- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.341
Başladın mı okumayahayvan ciftligide indirimdeydi 9 liraydi.
annem çöktüBaşladın mı okumaya
katılıyorum deniz.tek başımıza herşeye yetemiyorsak anne baba olarak dümdükkk geçinemiyoruz demektir bu ötesi yok.genelde dugun takilarini pesinat yapip aliyorlar dislerini sıka sıka yoksa nerde ev almak araba almak simdi.
annem denizin bezini mamasini karsilamasa kayinbabamlar destek cikmasa mumkun degil o donem gecinemezdik.
evi bile satmak zorunda kalabilirdik.
cunku cocuga bakacak kimse yok ben calisamazdim.
calissam bakici tutsam bana sigortadan baska bir hayri olmayacakti aldigim paranin.
23 nisan da gene kitap indirimi olur.o zaman gene okumak istediklerimizi alırız.hayvan çiftliğini ben de okumadım.annem çöktüo okusun bitirsin ben baslayacagim.
Onlarda corona aşısı içinde aynısını söyleyecek totto var mı acabayerli mali degilmis icinde ne olduğunu bilmiyorlarmış, yedikleri her şey kullandiklari telefonlar vs.yerli malı çünkü.
bunlari soyleyip cocuklarina torunlarina asi yaptirmayanlarin koşa koşa korona aşısı olmaya gittiklerini gördü bu gözler
evet sırası gelip olmayan var tanıdıklarımOnlarda corona aşısı içinde aynısını söyleyecek totto var mı acaba
Olmayanların çoğu RNA aşısı olan Alman veya Amerikan aşısı gelsin sırf ismi için kabul ederler. Ben de aksine RNA aşılarına karşı ön yargılıyım.evet sırası gelip olmayan var tanıdıklarım
bizim torunlari kim besleyecek ilerdekatılıyorum deniz.tek başımıza herşeye yetemiyorsak anne baba olarak dümdükkk geçinemiyoruz demektir bu ötesi yok.
amanınn onu hiç düşünmemiştim bakkbizim torunlari kim besleyecek ilerde
Torun mu? Fazla ileriye dönük bir muhabbet olmadı mı?bizim torunlari kim besleyecek ilerde
hangi rakamlar?Offf rakamlardaki artışa bakın..
zaman hızlı geçiyor.üniversite zamanlarım sanki dün gibiTorun mu? Fazla ileriye dönük bir muhabbet olmadı mı?
26000 yuhhhhangi rakamlar?
insallah :)23 nisan da gene kitap indirimi olur.o zaman gene okumak istediklerimizi alırız.hayvan çiftliğini ben de okumadım.
Aynen, ilk ay bırakmayı düşünmüştümzaman hızlı geçiyor.üniversite zamanlarım sanki dün gibi
yoo, zaman o kadar hizli ki anlatamamTorun mu? Fazla ileriye dönük bir muhabbet olmadı mı?
neyse kalanla yetinsinler onlardaamanınn onu hiç düşünmemiştim bakk
fikrim yok.ben karşı komşumla değişiyorum .o bazen çalıştığı üniversiteden de getiriyor istediğim kitabıinsallah :)
kitap okumak icin neden indirim bekliyoruz anlamadim.
aklima gelmisken sorayim ankara da ödünç kitap alip okuyup geri goturebilecegimiz bir yer yok mu?
kizilaydaki milli kutuphane disinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?