- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.361
Babamlarinsallah :)
kitap okumak icin neden indirim bekliyoruz anlamadim.
aklima gelmisken sorayim ankara da ödünç kitap alip okuyup geri goturebilecegimiz bir yer yok mu?
kizilaydaki milli kutuphane disinda.
ben ilkokul birinci sınıfı okumadım hazırlık ta okumadığımdan lisede falan 16.5 yaşında üniverste öğrencisi oldum.reşit olana dek yıllar geçti yahuu .millet cuma akşamları eğlenmeye çıkardı oda arkadaşımla bana da sütünüzü için yatın buralar size emanet derlerdiAynen, ilk ay bırakmayı düşünmüştüm
niye okumadin ?ben ilkokul birinci sınıfı okumadım hazırlık ta okumadığımdan lisede falan 16.5 yaşında üniverste öğrencisi oldum.reşit olana dek yıllar geçti yahuu .millet cuma akşamları eğlenmeye çıkardı oda arkadaşımla bana da sütünüzü için yatın buralar size emanet derlerdi
niye mi?küçük ilçede bakıcı falan olmadığından doğru dürüst annemin sınıfının bir köşesinde oturup drslerinin bitmesini beklerken senelrce okuma yazma toplama çıkarma herşeyi öğrenmişim.o yüzden atlattılar beni 2. sınıfa direkt 2 hafta sonraniye okumadin ?
Coronavac asısı dısında hangi ası gelseydi ben olmazdım. İnaktif oldugu icin gönül rahatlığı ile oldum.Olmayanların çoğu RNA aşısı olan Alman veya Amerikan aşısı gelsin sırf ismi için kabul ederler. Ben de aksine RNA aşılarına karşı ön yargılıyım.
2 doz bir çanta teklifim halaa geçerli bilesinCoronavac asısı dısında hangi ası gelseydi ben olmazdım. İnaktif oldugu icin gönül rahatlığı ile oldum.
İkisini de oldum artık cok gecsgdjdjd2 doz bir çanta teklifim halaa geçerli bilesin
sağda solda vardır iyi bakaydın etrafaİkisini de oldum artık cok gecsgdjdjd
İlk okulda iyi bir öğretmen olursa çok da manası yok. Bu gidişle zaten okullar yarım açılacak gibikızı özelde okutma seçeneklerim A:Arabamı satmak B:takıları satmak üüüüüüü C:Böbrekleri satmak.
Artık eskisi gibi değer vermiyor çünkü kime verdiyse geri getirmedi.halka açık mı
ilkokul bitiyor bu seneilkokulda gerek duymadım öğretmenleri iyiydi ben de takviye yaptım ingilizce türkçe vs de.ortaokul da ne yapayım şaştım.uyduruk özel okul istemiyorum diğerleri de fahiş fiyatlıİlk okulda iyi bir öğretmen olursa çok da manası yok. Bu gidişle zaten okullar yarım açılacak gibi
Sadece neden nesibe aydın sınavına girdi?ilkokul bitiyor bu seneilkokulda gerek duymadım öğretmenleri iyiydi ben de takviye yaptım ingilizce türkçe vs de.ortaokul da ne yapayım şaştım.uyduruk özel okul istemiyorum diğerleri de fahiş fiyatlı
burda bisey yokLapa lapa kar yağıyor, delinin biri havai fişek atıyor, valla akıl gitmiş.
virüs riski yüzünden giremedik.seneye hepsine girecek ama.doktorum bu virüs vucudun neresinde hasar varsa direkt oraya yerleşir dedi.yani yakalanırsan direkt beynine yerleşecek dikkatli ol dediği için.her şeyin suçlusu o mini minicik lanet olası virüsler zatenSadece neden nesibe aydın sınavına girdi?
Diğer okulların seviye tespit ve burs sınavlarına da girsin.
Bizim zamanımızda özel okullar sınavı vardı ayrıca, tercih yazar yollardık.
Kalmadı mı şimdi onlar?
kıyamam annene yaniye mi?küçük ilçede bakıcı falan olmadığından doğru dürüst annemin sınıfının bir köşesinde oturup drslerinin bitmesini beklerken senelrce okuma yazma toplama çıkarma herşeyi öğrenmişim.o yüzden atlattılar beni 2. sınıfa direkt 2 hafta sonra
1 yıl bırakmışlar uzak şehirde onlar.çok ağlamışım yanına geri aldı annem.manisanın gelişmemiş bir ilçesiydi güvenemezdi kimseye kreş falan da yoktu eskiden.öğrenciler bakardı bana teneffüslerde hatırlıyorumkıyamam annene yaanneanne teyze falan yokmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?