- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.981
Film kızacaksın biliyorum ama önceliğim sigara Bi yandan göbekk atıyorum bebem oluyo diye Bi yandan fosur fosur yazarken bile utandım ama üffFiltre kahve kesseler içemiyorum, deniyorum ama olmuyor
Sen şimdi günde 1 tane türk kahvesi içebilirsin, başka içme olur mu?
kahvenin hic bir cesitini sevmiyorum.Dibek falan da mı sevmiyorsun Bi alternatif Türk kahvesine bence
Yok yok, kızamam öyle bir yüzüm yokFilm kızacaksın biliyorum ama önceliğim sigara Bi yandan göbekk atıyorum bebem oluyo diye Bi yandan fosur fosur yazarken bile utandım ama üff
Antakya da çok kavrulmuş Türk kahvesi ile yapıyorlar, buradaki paket kahveler bana yavan geliyor. Günde 3 4 fincan içiyorum bende.kahvenin hic bir cesitini sevmiyorum.
yani hepsini denedim starbucks haric.
ama benim icin bisey ifade etmiyo kahve neden anlamadim.
starbucksin filtre sutlu kahvesini cok ovduler onu deneyecegim birde.
Bende en az 6 ayrı çeşit dibek var.kahvenin hic bir cesitini sevmiyorum.
yani hepsini denedim starbucks haric.
ama benim icin bisey ifade etmiyo kahve neden anlamadim.
starbucksin filtre sutlu kahvesini cok ovduler onu deneyecegim birde.
Film kızacaksın biliyorum ama önceliğim sigara Bi yandan göbekk atıyorum bebem oluyo diye Bi yandan fosur fosur yazarken bile utandım ama üff
O da bizden desene...
aynen.O da bizden desene...
Ayy şuan ki rahatlama seviyemYok yok, kızamam öyle bir yüzüm yok
Ayrıca kimsenin haddine de değil böyle bir tepki vermek.
Ben de maalesef hamileyken içtim, slim 0.1 nikotin olanlara geç mutlaka.
Günde 3 ü geçmemeye çalış, sonra 1 falan.
Çok özeniyorum tiksinenlere, ben yakmadan bile tütünü çiğ aşeriyordum resmen.
Öyle olunca doktorum izin vermişti sinirden çatlamayayım diye.
Deniz sende miaynen.
hamileyken sigara aş erenler
Bende filtre kahve asla icemezdimFiltre kahve kesseler içemiyorum, deniyorum ama olmuyor
Sen şimdi günde 1 tane türk kahvesi içebilirsin, başka içme olur mu?
maalesefAyy şuan ki rahatlama seviyemeşim de acayip kızıyo da napıyım Bi anda pat diye olmuyo cidden tiksinenler var demi onlardan olurum inşallah
Deniz sende mi
ben esime yapacagim zaman kahveyi cezvede 1 2 tur ceviriyorum oyle yapiyorum.Antakya da çok kavrulmuş Türk kahvesi ile yapıyorlar, buradaki paket kahveler bana yavan geliyor. Günde 3 4 fincan içiyorum bende.
chamallows daha yeni kan verdim beta 355 çıktı Allah izin verirse haftaya görmeye gitcem görüştüm doktorlar
benim de 7 haftalikken kese gorundu kalbini duyamadik 9.haftada kalp atisi duydular.chamallows e katılıyorum. Benimkilerden biri 9 haftalikken görünmemişti kürtaj yapalim demislerdi.10 gün sonra görebildiler. Geç olsun güç olmasın.
Film kızacaksın biliyorum ama önceliğim sigara Bi yandan göbekk atıyorum bebem oluyo diye Bi yandan fosur fosur yazarken bile utandım ama üff
Ben de icip tiksinip birakanlardanim.Yok yok, kızamam öyle bir yüzüm yok
Ayrıca kimsenin haddine de değil böyle bir tepki vermek.
Ben de maalesef hamileyken içtim, slim 0.1 nikotin olanlara geç mutlaka.
Günde 3 ü geçmemeye çalış, sonra 1 falan.
Çok özeniyorum tiksinenlere, ben yakmadan bile tütünü çiğ aşeriyordum resmen.
Öyle olunca doktorum izin vermişti sinirden çatlamayayım diye.
Benim kese 21 mm di. Gorunmesi gerek, görünmüyorsa sağlıksız olabilecegini düşünürüz istersen hemen kürtaj da yapaniliriz dediler. Araya bayram giriyordu bekledim ben de.benim de 7 haftalikken kese gorundu kalbini duyamadik 9.haftada kalp atisi duydular.
ama kurtaj demediler bana 9.haftada duyariz merak etme dediler sadece
Biliyomusun eşimde aynısını söylüyor o vicdan azabını nasıl çekeceksin içme diyo ama işte napıyımBen de icip tiksinip birakanlardanim.Ay tenli anne sen azaltmaya bak. Sağlık gibisi yok bizim büyük oğlan için doktor doktor gezdik bölüm bölüm demek daha doğru olur. Genetiğe kadar gittik orda sira beklerken hissettiklerim tarif edilir cinsten değil. Sağlığınız için bırak. 1.5 paketi hic durmadan üst üste içip mide bulantısı ve baş ağrısıyla bıraktım. Bıktırma yöntemi.. deneyebilirsiniz
Ciddi engellere sebep olabilir. İlk 16 hafta özellikşe riskli. Saçmalama. İleride astım hastası olsa vicdan yaparsınFilm kızacaksın biliyorum ama önceliğim sigara Bi yandan göbekk atıyorum bebem oluyo diye Bi yandan fosur fosur yazarken bile utandım ama üff
Nasıl tiksiniyorsunuz bişe denicem.Ben de icip tiksinip birakanlardanim.Ay tenli anne sen azaltmaya bak. Sağlık gibisi yok bizim büyük oğlan için doktor doktor gezdik bölüm bölüm demek daha doğru olur. Genetiğe kadar gittik orda sira beklerken hissettiklerim tarif edilir cinsten değil. Sağlığınız için bırak. 1.5 paketi hic durmadan üst üste içip mide bulantısı ve baş ağrısıyla bıraktım. Bıktırma yöntemi.. deneyebilirsiniz
AnlayamadimNasıl tiksiniyorsunuz bişe denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?