deniyor öyle değil.sigara parasını 1 yıl biriktirsen alınıyorlar
ya ben neden bu kadar sasirdim bizim geline 4 sene once bir tektaş yuzuge verdik biz 5.800 falan koca set bu fiyat.Taşına göre değişir deniz o mesele.
Küçük pırlanta daima ucuzdur, hele gerdanlık kolyede 0.05 parçalar kullanılıyorsa oldukça uygundur.
Elmas zaten pırlantaya göre ucuzdur vs vs.
Gerdanlık olur, 8 karat en küçüğü 0.50 den, evi bırakırsın valla
elmasla pirlanta farkli seymiTaşına göre değişir deniz o mesele.
Küçük pırlanta daima ucuzdur, hele gerdanlık kolyede 0.05 parçalar kullanılıyorsa oldukça uygundur.
Elmas zaten pırlantaya göre ucuzdur vs vs.
Gerdanlık olur, 8 karat en küçüğü 0.50 den, evi bırakırsın valla
Elbette alınır.ya ben neden bu kadar sasirdim bizim geline 4 sene once bir tektaş yuzuge verdik biz 5.800 falan koca set bu fiyat.
siz boyle elmas falan diyince benim gozumde acayip rakamlar ucuyo iste oyuzden.
gayet uygun fiyata pirlanta sette alinabiliyormus yani
Ahahahahahdhdjd en iyisi kaynanamla gezip bakmakŞöyle şeylere bak, Allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?