- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.061
merhaba hoşgeldin yuppiyayeMerhaba herkese
denizzz aramıza yeni bir ankaralı katıldı.en büyük angaraaaaaMerhaba herkese
öyle deme uçuyoruz.Şimdiye kadar mücadele ettik ama artık geçim imkansıza doğru evriliyor
yuppiyi bdv de falan goruyordum ama hic konusmadik sanirim.denizzz aramıza yeni bir ankaralı katıldı.en büyük angaraaaaa
komşum sayılır .aynı film gibi başka bilgiye gerek yohhhhhhyuppiyi bdv de falan goruyordum ama hic konusmadik sanirim.
ankara da nerde oturuyor?
Hosbuldumöyle deme uçuyoruz.
daha marsta ki yer alti madenlerini ekonomimize katacagiz.
hoşgeldiniz bu arada
iste yeni bir zengin daha katildi aramizakomşum sayılır .aynı film gibi başka bilgiye gerek yohhhhhh
Aaaaa filmle komşu kadar yakınsınız aaaaaakomşum sayılır .aynı film gibi başka bilgiye gerek yohhhhhh
başlikla pek alakamiz kalmadi ama dunden beri dolar euro ucunca gecinemedigimizi hatirladik yineHosbuldum
Başlığı görünce dertlenmeden gecemedim
film ceycey demirelifing ve yuppi komsularAaaaa filmle komşu kadar yakınsınız aaaaaa
cıks o da dümdükk fakiriste yeni bir zengin daha katildi aramiza
demirel ne tarafta ki?asıl ben kardeşliğine talibim deniz.annen beni bir evlat edinse ahhhh ahhhhhfilm ceycey demirelifing ve yuppi komsular
Dolar düşse sizce sorun bitecek mi? Belki bu hafta tekrar eski seviyesine geleceğini düşünüyorumbaşlikla pek alakamiz kalmadi ama dunden beri dolar euro ucunca gecinemedigimizi hatirladik yine
Olsun komşu, biz de komşuyuzfilm ceycey demirelifing ve yuppi komsular
fak fakir hemicıks o da dümdükk fakir
Şarjlı süpürgeler de sevdaya dahil mi d3nizzbaşlikla pek alakamiz kalmadi ama dunden beri dolar euro ucunca gecinemedigimizi hatirladik yine
kısa süre düşer geri çıkar.ama beni etkilemez çünkü yıllardır 50 tl lik benzin alırım hepDolar düşse sizce sorun bitecek mi? Belki bu hafta tekrar eski seviyesine geleceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?