Geçinemeyenler kulübü

Kendinden kısarak vermesi gibi algılamamıştım söylediğini. Ama bu ülkede yaşlı olmak gerçekten zor.

En azından eşinin işi devam ediyor. Çok insan işsiz kaldı bu süreçte hem ülkemizde hem dünyada.

Ciddi sağlık problemi dışında herşey geçer, düzelir be ceycey. Düşününce bu ülke hiçbir zaman stabil olmamış ki zaten.

Sağlıkta parayla ama ben 3 ayda 2 kere 420 şer dolarlık ilaç alıyorum abd den. Doktorun önerdiği zorunlu tuttuğu ilaç ilaç listemizde yok. Saçma saçma şeyler çoğaldı bu ara herkes doldu o yüzden.

genelde dugun takilarini pesinat yapip aliyorlar dislerini sıka sıka yoksa nerde ev almak araba almak simdi.
annem denizin bezini mamasini karsilamasa kayinbabamlar destek cikmasa mumkun degil o donem gecinemezdik.
evi bile satmak zorunda kalabilirdik.
cunku cocuga bakacak kimse yok ben calisamazdim.
calissam bakici tutsam bana sigortadan baska bir hayri olmayacakti aldigim paranin.

aaa hicmi eczaneye gittiginde borcunuz cikiyor demediler
yani canim hastanelerden fark aliyorlardi kaldirdilar hülooo olayi var ya artik eczanelerden aliniyor.
adamlar hakli hastanede odemiyosun sonucta
Bizim tamamlayıcı sigorta var.
Her muayene için 15 tl fark ödüyoruz girişte zaten, 3 ayrı doktora gideceksen 45 şeklinde.
Asilar bittikten sonra boy kilo takibine devam ediyorlar galiba. Pandemi sebebiyle gelmeyin siz söyleyin yazalim dediklerini de muayeneden saymış olabilirler.
Bizim hiç sağlık ocağında takip olmadı ki.
Hep çocuk doktoruna gittik, birkaç kere aşıya gitti küçük, o kadar.
Büyük hatta ilk defa geçen hafta sağlık ocağında aşı oldı, 4 yaş aşısını hastanelere tedarik etmemişler o sebeple.
Yani olmayan takibin muayenesini girmişler.

4 yasinda ne aşısı?

Suruye'den gelen göç nedeniyle kızamık tekrar başladı, bazı aşıları öne aldılar diye biliyorum
bir tek suriye degilki sebep, bizim aşı karşitı ordinaryus prof.olan vatandaşlarimizin yaptirmadigi asilar yuzunden de kizamik mutasyon tarzi bir seye ugramis.

bir tek suriye degilki sebep, bizim aşı karşitı ordinaryus prof.olan vatandaşlarimizin yaptirmadigi asilar yuzunden de kizamik mutasyon tarzi bir seye ugramis.
Aslında kızamık, kabakulak gibi hastalıklar bizde yok denecek kadar azaldığı için aşı takviminden bile çıkartmışlar. Şimdi tekrar eklediler ve öne çektiler. Bu dediğim olay da bir yıldan fazla önce oldu

benim kiza 3 yil önce yapildi.
cikartacaklarini sanmiyorum cikarttilarsada tekrar asi listesine almalari iyi bir sey cunku kizamikda cok tehlikeli bir hastalik.
ben asili olmama ragmen öluyordum bir suru ekstra islemler yapildi yillar once.

dr lar suriyeliler sinirlardan guzel guzel gecerken kendilerini paraladilar, aşılari tammi degilmi bilmiyoruz, aşilari yapilsin cocuklar takip edilsin kizamik verem tarzi hastaliklar patlayacak diye.
anca 3 5 sene sonra asi yapma lutfunda bulundular.

Aşı karşıtı da çok. Biz çocuklarımıza aşı yaptırmasak görecekler aşı korur mu korumaz mı? Bizim aşılı çocuklarımız koruyor onları yine. Otizm yapar diye aşı vurdurmazlar ama çocuk tablet televizyonla büyür onu umursamaz. Çok kızıyorum ah

yerli mali degilmis icinde ne olduğunu bilmiyorlarmış, yedikleri her şey kullandiklari telefonlar vs.yerli malı çünkü.
bunlari soyleyip cocuklarina torunlarina asi yaptirmayanlarin koşa koşa korona aşısı olmaya gittiklerini gördü bu gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…