- 19 Mayıs 2020
- 48.082
- 216.380
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.001
Sigaradan diyorum. Nasıl tiksindiniz?Anlayamadim
Yeğenim 2 yaşında .ablam devamlı sigara içtiği için çocuk astım hastası dogduBiliyomusun eşimde aynısını söylüyor o vicdan azabını nasıl çekeceksin içme diyo ama işte napıyım
Anlatmaya çalıştım aslında. 2 paket sigarayı aldım koydum yanıma. Habire içtim. 1.5 paketten sonra başım ağrısı midem bulandi, geri kalanlari da kırıp attım.Sigaradan diyorum. Nasıl tiksindiniz?
Köpüksüz olur öyleben esime yapacagim zaman kahveyi cezvede 1 2 tur ceviriyorum oyle yapiyorum.
Eşinin tavrı yanlış.Biliyomusun eşimde aynısını söylüyor o vicdan azabını nasıl çekeceksin içme diyo ama işte napıyım
Ünal’da Osmanlı kahvesi var. Ben de ona sardım bu ara. Ne kadar güzel bir kahvedir o yahu. Normal türk kahvesi içmiyorum artık.Bende en az 6 ayrı çeşit dibek var.
Hatta gelen misafirlerim başka yerde içemiyor alışınca, bana gelirken dibek, saraylı, osmanlı vb türleri alıp gelirler yap da içelim diye.
Güzel bir pişirme tekniği ile seveceğini sanıyorum, tatlı yemek gibi dibek aslında.
Ben de içiyorum, şimdi sizin yazdıklarınızı okurken utandımEşinin tavrı yanlış.
Ağzını açmaması gerekiyor bu konuda.
Yardımcı olmak ayrı, iğnelemek ayrı.
Teşvik etmeyi hep olumsuzla özdeşlemişlet, halbuki alakası yok.
Kendi içiyorsa mutlaka bırakmalı seninle beraber, sigara alışkanlığınızın yerine beraber başka bir şey koymanız gerekiyor.
Hamile misin?Ben de içiyorum, şimdi sizin yazdıklarınızı okurken utandım
brc nin bebegi suan aslinda daha 2 3 haftalik, cunku net tarihi biliyor eger gebelik tarihini bilmeseydi 5 haftalik 6 haftalik diye gececekti kese gorunmezse sorun olacakti.Benim kese 21 mm di. Gorunmesi gerek, görünmüyorsa sağlıksız olabilecegini düşünürüz istersen hemen kürtaj da yapaniliriz dediler. Araya bayram giriyordu bekledim ben de.
Kimden!Hamile misin?
Hamile olanlara bıraktırma teşviği uyguluyoruz, yoksa vur gözüneKimden!
Ben kendimi hiç düşünemiyorum, ne evlilik nede annelik.Hamile olanlara bıraktırma teşviği uyguluyoruz, yoksa vur gözüne
Khomyuk ne desen haklısın farkındayım herşeyin de Bi düştüğüm var belki sebebi de bu ama bilmiyorum ki azaltarak bırakılacağına inanmıyorum asla birden kesmem lazımCiddi engellere sebep olabilir. İlk 16 hafta özellikşe riskli. Saçmalama. İleride astım hastası olsa vicdan yaparsın
Fork fork yaaa Allahım göstermesin ne kadar aradım bu bebeği göbeklerim morardı iğne vurulmaktan onun hatrına bırakmam lazım kendi sağlığımı hiçe saydım senelerdir de zatenYeğenim 2 yaşında .ablam devamlı sigara içtiği için çocuk astım hastası dogdu
Doğduğu zamanda zatürre oldu durdu bebekcegiz
Eşim hayatta bırakmaz bugün ameliyattan çıktı ben 8 saat sigara içmedim dedi kolunda serum aşağı indik içti de yukarı çıktı. Vicdan azabı çektirir kesin Allah göstermesin birsey olsaEşinin tavrı yanlış.
Ağzını açmaması gerekiyor bu konuda.
Yardımcı olmak ayrı, iğnelemek ayrı.
Teşvik etmeyi hep olumsuzla özdeşlemişlet, halbuki alakası yok.
Kendi içiyorsa mutlaka bırakmalı seninle beraber, sigara alışkanlığınızın yerine beraber başka bir şey koymanız gerekiyor.
Sağlıkla gelsin annesiFork fork yaaa Allahım göstermesin ne kadar aradım bu bebeği göbeklerim morardı iğne vurulmaktan onun hatrına bırakmam lazım kendi sağlığımı hiçe saydım senelerdir de zaten
Ne zaman taburcu insallahEşim hayatta bırakmaz bugün ameliyattan çıktı ben 8 saat sigara içmedim dedi kolunda serum aşağı indik içti de yukarı çıktı. Vicdan azabı çektirir kesin Allah göstermesin birsey olsa
Ya evet canım bunu okumuştum galiba internette kucağına bebeğini alıp sıkıca tutarken yüzüne sigara üflemek nasıl olurdu falan gibisinden tam cümleyi hatırlayamadım ama çok haklısın bitircem kafamdaAy tenli anne Ay annemle ablamlaydım yazamadım tam.
Burcucum, ben hamile kalmadan bi kaç sene önce bırakmıştım, eşimde bırakmıştı. Ben de alkolü çok severim. Doktora sormuştum bunu mesela. Bana net olarak dediği şuydu alkol ve sigara hamilelikte en zararlı olanlarmış. Çocuğun gelişimini geriletiyormuş. Dolayısıyla erken doğuma da sebep olabilirmiş, plasenta yaşlanmasına da. Yolda giderken yeni doğan bir bebek görsen sigaranı yüzüne üfler misin? Şu an bebeğin sana tutunmaya çalışıyorken sen tam olarak bunu yapıyorsun. Yapma.
Ben de doğuma kadar alkol içmedim, emzirme döneminde de içmedim. Üç sene dile kolay alkol hasretiyle yandım. Emzirme bitti kendimi alkole yatırdım. Biliyorum zor. Ama yapma. Sigarayı eline aldığında dediğim örneği düşün, kendi bebeğinin suratına sigara üfleyecek misin gerçekten??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?