- 14 Eylül 2014
- 21.292
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.650
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.421
Ben kocamla mis gibi geçinirdim mesela ama artık ona da sarıyorum. Dün mesela durduk yere kavga çıkardım gece küs yattık. Ciddi anlamda adama sarıyorumbenim evde sohbet eden oyle iki laf yaptigim bir kocam bile yok, komsu falan hak getire kapida bacada ayak ustu merhaba merhaba.
sesin icime kacti artik.
bizim canimiz yokmu ?
mecburen ise gitmek zorunda olanin cani yokmu?
dr larin hemsirelerin cani yokmu bu keyif bu insanlara nerden nasil geliyor anlamadim
Vitiligoya dönebilirEn kötüsü de yüzümde kaşıntı oluyor, soyuluyor gibi oluyor. Bir kısımda renk tonu açıldı. stresten bence. Böyle de virüsten değil de stresten gideceğiz
1 senedir makyaj yapmıyorum , zaten maske yiyor makyajımı. Dışarıda kalabalık masalarda kahvaltı&yemek olayına hasret kaldım. Kocam da bir yere kadar artık , farklı insan istiyorum, farklı dertler istiyorumNe yalan söyleyeyim ben bu süreçte daha mutsuz gergin bir insan oldum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum, çocuklu arkadaşlarla görüşüp onlar oynarken iki muhabbet etmeyi özledim. Dışarda yemek yemeği özledim. Eve sipariş veriyoruz ama aynı hissi alamıyorum. Ben yapamadım. Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Ondan bu yaşam şekli bir sene daha sürerse ben cidden terapi araştıracağım. Yok mutsuzum. Her gün yemek pişirmek bile mutsuz ediyor. Haftasonları çıkıp dışarda yerdik onu da özledim. Yordu beni çok
Ama bende tiroit yok ki. İlaç kullanıyorum. Gerçi kontrolüm geçti. Gideyim bari haklısımkhomyuk annemde boyle basladi zehirli tiroitten sonra kasindi buyudu ve sonra vitiligoya dondu.
tiroit hastalarinda gorunurmus zaten.
bir cildiyeye git istersen
bir insan cinayet isliyorda allahdanda mi korkmadin bilmem ne demeyi toplumca biliyoruz e bu ne?Canım benim herkes sen ben o değil, toplumsal olarak düşünüyoruz
Mesela cafe acılmasa ev gezmesine gidecek, pikniğe gidecek. Gidecek olan her türlü gidecek. Her türlü taşıyacak.
Kahvaltı bak evet onu da çok özledim. Ah ah1 senedir makyaj yapmıyorum , zaten maske yiyor makyajımı. Dışarıda kalabalık masalarda kahvaltı&yemek olayına hasret kaldım. Kocam da bir yere kadar artık , farklı insan istiyorum, farklı dertler istiyorum
Ben bu konuda cok sey yazarım da simdi susayımbir insan cinayet isliyorda allahdanda mi korkmadin bilmem ne demeyi toplumca biliyoruz e bu ne?
hayir annemde ameliyatli ondada yok.Ama bende tiroit yok ki. İlaç kullanıyorum. Gerçi kontrolüm geçti. Gideyim bari haklısım
bende çon ozledim.Kahvaltı bak evet onu da çok özledim. Ah ah
Ayyy gideyim o zaman sağolun kızlarhayir annemde ameliyatli ondada yok.
ameliyattan cok sonra oldu bu olay.
yani ameliyat olali 10 sene oldu bu cilt hastaligi baslayali 4 5 sene oldu.
mutlaka gorun atlama
Balımda böcek çıktı diye ayyy keyfim kaçtı dediğim kahvaltı masaları köppppek gibi pismanım geri dönün....Kahvaltı bak evet onu da çok özledim. Ah ah
ben saramiyorum bileBen kocamla mis gibi geçinirdim mesela ama artık ona da sarıyorum. Dün mesela durduk yere kavga çıkardım gece küs yattık. Ciddi anlamda adama sarıyorum
Ben geçen iştahla Popeyes kova yiyorum.Balımda böcek çıktı diye ayyy keyfim kaçtı dediğim kahvaltı masaları köppppek gibi pismanım geri dönün....
Kafanı gözünü dağıtırim senin deben saramiyorum bileneden cunku konusmuyor yani.
neden konusmadigi icin sarayim iceri gideyimde
annem gibi yapayim cevap ver cabuk diyim cevap verirsede sus bana cevap verme diyip kavgaya devam ediyim en iyisiKafanı gözünü dağıtırim senin de
Ağzında seymi var ne konusmuyosun ulan de
Ay ben cok seviyorum onu ya. Tek basıma bile yerim yani hepsini. Neden mi şişkoyumBen geçen iştahla Popeyes kova yiyorum.
Sosunda kara kıllı bı adamın kılı çıktı çekiyorum çekiyorum gelmiyo.
Olayda çıkaramadım.popeyes çünkü .ne bekliyodum ki .
Bazı annelerde babayı şikayet ediyor sana .annem gibi yapayim cevap ver cabuk diyim cevap verirsede sus bana cevap verme diyip kavgaya devam ediyim en iyisi
Ya bu aralar yedin mi ?Ay ben cok seviyorum onu ya. Tek basıma bile yerim yani hepsini. Neden mi şişkoyum
benimki de abimi anlatiyor, ay kiz nasil olduda kiymetline laf soyleyi verdin diyorum basliyor kiymetli tabi köpek sende anca onu kiskanBazı annelerde babayı şikayet ediyor sana .
Dinliyosun dinliyosun evet ya niye böyle bu babam diyosun .
Sussss napmis baban.adam mi öldürmüş deyiveriyo annelerimiz.haydaaaaa şimdi.
Hatta Instagrama bile konu olmuş bu .yazıp yazıp paylaşıyorlardi
Bide uzak ya ondan da kıymetlidir sanki.benimki de abimi anlatiyor, ay kiz nasil olduda kiymetline laf soyleyi verdin diyorum basliyor kiymetli tabi köpek sende anca onu kiskansana dert anlatanda kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?