Geçinemeyenler kulübü

yok yok öyle değil o mevzu irkek çocuğu
Ay benim annem de oğluşçu
3 kızı aynı şehirde her işine koşarız. Abim yurtdışından gelir bir ay amaaan ne çoşku ne sevinç. Geleceği hafta uyuyamaz heyecandan. Menüleri bile abimin sevdikleri üzerinedir. Abartmıyorum mantıyı yılda iki yapar. Abim gelince haftada bid yapar

Son zamanlarda yemedim diyetteyim ama şaşırmam. Cips paketine dönecek iş, hava dolacak

geliyor yine mantı krizimmm

Ayy düşününce kocamı şikayet ederim ama kocama laf söyletmem ben söylerim sadece sjdkfkfk artık anlıyorum....

Aynen. Ben de ayni durumdan huzursuzum, mutsuzum.

Sabah gelip aksam döndüğümüz Ankarayi özledim. Semaver yakip cay ictigimiz parki özledim. Cocuklari uzaktan seyredip kosturmalarini özledim. Öğrencilerimle gittigimiz kutlama yemeklerini özledim. Pikniğe gidip tozu dumana kattigimiz günleri özledim. Canımız sıkıldı çıkalım diyip dışarıya çıktığımız günleri, caya gidip gece yarisina kadar sohbet ettigimiz arkadaslarimizi özledim. Oraya dokundum mu burayi sildim mi diye düşünmeden yasayacagimiz gunler geri gelsin.. bitmeyecek biliyorum sorun o değil ki, o kadar korunup dikkat edip hala evde kalmak zorunda olmak sıkıyor beni,enayi gibi hissediyorum kendimi

Yemek yemek yemek bitmiyorrr.
Düşünmesi de yoruyor. Sabahları üç bilemedin dört çeşit omlet yer beyfendi. Onda da bazen hep de bunu yapıyorsun diye mızmızlanır. Kahvaltı hazırlamaktan bıktım. Akşama ne pişireceğimi düşünmekten bıktım. Bık tım

Yaa artik gercekten ben de bıktım. Ne yapayim diye dusunmek zaten yemek yapmaktan daha cok yoruyor. Ve sürekli evde sürekli mutfakta geçiyor zamanım. Amaan bugun de disarda yeriz derdik haftada 1 2. Cocuklara göre oyun alanlari olan yerler var, gider dinlenirdik. Yahu simdi elimizi kolumuzu nereye koyacagimizi sasiriyoruz.

Tarihi cesmigir köprüsüne cam terasa filan gittin mi kirikkalede

Felaket tellallığı mıdır nedir bu okullar yeniden kapanacak, uzaktan eğitim kalıcı mı olacak diye bir haber başlığı okudum. Ben çok mu hassasim bilmiyorum öğrenciler adina cok üzülüyorum. Evet uzaktan egitim, egitimin bir parcasi olarak kalacak da daha neler kalacak bu pandemiden aklim.almiyor benim.

annem ben gidince almak benden yapmak senden der bana kitlerdi, abim gelince mantilar borekler corekler.
simdi pandemiden goremiyo ya gideceksem ne seviyosam onu yapiyo
35 senedir ilk kez sevdigim seyleri sirf ben seviyorum diye yapiyo

öyle şeymi olur ya pandemi bitene kadardir heralde bahsedilen sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…