- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.101
Bugün birini gördüm, aha dedim kesin bu ceycey ama baktım yanında oğlan çocuğu var deyip derin oh çektimbir gun seninde haberin yokken kapiyi calip naber kiz diyecek sana bence
gördüm gördüm mielle beğendim ama böbrek satmam lazım almak içinRobot var robot var 1.5 a da var 10 bin liraya da. Herhalde yemek de yapiyor
Hatırlatmak gibi olmasın ama dölar endeksli eşyaları almak için taksitlerin bitmesini bekleme kardeşrobotumuz bile yok niye hatırlattın şimdi.ama dur 12 taksidin 1 ini bugün ödedim kaldı 11 taksit o bitince ben de robot alacağımm
benim kız gözlüklü ahanda sana ipucuBugün birini gördüm, aha dedim kesin bu ceycey ama baktım yanında oğlan çocuğu var deyip derin oh çektim
Korkulu rüyam oldu ya kadın beni basacak diye
Dyson alana kadar robot alaydin bacim. Robot ve dyson lu bir evi dusunemiyorum. Benim eve gelen bayan bu ev temizmis deyip süpürmeden silmek istedi, sana hic gelmezler H Heytttt bepirlanta taksiti degil supurge taksiti
kardeş biliyorum daha da artacak da bir de taksitleri ödemesi var.yoksa kız telefon eşim akıllı saat kız televizyon eşim büyük borsa için monitör istiyor.e bunlara en az 2 böbrek lazımmHatırlatmak gibi olmasın ama dölar endeksli eşyaları almak için taksitlerin bitmesini bekleme kardeş
Kendimi kahvede gazetesini okuyan emekli amca gibi hissettim şuan.Topige geldiğimden beri ekonomiden dert yanıyorum
Biz alıma karşıyız.Hatırlatmak gibi olmasın ama dölar endeksli eşyaları almak için taksitlerin bitmesini bekleme kardeş
Kendimi kahvede gazetesini okuyan emekli amca gibi hissettim şuan.Topige geldiğimden beri ekonomiden dert yanıyorum
robotmu temizliyor o sekilde?Dyson alana kadar robot alaydin bacim. Robot ve dyson lu bir evi dusunemiyorum. Benim eve gelen bayan bu ev temizmis deyip süpürmeden silmek istedi, sana hic gelmezler H Heytttt be
süpürgem çekmiyordu robot sadece görünen yerleri temizler e gerisi ne olacak?2.sinden birini alacaktım normal süpürge aldım ben de.mobilyalarım yere yakın yada yerle sıfırDyson alana kadar robot alaydin bacim. Robot ve dyson lu bir evi dusunemiyorum. Benim eve gelen bayan bu ev temizmis deyip süpürmeden silmek istedi, sana hic gelmezler H Heytttt be
benimde 2 disimde kaplama var, gorursen beni kesin tani tamam mibenim kız gözlüklü ahanda sana ipucu
Bwn alirken miele neden bulamadim, baktim o kadar da. Onlar.ne kadarmis peki ? Bir tarafi köşeli olanlar var airf bu yuzden tercih edilebilir.gördüm gördüm mielle beğendim ama böbrek satmam lazım almak için
Kocamla uyumadan gece konuşması yaparken aşkım vazgectim almayalım benim minik taşlı bir kolyem var onu kullanırım dedimBiz alıma karşıyız.
Dün bir hataya düşüpNeyapsamkisimdi alacağı takıyı paylaştı, hemen vazgeçirdik.
Bir şey alacak olanı çenemle yiyorum ben, ne alması yahu hele ithal ürün, sopayla kovalarım
Televizyonu sen de istemiyorsan eleyelimkardeş biliyorum daha da artacak da bir de taksitleri ödemesi var.yoksa kız telefon eşim akıllı saat kız televizyon eşim büyük borsa için monitör istiyor.e bunlara en az 2 böbrek lazımm
Kaşımda su çiçeği izim var, ifşalandıkbenimde 2 disimde kaplama var, gorursen beni kesin tani tamam mi
Ne biçim is ya bu mobilyalar.cagimiza uymuyor hepsine birer tahtabacak lazimsüpürgem çekmiyordu robot sadece görünen yerleri temizler e gerisi ne olacak?2.sinden birini alacaktım normal süpürge aldım ben de.mobilyalarım yere yakın yada yerle sıfır
robot süpürgenin icadından önce alındılar normalNe biçim is ya bu mobilyalar.cagimiza uymuyor hepsine birer tahtabacak lazim
Evet.robotmu temizliyor o sekilde?
Kocanız Allah'ın sevgili kuluymus demek kiBiz alıma karşıyız.
Dün bir hataya düşüpNeyapsamkisimdi alacağı takıyı paylaştı, hemen vazgeçirdik.
Bir şey alacak olanı çenemle yiyorum ben, ne alması yahu hele ithal ürün, sopayla kovalarım
iste ne yapacagini bilmeyen bir yeni gelinKocamla uyumadan gece konuşması yaparken aşkım vazgectim almayalım benim minik taşlı bir kolyem var onu kullanırım dedim
o ben oluyorum galıba zengın bır gacıyımfak fakir hemibizim gruba ne zaman zengin bir gaci gelecek ya.
soyle villasi son model mercedesi falan olan
cok merak ediyorum kahvaltida ne yediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?