- 2 Mart 2021
- 314
- 419
- 18
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.941
Bence içinde yaşayan insan faktörü, Antakya da en azından arkadaşım var ama burada yok. Ankara diyince aklıma ilk soğuk geliyorİyi bı secdnek olmuş hem kendini analiga hazirlarsin yada illallah eder doğurmamsya karar alırsın .
Bide ben antakyayi hiç sevemiyorum konforsuz sanki , Ankara antakya ya göre candır.
Ki ben ankaraliyim ankarayida sevmem :)
YaaaBence içinde yaşayan insan faktörü, Antakya da en azından arkadaşım var ama burada yok. Ankara diyince aklıma ilk soğuk geliyor
Bilmem ki doktor pazartesi gel dedi sağol canımgozun aydin7 haftadan once bazen kese goremeyebiliyolar.
goremedik falan derlerse uzulme sakin boş yere
Evet öyle olmuş
Vay be, ne kardeşler var.Antakyalıyım evet, Ankara da ablamın yanındayım şuan öğrencilik ve çocuk bakma meselesi
Ben de bir fırsatını bulsam da 5km öteye gitsemVay be, ne kardeşler var.
Benimkiler 5 km öteden kırk gün önce randevuyla geliyor
Maşallah maşallah.
Normal göremezse vajinal ultrasonla mutlaka duyulur 5. Haftada.Bilmem ki doktor pazartesi gel dedi sağol canım
Film delisi bu ara öpüştüysen kesin dolar senin yüzünden yükseldi. Yapma etmeeeEvet öyle olmuş
Bayağı kalabalık olduk ank ekibi.
Küçük mü çocuklar?Ben de bir fırsatını bulsam da 5km öteye gitsem
Ay filmm deme ya bilsem daha önce kesiştirirdim o yollarıQUOTE="filmdelisi, post: 67464936, member: 665233"]
Normal göremezse vajinal ultrasonla mutlaka duyulur 5. Haftada.
Sağlıkla kavuşun inşallah sağ sağlim, benle yolu kesişen hamile kalıyor ya
Yok yok, gayet damla damla regl oldum 2 aydan sonra.Film delisi bu ara öpüştüysen kesin dolar senin yüzünden yükseldi. Yapma etmeee
Hep ne dedik, ummadığın, o düşüncede olmadığın ve saldığın zaman oluyor işte.Ay filmm deme ya bilsem daha önce kesiştirirdim o yollarıamin canım teşekkür ederim
Hep ne dedik, ummadığın, o düşüncede olmadığın ve saldığın zaman oluyor işte.Ay filmm deme ya bilsem daha önce kesiştirirdim o yollarıamin canım teşekkür ederim
Denizle seninki Allahın işi.Hep ne dedik, ummadığın, o düşüncede olmadığın ve saldığın zaman oluyor işte.
Taşınma maşınma zaten olmaz aman deyip bıraktığın an hemencik tek seferde oldu bak
Demi ya bide o varHep ne dedik, ummadığın, o düşüncede olmadığın ve saldığın zaman oluyor işte.
Taşınma maşınma zaten olmaz aman deyip bıraktığın an hemencik tek seferde oldu bak
Bdv ye yazma linç ederler seni. Afiyet şeker olsun yağ bal olsun filmDenizle seninki Allahın işi.
Erkeksiz hamile kalırsanız zaten meryem ana rütbesi gelir hemen.
Starbucksta çarpıldım cey, zam anında gelmiş herhalde.
2 small kahve ve 1çikolataya 53 tl ödedim
Niye yağ bal olsun yahu, olmasın bir şey damacana oldum zaten.Bdv ye yazma linç ederler seni. Afiyet şeker olsun yağ bal olsun film
Beni unutmuşsunbenle yolu kesişen hamile kalıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?