Geçinemeyenler kulübü

Aynen, ilk ay bırakmayı düşünmüştüm
ben ilkokul birinci sınıfı okumadım hazırlık ta okumadığımdan lisede falan 16.5 yaşında üniverste öğrencisi oldum.reşit olana dek yıllar geçti yahuu .millet cuma akşamları eğlenmeye çıkardı oda arkadaşımla bana da sütünüzü için yatın buralar size emanet derlerdi

niye okumadin ?

niye mi?küçük ilçede bakıcı falan olmadığından doğru dürüst annemin sınıfının bir köşesinde oturup drslerinin bitmesini beklerken senelrce okuma yazma toplama çıkarma herşeyi öğrenmişim.o yüzden atlattılar beni 2. sınıfa direkt 2 hafta sonra

Olmayanların çoğu RNA aşısı olan Alman veya Amerikan aşısı gelsin sırf ismi için kabul ederler. Ben de aksine RNA aşılarına karşı ön yargılıyım.
Coronavac asısı dısında hangi ası gelseydi ben olmazdım. İnaktif oldugu icin gönül rahatlığı ile oldum.

Mantıklı olanı yapmışsınız, diğerlerinin yan etkileri tam bilinmiyor. Biraz daha zaman geçmesi gerek

halka açık mı
Artık eskisi gibi değer vermiyor çünkü kime verdiyse geri getirmedi.
Koleksiyonu hep bozuldu öyle böyle derken.

Eskiden çok dikkat ederdi ilk basım olsun imzalı olsun cart curt diye, artık ekonomi el vermiyor öyle şeylere, yerden de alıyor.
Haftalık gidiyor 30 kitap alıp gelmiş, nereye hepsi orjinal olsun.

İlk okulda iyi bir öğretmen olursa çok da manası yok. Bu gidişle zaten okullar yarım açılacak gibi
ilkokul bitiyor bu seneilkokulda gerek duymadım öğretmenleri iyiydi ben de takviye yaptım ingilizce türkçe vs de.ortaokul da ne yapayım şaştım.uyduruk özel okul istemiyorum diğerleri de fahiş fiyatlı

ilkokul bitiyor bu seneilkokulda gerek duymadım öğretmenleri iyiydi ben de takviye yaptım ingilizce türkçe vs de.ortaokul da ne yapayım şaştım.uyduruk özel okul istemiyorum diğerleri de fahiş fiyatlı
Sadece neden nesibe aydın sınavına girdi?
Diğer okulların seviye tespit ve burs sınavlarına da girsin.
Bizim zamanımızda özel okullar sınavı vardı ayrıca, tercih yazar yollardık.
Kalmadı mı şimdi onlar?

virüs riski yüzünden giremedik.seneye hepsine girecek ama.doktorum bu virüs vucudun neresinde hasar varsa direkt oraya yerleşir dedi.yani yakalanırsan direkt beynine yerleşecek dikkatli ol dediği için.her şeyin suçlusu o mini minicik lanet olası virüsler zaten

kıyamam annene ya anneanne teyze falan yokmuydu?

kıyamam annene ya anneanne teyze falan yokmuydu?
1 yıl bırakmışlar uzak şehirde onlar.çok ağlamışım yanına geri aldı annem.manisanın gelişmemiş bir ilçesiydi güvenemezdi kimseye kreş falan da yoktu eskiden.öğrenciler bakardı bana teneffüslerde hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…