- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.041
ya o gider ya da biz demişler anla işte alla allaaaaane üçün
heee oda gitmeyecegine göreya o gider ya da biz demişler anla işte alla allaaaaa
yok keyfimi bozamam şu an.zaten bir ayakkabı aldım süpürge satarak satıcı dolar arttı diye kargolamıyor.cevap ta vermiyor mesajlarıma gitti gidiyorda.ona aşırı gıcığım şu an.hem süpürge gitti hem de ayakkabıheee oda gitmeyecegine göre
bana ozelden anlat bakem
ama gutti gidiyorda gonderim suresini asarsa iptal hakkin doguyor öyle bir sey yaoamazki.yok keyfimi bozamam şu an.zaten bir ayakkabı aldım süpürge satarak satıcı dolar arttı diye kargolamıyor.cevap ta vermiyor mesajlarıma gitti gidiyorda.ona aşırı gıcığım şu an.hem süpürge gitti hem de ayakkabı
Ya bu gitti gidiyor nasil 0 risk ben anlamiyorum. Adam kafasina göre sipariainipral.etmisti, kampanyadan da olmustum sayesindeyok keyfimi bozamam şu an.zaten bir ayakkabı aldım süpürge satarak satıcı dolar arttı diye kargolamıyor.cevap ta vermiyor mesajlarıma gitti gidiyorda.ona aşırı gıcığım şu an.hem süpürge gitti hem de ayakkabı
Umarım öyledir. Ben eskiden hiç dikkat etmezdim, finans ödevim için Tom hanks in hologram isimli filmini izledikten sonra daha dikkati davranmaya başladımYok ya yerli olsun diye koopertiften aldım bi de
ayakkabıyı ucuza kapattım inatla istiyorum yoksa iptal hakkım var zatenama gutti gidiyorda gonderim suresini asarsa iptal hakkin doguyor öyle bir sey yaoamazki.
bu keyifli halin mi
iptal etme beklet ozaman sabahda musteri hizmetlerini araayakkabıyı ucuza kapattım inatla istiyorum yoksa iptal hakkım var zaten
göndermeme hakkı var satıcının maalesefYa bu gitti gidiyor nasil 0 risk ben anlamiyorum. Adam kafasina göre sipariainipral.etmisti, kampanyadan da olmustum sayesinde
benim kadar şanssız insan olamaz.dolar uçtu ama media mark te benim aldığım süpürge 400 tl daha ucuz şu an.iptal etme beklet ozaman sabahda musteri hizmetlerini ara
Su an reklamini izliyorumbenim kadar şanssız insan olamaz.dolar uçtu ama media mark te benim aldığım süpürge 400 tl daha ucuz şu an.
Hangi süpürge bu?benim kadar şanssız insan olamaz.dolar uçtu ama media mark te benim aldığım süpürge 400 tl daha ucuz şu an.
dyson kablolu animal 2 modeliHangi süpürge bu?
Çok güzel kesinlikle, büyükler yanın BK yemişdyson kablolu animal 2 modeli
Dyson❤dyson kablolu animal 2 modeli
çok süpürge aldım hepsi elimde kaldı.dyson paraya kıyıp almamıştım hiç ama onun parasından daha çok harcadım diğerlerine tamir vsÇok güzel kesinlikle, büyükler yanın BK yemiş
Merhaba herkeseY Yuppiyayye burda da sohbet ediyoruz her gün ankaralılar da var aramızda. eski arkadaşlardır bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?