- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.021
Sabaha canım Allah izin verirse asıl maraton şimdi başlıyorNe zaman taburcu insallah
Bide Khomyuk en çok neye üzülürüm biliyomusun şuan parfüm şu bu kokuyu gidermeye çalışıyorum ama bebek olduğunda belki çocukluğunda 3 4 yaşında leş gibi sigara kokan Bi annesi olmasını istemem rahat rahat sarılamam yaDaha bunun emzirmesi de var. Eşini salla kendini zehirlesin, ama sen emzirirken de içmemelisin. Zehirli duman üstündeyken ciğeri tazecik bebek alamazsın kucağına. Çok zararlı biliyorsun. Koruman lazım o meretten
Doğru örnekler bunlar sözüm yok arkadaşım boynum kıldan ince benimde içim hiç rahat değil kiSağlıkla gelsin annesi
Ben sigarayı bırakabilmen için acı bir örnek vermek istedim .
Halledersin Allah'ın izniyle .Doğru örnekler bunlar sözüm yok arkadaşım boynum kıldan ince benimde içim hiç rahat değil ki
bana demedin sanirim ben fak fakirimselam fakirler
Sizin gazınıza geldim, dedm zamdan önce bakliyat alayım. Birer paket nohut, yeşil kırmızı mercimek, fasulye, pirinc ve bulgur iki paket de türk kahvesi aldım 90 küsur ödedim çıktım.selam fakirler
Arjantin'de ithal nede olsaSizin gazınıza geldim, dedm zamdan önce bakliyat alayım. Birer paket nohut, yeşil kırmızı mercimek, fasulye, pirinc ve bulgur iki paket de türk kahvesi aldım 90 küsur ödedim çıktım.
kız 18 i geçsin hemen avrupalı bir kocaya verip göndereceğim bu ülkedenSizin gazınıza geldim, dedm zamdan önce bakliyat alayım. Birer paket nohut, yeşil kırmızı mercimek, fasulye, pirinc ve bulgur iki paket de türk kahvesi aldım 90 küsur ödedim çıktım.
ne hallere düştük valla.Sizin gazınıza geldim, dedm zamdan önce bakliyat alayım. Birer paket nohut, yeşil kırmızı mercimek, fasulye, pirinc ve bulgur iki paket de türk kahvesi aldım 90 küsur ödedim çıktım.
Yok ya yerli olsun diye koopertiften aldım bi deArjantin'de ithal nede olsa
dayanamazsinkız 18 i geçsin hemen avrupalı bir kocaya verip göndereceğim bu ülkeden
varmi yeni haber :)ne hallere düştük valla.
çocuğu bari kurtarayım etme eylemedayanamazsin
valla son haberlere göre bir çok ülke bizden parasını çekiyormuş.çekmişler hatta zararına bile gidenler olmuşvarmi yeni haber :)
ben şuan kopek gibi pismanimçocuğu bari kurtarayım etme eyleme
Valla bi arada pirinc kitligi vardi, cok.pahaliydi. o zaman da ofisten alalim.demistik yine de pahaliydi,hala ayni demek.Yok ya yerli olsun diye koopertiften aldım bi de
ne üçünvalla son haberlere göre bir çok ülke bizden parasını çekiyormuş.çekmişler hatta zararına bile gidenler olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?