Geçinemeyenler kulübü

Bence içinde yaşayan insan faktörü, Antakya da en azından arkadaşım var ama burada yok. Ankara diyince aklıma ilk soğuk geliyor

Bence içinde yaşayan insan faktörü, Antakya da en azından arkadaşım var ama burada yok. Ankara diyince aklıma ilk soğuk geliyor
Yaaa

Yaşın kaç

Aslında insanlar korkmasalar buradan da tanışıp bikacay kaynasilan insanlarla bir araya gelinebilir .

İster istemez bı endişe taşıyorlar

Benim sosyal medyadan 18 imde tanıştığım insanlar benim en yakın arkadaşlarım oldular sklkla görüşuyorum.

Gerçi o zaman zaman farklıydı bencillesmemistik de ya da tehlike bu kadar gözümüzün içinde olmayınca korkmuyorduk

QUOTE="filmdelisi, post: 67464936, member: 665233"]
Normal göremezse vajinal ultrasonla mutlaka duyulur 5. Haftada.

Sağlıkla kavuşun inşallah sağ sağlim, benle yolu kesişen hamile kalıyor ya
[/QUOTE]
Ay filmm deme ya bilsem daha önce kesiştirirdim o yolları amin canım teşekkür ederim

QUOTE="filmdelisi, post: 67464936, member: 665233"]
Normal göremezse vajinal ultrasonla mutlaka duyulur 5. Haftada.

Sağlıkla kavuşun inşallah sağ sağlim, benle yolu kesişen hamile kalıyor ya
Ay filmm deme ya bilsem daha önce kesiştirirdim o yolları amin canım teşekkür ederim
[/QUOTE]
Hep ne dedik, ummadığın, o düşüncede olmadığın ve saldığın zaman oluyor işte.
Taşınma maşınma zaten olmaz aman deyip bıraktığın an hemencik tek seferde oldu bak

Taşınma maşınma zaten olmaz aman deyip bıraktığın an hemencik tek seferde oldu bak
[/QUOTE]
Aman denizle bana bulaşma audrey e bulaş o 4. Yü de yapar

[/QUOTE]
Demi ya bide o var bizim taşınma aşamasında bacım vardı bizde kaldı Bi hafta tam iğne yaptırdım doktor ilişki dedi 3 gün neyse bacıyı sapıttık yaptık şimdi söyledim böyle böyle birsey var diye eşim diyo ki sormadı mı ne ara yaptınız diye

Denizle seninki Allahın işi.
Erkeksiz hamile kalırsanız zaten meryem ana rütbesi gelir hemen.

Starbucksta çarpıldım cey, zam anında gelmiş herhalde.
2 small kahve ve 1çikolataya 53 tl ödedim

Demi ya bide o var bizim taşınma aşamasında bacım vardı bizde kaldı Bi hafta tam iğne yaptırdım doktor ilişki dedi 3 gün neyse bacıyı sapıttık yaptık şimdi söyledim böyle böyle birsey var diye eşim diyo ki sormadı mı ne ara yaptınız diye
[/QUOTE]
En kesin çocuk, kaçamak, gizli saklı ayak üstü ilişkide oluyor agahahahsh

Bdv ye yazma linç ederler seni. Afiyet şeker olsun yağ bal olsun film
Niye yağ bal olsun yahu, olmasın bir şey damacana oldum zaten.
Valla ben de şaşırdım, tall ne ara bu kadar pahalandı 20 küsürü aştı, bilmiyorum.
En son aynı ürünlere 37 39 falan ödediğimi anımsıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…