- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.921
1 2 beden büyük al ama.tam bedenini almatamam alacagim simdi de sorayim dedim
bunun icin artik cok gec1 2 beden büyük al ama.tam bedenini alma
morhipodan boynerden iade kolay fazla fazla alsaydın.yaza fiyatlar uçar yeni sezonda.ben de alayım akşam 3 5 parça tişörtbunun icin artik cok gecbazilarini 4 5 yas bazilarini 5 6 yas sectim.
neyse olmazsa iade ederim
bugunki aldiklarimla birlikte 18 parca tisort oldu.morhipodan boynerden iade kolay fazla fazla alsaydın.yaza fiyatlar uçar yeni sezonda.ben de alayım akşam 3 5 parça tişört
iyi yapmışsın kimini dışarda kimini evde giyer yatarken bile giydiriyorum ben şort üstüne yazınbugunki aldiklarimla birlikte 18 parca tisort oldu.
alt grup almadim daha tayt almam lazim biraz
2 takimda sortlu pijama aldim.iyi yapmışsın kimini dışarda kimini evde giyer yatarken bile giydiriyorum ben şort üstüne yazın
Tam aşağıya indim dolu başladı eve döndüm. 10 dakika sonrada güneş açtı şaka gibi2 takimda sortlu pijama aldim.
evde giymeye gecen seneki tisortleri duruyo, boya lekesj falan var ama olsun giysin evde.
elbise giyermi bilmiyorum oyuzden alamadim.
disarda kizlara heves eder isterse alirim 1 2 tane sonra
bizim burda gök yarılıyo sankiTam aşağıya indim dolu başladı eve döndüm. 10 dakika sonrada güneş açtı şaka gibi
Nasıl dolu yağdı, şimdi güneş var. Tam kahve içmelikbizim burda gök yarılıyo sanki
dikmene de yagmis ama burda dolu yokNasıl dolu yağdı, şimdi güneş var. Tam kahve içmelik
H Heytttt beBeysukent de iyi yağdı. Komşuyu gördüm elinde battaniye arabanın üzerini örtmeye çalışıyordu
İyi de hataydayım demişti geçen gün
gozun aydinchamallows daha yeni kan verdim beta 355 çıktı Allah izin verirse haftaya görmeye gitcem görüştüm doktorlar
hayir normalde hatayda yaşiyo ama suan ankarada ablasinin cocuguna bakacak kimse olmadigi icin gelmisİyi de hataydayım demişti geçen gün
kimin dolari coksa en cok onlar sevisip opusuyordur ozaman.Dolar yükselişinin sebebini bulmuşlar ha ha ha
İyi bı secdnek olmuş hem kendini analiga hazirlarsin yada illallah eder doğurmamsya karar alırsın .Antakyalıyım evet, Ankara da ablamın yanındayım şuan öğrencilik ve çocuk bakma meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?