- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.441
yok yok öyle değil o mevzuBide uzak ya ondan da kıymetlidir sanki.
Yanında olunca ozlemeyince amaaan diye peşkeş cekiyosun
Ay benim annem de oğluşçuyok yok öyle değil o mevzuirkek çocuğu
Son zamanlarda yemedim diyetteyimYa bu aralar yedin mi ?
Kova geldi kocaman kafamı kovanın içine soktum da gördüm anca içinde tavuk olduğunu.yarisini doldurmadi bile.
Ebat mi küçülmüş kova mi büyümüş sayı mi azalmış nolmus ya nolmus
geliyor yine mantı krizimmmAy benim annem de oğluşçu
3 kızı aynı şehirde her işine koşarız. Abim yurtdışından gelir bir ay amaaan ne çoşku ne sevinç. Geleceği hafta uyuyamaz heyecandan. Menüleri bile abimin sevdikleri üzerinedir. Abartmıyorum mantıyı yılda iki yapar. Abim gelince haftada bid yapar
Diyette kaçamak günleriniz yok mu ? Başlarım öyle iseSon zamanlarda yemedim diyetteyimama şaşırmam. Cips paketine dönecek iş, hava dolacak
Ayy düşününce kocamı şikayet ederim ama kocama laf söyletmem ben söylerim sadece sjdkfkfk artık anlıyorum....Bazı annelerde babayı şikayet ediyor sana .
Dinliyosun dinliyosun evet ya niye böyle bu babam diyosun .
Sussss napmis baban.adam mi öldürmüş deyiveriyo annelerimiz.haydaaaaa şimdi.
Hatta Instagrama bile konu olmuş bu .yazıp yazıp paylaşıyorlardi
Aynen. Ben de ayni durumdan huzursuzum, mutsuzum.Ne yalan söyleyeyim ben bu süreçte daha mutsuz gergin bir insan oldum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum, çocuklu arkadaşlarla görüşüp onlar oynarken iki muhabbet etmeyi özledim. Dışarda yemek yemeği özledim. Eve sipariş veriyoruz ama aynı hissi alamıyorum. Ben yapamadım. Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Ondan bu yaşam şekli bir sene daha sürerse ben cidden terapi araştıracağım. Yok mutsuzum. Her gün yemek pişirmek bile mutsuz ediyor. Haftasonları çıkıp dışarda yerdik onu da özledim. Yordu beni çok
Bayadır yok valla , gelinlik alacagım icin ölcülerim netleşsin istiyorumDiyette kaçamak günleriniz yok mu ? Başlarım öyle ise
Halimiz kötüAynen. Ben de ayni durumdan huzursuzum, mutsuzum.
Yemek yemek yemek bitmiyorrr.Aynen. Ben de ayni durumdan huzursuzum, mutsuzum.
Düşünmesi de yoruyor. Sabahları üç bilemedin dört çeşit omlet yer beyfendi. Onda da bazen hep de bunu yapıyorsun diye mızmızlanır. Kahvaltı hazırlamaktan bıktım. Akşama ne pişireceğimi düşünmekten bıktım. Bık tımYemek yemek yemek bitmiyorrr.
Ne yalan söyleyeyim ben bu süreçte daha mutsuz gergin bir insan oldum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum, çocuklu arkadaşlarla görüşüp onlar oynarken iki muhabbet etmeyi özledim. Dışarda yemek yemeği özledim. Eve sipariş veriyoruz ama aynı hissi alamıyorum. Ben yapamadım. Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Ondan bu yaşam şekli bir sene daha sürerse ben cidden terapi araştıracağım. Yok mutsuzum. Her gün yemek pişirmek bile mutsuz ediyor. Haftasonları çıkıp dışarda yerdik onu da özledim. Yordu beni çok
Yaa artik gercekten ben de bıktım. Ne yapayim diye dusunmek zaten yemek yapmaktan daha cok yoruyor. Ve sürekli evde sürekli mutfakta geçiyor zamanım. Amaan bugun de disarda yeriz derdik haftada 1 2. Cocuklara göre oyun alanlari olan yerler var, gider dinlenirdik. Yahu simdi elimizi kolumuzu nereye koyacagimizi sasiriyoruz.Düşünmesi de yoruyor. Sabahları üç bilemedin dört çeşit omlet yer beyfendi. Onda da bazen hep de bunu yapıyorsun diye mızmızlanır. Kahvaltı hazırlamaktan bıktım. Akşama ne pişireceğimi düşünmekten bıktım. Bık tım
Tarihi cesmigir köprüsüne cam terasa filan gittin mi kirikkaledeSabah gelip aksam döndüğümüz Ankarayi özledim. Semaver yakip cay ictigimiz parki özledim. Cocuklari uzaktan seyredip kosturmalarini özledim. Öğrencilerimle gittigimiz kutlama yemeklerini özledim. Pikniğe gidip tozu dumana kattigimiz günleri özledim. Canımız sıkıldı çıkalım diyip dışarıya çıktığımız günleri, caya gidip gece yarisina kadar sohbet ettigimiz arkadaslarimizi özledim. Oraya dokundum mu burayi sildim mi diye düşünmeden yasayacagimiz gunler geri gelsin.. bitmeyecek biliyorum sorun o değil ki, o kadar korunup dikkat edip hala evde kalmak zorunda olmak sıkıyor beni,enayi gibi hissediyorum kendimi
Yok cnm cam teras 2 yıl oldu yapilali diye biliyorum o zaman da yeni dogum yapmistim yaramazla.gidemedik. çeşnigir e gitmedik.Tarihi cesmigir köprüsüne cam terasa filan gittin mi kirikkalede
annem ben gidince almak benden yapmak senden der bana kitlerdi, abim gelince mantilar borekler corekler.Ay benim annem de oğluşçu
3 kızı aynı şehirde her işine koşarız. Abim yurtdışından gelir bir ay amaaan ne çoşku ne sevinç. Geleceği hafta uyuyamaz heyecandan. Menüleri bile abimin sevdikleri üzerinedir. Abartmıyorum mantıyı yılda iki yapar. Abim gelince haftada bid yapar
öyle şeymi olur yaFelaket tellallığı mıdır nedir bu okullar yeniden kapanacak, uzaktan eğitim kalıcı mı olacak diye bir haber başlığı okudum. Ben çok mu hassasim bilmiyorum öğrenciler adina cok üzülüyorum. Evet uzaktan egitim, egitimin bir parcasi olarak kalacak da daha neler kalacak bu pandemiden aklim.almiyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?