Geçinemeyenler kulübü

Filtre kahve kesseler içemiyorum, deniyorum ama olmuyor
Sen şimdi günde 1 tane türk kahvesi içebilirsin, başka içme olur mu?
Film kızacaksın biliyorum ama önceliğim sigara Bi yandan göbekk atıyorum bebem oluyo diye Bi yandan fosur fosur yazarken bile utandım ama üff

Dibek falan da mı sevmiyorsun Bi alternatif Türk kahvesine bence
kahvenin hic bir cesitini sevmiyorum.
yani hepsini denedim starbucks haric.
ama benim icin bisey ifade etmiyo kahve neden anlamadim.
starbucksin filtre sutlu kahvesini cok ovduler onu deneyecegim birde.

Film kızacaksın biliyorum ama önceliğim sigara Bi yandan göbekk atıyorum bebem oluyo diye Bi yandan fosur fosur yazarken bile utandım ama üff
Yok yok, kızamam öyle bir yüzüm yok
Ayrıca kimsenin haddine de değil böyle bir tepki vermek.
Ben de maalesef hamileyken içtim, slim 0.1 nikotin olanlara geç mutlaka.
Günde 3 ü geçmemeye çalış, sonra 1 falan.
Çok özeniyorum tiksinenlere, ben yakmadan bile tütünü çiğ aşeriyordum resmen.
Öyle olunca doktorum izin vermişti sinirden çatlamayayım diye.

Antakya da çok kavrulmuş Türk kahvesi ile yapıyorlar, buradaki paket kahveler bana yavan geliyor. Günde 3 4 fincan içiyorum bende.

Bende en az 6 ayrı çeşit dibek var.
Hatta gelen misafirlerim başka yerde içemiyor alışınca, bana gelirken dibek, saraylı, osmanlı vb türleri alıp gelirler yap da içelim diye.

Güzel bir pişirme tekniği ile seveceğini sanıyorum, tatlı yemek gibi dibek aslında.

Ayy şuan ki rahatlama seviyem eşim de acayip kızıyo da napıyım Bi anda pat diye olmuyo cidden tiksinenler var demi onlardan olurum inşallah
aynen.
hamileyken sigara aş erenler
Deniz sende mi

Filtre kahve kesseler içemiyorum, deniyorum ama olmuyor
Sen şimdi günde 1 tane türk kahvesi içebilirsin, başka içme olur mu?
Bende filtre kahve asla icemezdim
Komşumla arkadaş olduk sıklıkla bir araya geldikce hep kahve ikram etti bende yok içemiyorum demedim .
Böyle böyle derken şuan filtre kahve icicisi oldum hatta savunuyorum filtre kahveyi , işlem görmemiş genetigiyle oynanmamış kahvenin saf hali o bikere tamam mı ! Diye

Ama halen türk kahvesi dibek menengic saraylı Osmanlı kahvesi içemeyen biriyim

Sevebileyim diye türk kahvesinin meyveliversiyonlarini aldım, seviyorum diyemem de birine yapınca eşlik ediyorum

chamallows daha yeni kan verdim beta 355 çıktı Allah izin verirse haftaya görmeye gitcem görüştüm doktorlar
chamallows e katılıyorum. Benimkilerden biri 9 haftalikken görünmemişti kürtaj yapalim demislerdi.10 gün sonra görebildiler. Geç olsun güç olmasın.

chamallows e katılıyorum. Benimkilerden biri 9 haftalikken görünmemişti kürtaj yapalim demislerdi.10 gün sonra görebildiler. Geç olsun güç olmasın.
benim de 7 haftalikken kese gorundu kalbini duyamadik 9.haftada kalp atisi duydular.
ama kurtaj demediler bana 9.haftada duyariz merak etme dediler sadece

Ben de icip tiksinip birakanlardanim. Ay tenli anne sen azaltmaya bak. Sağlık gibisi yok bizim büyük oğlan için doktor doktor gezdik bölüm bölüm demek daha doğru olur. Genetiğe kadar gittik orda sira beklerken hissettiklerim tarif edilir cinsten değil. Sağlığınız için bırak. 1.5 paketi hic durmadan üst üste içip mide bulantısı ve baş ağrısıyla bıraktım. Bıktırma yöntemi.. deneyebilirsiniz

benim de 7 haftalikken kese gorundu kalbini duyamadik 9.haftada kalp atisi duydular.
ama kurtaj demediler bana 9.haftada duyariz merak etme dediler sadece
Benim kese 21 mm di. Gorunmesi gerek, görünmüyorsa sağlıksız olabilecegini düşünürüz istersen hemen kürtaj da yapaniliriz dediler. Araya bayram giriyordu bekledim ben de.

Biliyomusun eşimde aynısını söylüyor o vicdan azabını nasıl çekeceksin içme diyo ama işte napıyım

Ciddi engellere sebep olabilir. İlk 16 hafta özellikşe riskli. Saçmalama. İleride astım hastası olsa vicdan yaparsın

Nasıl tiksiniyorsunuz bişe denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…