- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.961
Kilolu bir kadınım malum zayıf arkadaştan hoşlanmıyorumNiye yağ bal olsun yahu, olmasın bir şey damacana oldum zaten.
Valla ben de şaşırdım, tall ne ara bu kadar pahalandı 20 küsürü aştı, bilmiyorum.
En son aynı ürünlere 37 39 falan ödediğimi anımsıyorum.
Daha sana dua etmedim kiBeni unutmuşsun
Haftasonu çekirdek kahve almak istedim, bir tane kalmış oda 75lira idi.Niye yağ bal olsun yahu, olmasın bir şey damacana oldum zaten.
Valla ben de şaşırdım, tall ne ara bu kadar pahalandı 20 küsürü aştı, bilmiyorum.
En son aynı ürünlere 37 39 falan ödediğimi anımsıyorum.
Okunmuş şekerin var mı ? Kıza sınavda lazımDaha sana dua etmedim ki
Cılkı çıktı işin artık.Haftasonu çekirdek kahve almak istedim, bir tane kalmış oda 75lira idi.
Okuruz okuruz, sen iste yeter alsjshsjsjdjOkunmuş şekerin var mı ? Kıza sınavda lazım
vay anasini sayin seyircilerDenizle seninki Allahın işi.
Erkeksiz hamile kalırsanız zaten meryem ana rütbesi gelir hemen.
Starbucksta çarpıldım cey, zam anında gelmiş herhalde.
2 small kahve ve 1çikolataya 53 tl ödedim
yaa surda belki 2km otede olan esimin is yerine bile dolu yagmis bizim mahallede tık yokDışarı çıkıyorum tepeme dolu yağıyor eve dönüyorum güneş açıyor saf ben sevinip gene dışarı çıkıyorum tepemde gene dolu
Kahve sevilmez mi deniz ya bazen değişik değişik şeyler çıkarıyonallahtan kahve sevmiyorum da starbucks gibi yerlerle işim yok
A101kahvesi candır 70 kuruşallahtan kahve sevmiyorum da starbucks gibi yerlerle işim yok
Orda kahvemi içtim, eve geldim şimdi duble türk kahvemi içtim.allahtan kahve sevmiyorum da starbucks gibi yerlerle işim yok
sevmiyorum vallaKahve sevilmez mi deniz ya bazen değişik değişik şeyler çıkarıyon
bende çaycıyım su,çay, kolaOrda kahvemi içtim, eve geldim şimdi duble türk kahvemi içtim.
Gece 12 civarı sütlü nescafe de içerim, kahve ve çay yoksa, ben yokum arkadaşım
Hergün Bi fincan Türk kahvem vardır yanına bazen nescafe ben Bi tek bunlarla takılıyorum evde dışarı çıkmadığım sürece filrte kahveymiş başka birsey yoksevmiyorum valla40 sene icmesem aklima gelmez çarpintida yapiyo zaten.
bir tek hamileyken çok kokusu geliyodu burnuma yinede icmedim
filtre kahve icerim illada iceceksem ama makinada olandan.
cafelerde verdikleri a101 makinasiyla gelen filtre kahve degil.
Ben dede vardı eşim almış en alttaki teyzeye verdim. 3 ü birarada olmazsa içmemaman yok ya valla bedava verseler icmem.
hatta bir ara bir siteye uye olmustum.
biseylerin deneme boy urunlerini gonderiyorlardi.
kahve geleli 2 sene oldu heralde gecen attim
Eki Görüntüle 2806902
bak bunuda taa pandemi baslamadan almistim.
2 3 kez esim icti oyle duruyo
filtre kahve dedigimide teyzem yurt disindan geldiginde ordan bir filtre kahve getiriyor onun tadini seviyorum.Hergün Bi fincan Türk kahvem vardır yanına bazen nescafe ben Bi tek bunlarla takılıyorum evde dışarı çıkmadığım sürece filrte kahveymiş başka birsey yok
Filtre kahve kesseler içemiyorum, deniyorum ama olmuyorHergün Bi fincan Türk kahvem vardır yanına bazen nescafe ben Bi tek bunlarla takılıyorum evde dışarı çıkmadığım sürece filrte kahveymiş başka birsey yok
Dibek falan da mı sevmiyorsun Bi alternatif Türk kahvesine bencefiltre kahve dedigimide teyzem yurt disindan geldiginde ordan bir filtre kahve getiriyor onun tadini seviyorum.
evine gittikce 1 2 kez ancak icerim yilda 3 fincani gecmez yani benim kahve icmem
bunuda koyde koy sutuyle icmistim bak efsaneydi tadi ama tadin guzelligi suttendi tabi,kahveden degil yani.Ben dede vardı eşim almış en alttaki teyzeye verdim. 3 ü birarada olmazsa içmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?