- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.401
Aynen. Ben daha fazla kapanma olmaması gerektiği düşünüyorum. Yoksa cok daha kötü psikolojik problemler baş gösterecekKesinlikle. Bu virüs artık bizle. Öyle yada böyle bitmeyecek. Kapansak da uzun süreli bir fayda olmayacaktı. Umarım aşılar sayesinde seneye biraz daha bağışıklık kazanmış oluruz.
Tobe tobe ben bu konuşmayı rüyamda mi gördüm dejavu mu oldum .sen başka yerde birkez daha mı anlsttin yoksa ?Ay eşimin okulu yatılı ya gelen çocuklara hes kodu istenecek dendiği halde hes kodu riskli çocuk ailesi geldi. Bir de muhtara sorduk bir şey olmaz dediler demiş. Böyle gamsızlık şuursuzluk olmaz
bu sekilde hastaliktan kirilip 15 20 gun yatan bir suru tanidigim insan var benim o donemdeYaa o dönem okulda cocuklar hastaliktan kırılıyordu. Maske karantina gibi kelimeleri o zaman duymaya başlamıştık, domuz gribi demislerdi cocuklara. Bence de covid idi.
Çeşme suyuna antidepresan . Olmaz mı hemşire hanımAynen. Ben daha fazla kapanma olmaması gerektiği düşünüyorum. Yoksa cok daha kötü psikolojik problemler baş gösterecek
Haberlere baksana cinayetlerde patlama olduAynen. Ben daha fazla kapanma olmaması gerektiği düşünüyorum. Yoksa cok daha kötü psikolojik problemler baş gösterecek
anlatti daha once evetTobe tobe ben bu konuşmayı rüyamda mi gördüm dejavu mu oldum .sen başka yerde birkez daha mı anlsttin yoksa ?
Aksine cok kalın detaylarla bulaşıyorya ben gecenlerde kizilaydaydim, kizilayda ortada meydanda cafelerde dolasanlarin cogu gencler ve orta yas grubu yani iste 35 45 arasi diyeyim.
isin olur gidersin tabiki hepimiz gidiyoruzda oturup agiz agiza dip dibe kahve icilecek zaman mi şu zaman?
ben tiryaki olmama ragmen saatlerce sigars icmiyorum disardaki nefesimi ufluyorum diye, ama sokakta yuruyorum adam dikilmis oraya onunden gecerken hohhh diye sigara dumanina boguyor beni resmen e maskede assagida zaten.
hes kodunu soruyosunda kime soruyosun acaba adamin belki covit oldugundan haberi bile yok giriyor avm ye hadi benim isim yok avmye girmesemde ölmem personele yazik degilmi? o personel toplu tasima kullanmayacakmi.
cok ince detaylarla bulasiyo bence.
Ahahahahahha viski???Çeşme suyuna antidepresan . Olmaz mı hemşire hanım
Kan grupları yalan bence. Ben 0ım annem A , aynı agırlıkta geçirdik.ya ben seyi cok merak ediyorum sordum mu sana bilmiyorum hatirlayamadim sars virusu nasil olduda bizim ulkeye ugramadi
birde seyi soracaktim kan grubu muhabbeti var ya 0 lar daha direncli a gruplari daha direncsiz vs gibi olabilirmi?
iste maske yok maske. adam kahve iciyor maskeylemi icecek hayir, sigara iciyor ortaya hohluyor e maske yok.Aksine cok kalın detaylarla bulaşıyormesela yan komşu ayaküstü kahve almaya geliyor maskesiz ondan bulaşıyor, torun anneanneye gidiyor ordan, cocuk babasına gidiyor ordan. Maskesiz bulunan her ortamdan. Maske olduğu müddetçe -yeni mutant biraz daha düşündürücü- covid bulaşmıyor.
Evet ama şöyle düşün sanıyor musun ki karşılıklı oturup sigara tüttürenler cafe açık olmasa bahçe de parka tüttürmeyecek. İnsanları artık tutmamız cok zoriste maske yok maske. adam kahve iciyor maskeylemi icecek hayir, sigara iciyor ortaya hohluyor e maske yok.
yemek yiyor cafede maske yok.
ince dedigim bunlardi.
yani toplu tasimaya bindim maskeliydim hes kodum vardi olayi degil demek istedim.
Ne yalan söyleyeyim ben bu süreçte daha mutsuz gergin bir insan oldum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum, çocuklu arkadaşlarla görüşüp onlar oynarken iki muhabbet etmeyi özledim. Dışarda yemek yemeği özledim. Eve sipariş veriyoruz ama aynı hissi alamıyorum. Ben yapamadım. Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Ondan bu yaşam şekli bir sene daha sürerse ben cidden terapi araştıracağım. Yok mutsuzum. Her gün yemek pişirmek bile mutsuz ediyor. Haftasonları çıkıp dışarda yerdik onu da özledim. Yordu beni çokiste maske yok maske. adam kahve iciyor maskeylemi icecek hayir, sigara iciyor ortaya hohluyor e maske yok.
yemek yiyor cafede maske yok.
ince dedigim bunlardi.
yani toplu tasimaya bindim maskeliydim hes kodum vardi olayi degil demek istedim.
Anlatmıştım sanki ben de emin olamadım şimdiTobe tobe ben bu konuşmayı rüyamda mi gördüm dejavu mu oldum .sen başka yerde birkez daha mı anlsttin yoksa ?
Evet ama şöyle düşün sanıyor musun ki karşılıklı oturup sigara tüttürenler cafe açık olmasa bahçe de parka tüttürmeyecek. İnsanları artık tutmamız cok zor
En kötüsü de yüzümde kaşıntı oluyor, soyuluyor gibi oluyor. Bir kısımda renk tonu açıldı. stresten bence. Böyle de virüsten değil de stresten gideceğizNe yalan söyleyeyim ben bu süreçte daha mutsuz gergin bir insan oldum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum, çocuklu arkadaşlarla görüşüp onlar oynarken iki muhabbet etmeyi özledim. Dışarda yemek yemeği özledim. Eve sipariş veriyoruz ama aynı hissi alamıyorum. Ben yapamadım. Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Ondan bu yaşam şekli bir sene daha sürerse ben cidden terapi araştıracağım. Yok mutsuzum. Her gün yemek pişirmek bile mutsuz ediyor. Haftasonları çıkıp dışarda yerdik onu da özledim. Yordu beni çok
benim evde sohbet eden oyle iki laf yaptigim bir kocam bile yok, komsu falan hak getire kapida bacada ayak ustu merhaba merhaba.Ne yalan söyleyeyim ben bu süreçte daha mutsuz gergin bir insan oldum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum, çocuklu arkadaşlarla görüşüp onlar oynarken iki muhabbet etmeyi özledim. Dışarda yemek yemeği özledim. Eve sipariş veriyoruz ama aynı hissi alamıyorum. Ben yapamadım. Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Ondan bu yaşam şekli bir sene daha sürerse ben cidden terapi araştıracağım. Yok mutsuzum. Her gün yemek pişirmek bile mutsuz ediyor. Haftasonları çıkıp dışarda yerdik onu da özledim. Yordu beni çok
Canım benim herkes sen ben o değil, toplumsal olarak düşünüyoruzb.k mu var allah askina 2 senede karsilikli kahve icmeyi ver.
illa insana ihtiyac duyuyorsan ki evet duyuyoruz otur acik havada maskenle yap sohbetini git cayini kahveni evinde zikkimlan.
khomyuk annemde boyle basladi zehirli tiroitten sonra kasindi buyudu ve sonra vitiligoya dondu.En kötüsü de yüzümde kaşıntı oluyor, soyuluyor gibi oluyor. Bir kısımda renk tonu açıldı. stresten bence. Böyle de virüsten değil de stresten gideceğiz
Bian korktum gerçekten .Anlatmıştım sanki ben de emin olamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?