Geçinemeyenler kulübü

Kesinlikle. Bu virüs artık bizle. Öyle yada böyle bitmeyecek. Kapansak da uzun süreli bir fayda olmayacaktı. Umarım aşılar sayesinde seneye biraz daha bağışıklık kazanmış oluruz.
Aynen. Ben daha fazla kapanma olmaması gerektiği düşünüyorum. Yoksa cok daha kötü psikolojik problemler baş gösterecek

Ay eşimin okulu yatılı ya gelen çocuklara hes kodu istenecek dendiği halde hes kodu riskli çocuk ailesi geldi. Bir de muhtara sorduk bir şey olmaz dediler demiş. Böyle gamsızlık şuursuzluk olmaz
Tobe tobe ben bu konuşmayı rüyamda mi gördüm dejavu mu oldum .sen başka yerde birkez daha mı anlsttin yoksa ?

Yaa o dönem okulda cocuklar hastaliktan kırılıyordu. Maske karantina gibi kelimeleri o zaman duymaya başlamıştık, domuz gribi demislerdi cocuklara. Bence de covid idi.
bu sekilde hastaliktan kirilip 15 20 gun yatan bir suru tanidigim insan var benim o donemde

Aksine cok kalın detaylarla bulaşıyor mesela yan komşu ayaküstü kahve almaya geliyor maskesiz ondan bulaşıyor, torun anneanneye gidiyor ordan, cocuk babasına gidiyor ordan. Maskesiz bulunan her ortamdan. Maske olduğu müddetçe -yeni mutant biraz daha düşündürücü- covid bulaşmıyor.

ya ben seyi cok merak ediyorum sordum mu sana bilmiyorum hatirlayamadim sars virusu nasil olduda bizim ulkeye ugramadi
birde seyi soracaktim kan grubu muhabbeti var ya 0 lar daha direncli a gruplari daha direncsiz vs gibi olabilirmi?
Kan grupları yalan bence. Ben 0ım annem A , aynı agırlıkta geçirdik.
Sarsa gelince sarsın bulastırıcılık oranı azdı

iste maske yok maske. adam kahve iciyor maskeylemi icecek hayir, sigara iciyor ortaya hohluyor e maske yok.
yemek yiyor cafede maske yok.
ince dedigim bunlardi.
yani toplu tasimaya bindim maskeliydim hes kodum vardi olayi degil demek istedim.

iste maske yok maske. adam kahve iciyor maskeylemi icecek hayir, sigara iciyor ortaya hohluyor e maske yok.
ince dedigim bunlardi.
yani toplu tasimaya bindim maskeliydim hes kodum vardi olayi degil demek istedim.
Evet ama şöyle düşün sanıyor musun ki karşılıklı oturup sigara tüttürenler cafe açık olmasa bahçe de parka tüttürmeyecek. İnsanları artık tutmamız cok zor

esimin is yeri 300 400 kisilik bir fabrika normal sartlarda da her daim maskeyle calisiyorlar pandemiden oncede boyleydi yani.
is yerinde bir suru vaka cikti ama kimse kimseye bulastirmadi, hepsi ailesinden ordan burdan kapti yan yana maskeli calistiklari insanlarin hic birinden bisey cikmadi

ince dedigim bunlardi.
Ne yalan söyleyeyim ben bu süreçte daha mutsuz gergin bir insan oldum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum, çocuklu arkadaşlarla görüşüp onlar oynarken iki muhabbet etmeyi özledim. Dışarda yemek yemeği özledim. Eve sipariş veriyoruz ama aynı hissi alamıyorum. Ben yapamadım. Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Ondan bu yaşam şekli bir sene daha sürerse ben cidden terapi araştıracağım. Yok mutsuzum. Her gün yemek pişirmek bile mutsuz ediyor. Haftasonları çıkıp dışarda yerdik onu da özledim. Yordu beni çok

Evet ama şöyle düşün sanıyor musun ki karşılıklı oturup sigara tüttürenler cafe açık olmasa bahçe de parka tüttürmeyecek. İnsanları artık tutmamız cok zor

b.k mu var allah askina 2 senede karsilikli kahve icmeyi ver.
illa insana ihtiyac duyuyorsan ki evet duyuyoruz otur acik havada maskenle yap sohbetini git cayini kahveni evinde zikkimlan.

En kötüsü de yüzümde kaşıntı oluyor, soyuluyor gibi oluyor. Bir kısımda renk tonu açıldı. stresten bence. Böyle de virüsten değil de stresten gideceğiz

benim evde sohbet eden oyle iki laf yaptigim bir kocam bile yok, komsu falan hak getire kapida bacada ayak ustu merhaba merhaba.
sesin icime kacti artik.
bizim canimiz yokmu ?
mecburen ise gitmek zorunda olanin cani yokmu?
dr larin hemsirelerin cani yokmu bu keyif bu insanlara nerden nasil geliyor anlamadim

b.k mu var allah askina 2 senede karsilikli kahve icmeyi ver.
illa insana ihtiyac duyuyorsan ki evet duyuyoruz otur acik havada maskenle yap sohbetini git cayini kahveni evinde zikkimlan.
Canım benim herkes sen ben o değil, toplumsal olarak düşünüyoruz
Mesela cafe acılmasa ev gezmesine gidecek, pikniğe gidecek. Gidecek olan her türlü gidecek. Her türlü taşıyacak.

En kötüsü de yüzümde kaşıntı oluyor, soyuluyor gibi oluyor. Bir kısımda renk tonu açıldı. stresten bence. Böyle de virüsten değil de stresten gideceğiz
khomyuk annemde boyle basladi zehirli tiroitten sonra kasindi buyudu ve sonra vitiligoya dondu.
tiroit hastalarinda gorunurmus zaten.
bir cildiyeye git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…