- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.081
Hoşbuldummerhaba hoşgeldin yuppiyaye
dolar düşse ne olacak ki?Dolar düşse sizce sorun bitecek mi? Belki bu hafta tekrar eski seviyesine geleceğini düşünüyorum
evet evden çıksam 5 dakikada filmdeyimAaaaa filmle komşu kadar yakınsınız aaaaaa
Temizliğe ait her şey sevdaya dahilŞarjlı süpürgeler de sevdaya dahil mi d3nizz
Ben robotcuyum.
Hatta robot aldığım günden beri diğer süpürgemi kullanmıyorum
burası da geçim topiği idi ama herkes geyiğe bağlayınca mune değiştirdi.arada buraya da gelir benim pırlantaları konuşuruzHoşbuldum
Temizzzzkısa süre düşer geri çıkar.ama beni etkilemez çünkü yıllardır 50 tl lik benzin alırım hep
O da bir şey mi...Şarjlı süpürgeler de sevdaya dahil mi d3nizz
Ben robotcuyum.
Hatta robot aldığım günden beri diğer süpürgemi kullanmıyorum
iman gücüyle temizleniyoruz bizO da bir şey mi...
Bende robot yok, yine de süpürge kullanmıyorum
Taktı ya.evet evden çıksam 5 dakikada filmdeyim
robotumuz bile yok niye hatırlattın şimdi.ama dur 12 taksidin 1 ini bugün ödedim kaldı 11 taksit o bitince ben de robot alacağımmO da bir şey mi...
Bende robot yok, yine de süpürge kullanmıyorum
o zaman önce deniz sen ben ortak bir noktada buluşalım.belki gıcık olacağız birbirimize.ha halaaa ok lersek evlere başlarızTaktı ya.
Film evden çıksa 5 dk da bende deme zaten hiç, hep bir gelme sevdan ama hiç davet etmemen
Eskiden salaktım, şimdi akıllandım sıralı arkadaşım misafirlik
bir gun seninde haberin yokken kapiyi calip naber kiz diyecek sana benceTaktı ya.
Film evden çıksa 5 dk da bende deme zaten hiç, hep bir gelme sevdan ama hiç davet etmemen
Eskiden salaktım, şimdi akıllandım sıralı arkadaşım misafirlik
Kac karatlik pirlanta taksidi bu böyle. Sahi onlara taksit yapılıyor mmuydu??robotumuz bile yok niye hatırlattın şimdi.ama dur 12 taksidin 1 ini bugün ödedim kaldı 11 taksit o bitince ben de robot alacağımm
Yöö.iman gücüyle temizleniyoruz biz
ben niye ölüyorum onu anlamadimo zaman önce deniz sen ben ortak bir noktada buluşalım.belki gıcık olacağız birbirimize.ha halaaa ok lersek evlere başlarız
ne pırlantası yahu süpürgemin taksidi kuzum.malum fakirim 12 takside aldım dyson ıKac karatlik pirlanta taksidi bu böyle. Sahi onlara taksit yapılıyor mmuydu??
Kesin al. Ben dysonı artık 2 hafta 3 hafta da bir acıyorum ancarobotumuz bile yok niye hatırlattın şimdi.ama dur 12 taksidin 1 ini bugün ödedim kaldı 11 taksit o bitince ben de robot alacağımm
pirlanta taksiti degil supurge taksitiKac karatlik pirlanta taksidi bu böyle. Sahi onlara taksit yapılıyor mmuydu??
Robot var robot var 1.5 a da var 10 bin liraya da. Herhalde yemek de yapiyorrobotumuz bile yok niye hatırlattın şimdi.ama dur 12 taksidin 1 ini bugün ödedim kaldı 11 taksit o bitince ben de robot alacağımm
allah korusun ne ölmesi.angaralılar toplanacağız işteben niye ölüyorum onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?