Geçinemeyenler kulübü

robotumuz bile yok niye hatırlattın şimdi.ama dur 12 taksidin 1 ini bugün ödedim kaldı 11 taksit o bitince ben de robot alacağımm
Hatırlatmak gibi olmasın ama dölar endeksli eşyaları almak için taksitlerin bitmesini bekleme kardeş
Kendimi kahvede gazetesini okuyan emekli amca gibi hissettim şuan.Topige geldiğimden beri ekonomiden dert yanıyorum

Hatırlatmak gibi olmasın ama dölar endeksli eşyaları almak için taksitlerin bitmesini bekleme kardeş
Kendimi kahvede gazetesini okuyan emekli amca gibi hissettim şuan.Topige geldiğimden beri ekonomiden dert yanıyorum
kardeş biliyorum daha da artacak da bir de taksitleri ödemesi var.yoksa kız telefon eşim akıllı saat kız televizyon eşim büyük borsa için monitör istiyor.e bunlara en az 2 böbrek lazımm

Biz alıma karşıyız.
Dün bir hataya düşüp Neyapsamkisimdi alacağı takıyı paylaştı, hemen vazgeçirdik.
Bir şey alacak olanı çenemle yiyorum ben, ne alması yahu hele ithal ürün, sopayla kovalarım

Dyson alana kadar robot alaydin bacim. Robot ve dyson lu bir evi dusunemiyorum. Benim eve gelen bayan bu ev temizmis deyip süpürmeden silmek istedi, sana hic gelmezler H Heytttt be
süpürgem çekmiyordu robot sadece görünen yerleri temizler e gerisi ne olacak?2.sinden birini alacaktım normal süpürge aldım ben de.mobilyalarım yere yakın yada yerle sıfır

Kocamla uyumadan gece konuşması yaparken aşkım vazgectim almayalım benim minik taşlı bir kolyem var onu kullanırım dedim

süpürgem çekmiyordu robot sadece görünen yerleri temizler e gerisi ne olacak?2.sinden birini alacaktım normal süpürge aldım ben de.mobilyalarım yere yakın yada yerle sıfır
Ne biçim is ya bu mobilyalar.cagimiza uymuyor hepsine birer tahtabacak lazim

Kocamla uyumadan gece konuşması yaparken aşkım vazgectim almayalım benim minik taşlı bir kolyem var onu kullanırım dedim
iste ne yapacagini bilmeyen bir yeni gelin
aldiracaksin kuzucum ama dogru seyi aldiracaksin
minik bir seyim var onu takarim demis birde, adam simdi icinden ne kadar da aza kanaat eden bir hanim diyip hep azi gosterecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…