Geçinemeyenler kulübü

Biliyomusun eşimde aynısını söylüyor o vicdan azabını nasıl çekeceksin içme diyo ama işte napıyım
Yeğenim 2 yaşında .ablam devamlı sigara içtiği için çocuk astım hastası dogdu
Doğduğu zamanda zatürre oldu durdu bebekcegiz

Biliyomusun eşimde aynısını söylüyor o vicdan azabını nasıl çekeceksin içme diyo ama işte napıyım
Eşinin tavrı yanlış.
Ağzını açmaması gerekiyor bu konuda.
Yardımcı olmak ayrı, iğnelemek ayrı.
Teşvik etmeyi hep olumsuzla özdeşlemişlet, halbuki alakası yok.
Kendi içiyorsa mutlaka bırakmalı seninle beraber, sigara alışkanlığınızın yerine beraber başka bir şey koymanız gerekiyor.

Ünal’da Osmanlı kahvesi var. Ben de ona sardım bu ara. Ne kadar güzel bir kahvedir o yahu. Normal türk kahvesi içmiyorum artık.

Ben de içiyorum, şimdi sizin yazdıklarınızı okurken utandım

Benim kese 21 mm di. Gorunmesi gerek, görünmüyorsa sağlıksız olabilecegini düşünürüz istersen hemen kürtaj da yapaniliriz dediler. Araya bayram giriyordu bekledim ben de.
brc nin bebegi suan aslinda daha 2 3 haftalik, cunku net tarihi biliyor eger gebelik tarihini bilmeseydi 5 haftalik 6 haftalik diye gececekti kese gorunmezse sorun olacakti.
sizinde net tarihi bilmeden regl tarihi uzerinden hesapladiklari icin muhtemelen oyle bir sorun oldu.
iyikide aldirmamissiniz belkide gec dollenmeydi.

Ciddi engellere sebep olabilir. İlk 16 hafta özellikşe riskli. Saçmalama. İleride astım hastası olsa vicdan yaparsın
Khomyuk ne desen haklısın farkındayım herşeyin de Bi düştüğüm var belki sebebi de bu ama bilmiyorum ki azaltarak bırakılacağına inanmıyorum asla birden kesmem lazım

Ay tenli anne Ay annemle ablamlaydım yazamadım tam.
Burcucum, ben hamile kalmadan bi kaç sene önce bırakmıştım, eşimde bırakmıştı. Ben de alkolü çok severim. Doktora sormuştum bunu mesela. Bana net olarak dediği şuydu alkol ve sigara hamilelikte en zararlı olanlarmış. Çocuğun gelişimini geriletiyormuş. Dolayısıyla erken doğuma da sebep olabilirmiş, plasenta yaşlanmasına da. Yolda giderken yeni doğan bir bebek görsen sigaranı yüzüne üfler misin? Şu an bebeğin sana tutunmaya çalışıyorken sen tam olarak bunu yapıyorsun. Yapma.
Ben de doğuma kadar alkol içmedim, emzirme döneminde de içmedim. Üç sene dile kolay alkol hasretiyle yandım. Emzirme bitti kendimi alkole yatırdım. Biliyorum zor. Ama yapma. Sigarayı eline aldığında dediğim örneği düşün, kendi bebeğinin suratına sigara üfleyecek misin gerçekten??

Yeğenim 2 yaşında .ablam devamlı sigara içtiği için çocuk astım hastası dogdu
Doğduğu zamanda zatürre oldu durdu bebekcegiz
Fork fork yaaa Allahım göstermesin ne kadar aradım bu bebeği göbeklerim morardı iğne vurulmaktan onun hatrına bırakmam lazım kendi sağlığımı hiçe saydım senelerdir de zaten

Eşim hayatta bırakmaz bugün ameliyattan çıktı ben 8 saat sigara içmedim dedi kolunda serum aşağı indik içti de yukarı çıktı. Vicdan azabı çektirir kesin Allah göstermesin birsey olsa

Fork fork yaaa Allahım göstermesin ne kadar aradım bu bebeği göbeklerim morardı iğne vurulmaktan onun hatrına bırakmam lazım kendi sağlığımı hiçe saydım senelerdir de zaten
Sağlıkla gelsin annesi
Ben sigarayı bırakabilmen için acı bir örnek vermek istedim .

Eşim hayatta bırakmaz bugün ameliyattan çıktı ben 8 saat sigara içmedim dedi kolunda serum aşağı indik içti de yukarı çıktı. Vicdan azabı çektirir kesin Allah göstermesin birsey olsa
Ne zaman taburcu insallah

Ya evet canım bunu okumuştum galiba internette kucağına bebeğini alıp sıkıca tutarken yüzüne sigara üflemek nasıl olurdu falan gibisinden tam cümleyi hatırlayamadım ama çok haklısın bitircem kafamda

Daha bunun emzirmesi de var. Eşini salla kendini zehirlesin, ama sen emzirirken de içmemelisin. Zehirli duman üstündeyken ciğeri tazecik bebek alamazsın kucağına. Çok zararlı biliyorsun. Koruman lazım o meretten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…