Geçinemeyenler kulübü

Ben kocamla mis gibi geçinirdim mesela ama artık ona da sarıyorum. Dün mesela durduk yere kavga çıkardım gece küs yattık. Ciddi anlamda adama sarıyorum

En kötüsü de yüzümde kaşıntı oluyor, soyuluyor gibi oluyor. Bir kısımda renk tonu açıldı. stresten bence. Böyle de virüsten değil de stresten gideceğiz
Vitiligoya dönebilir
Doktora git lütfen

1 senedir makyaj yapmıyorum , zaten maske yiyor makyajımı. Dışarıda kalabalık masalarda kahvaltı&yemek olayına hasret kaldım. Kocam da bir yere kadar artık , farklı insan istiyorum, farklı dertler istiyorum

khomyuk annemde boyle basladi zehirli tiroitten sonra kasindi buyudu ve sonra vitiligoya dondu.
tiroit hastalarinda gorunurmus zaten.
bir cildiyeye git istersen
Ama bende tiroit yok ki. İlaç kullanıyorum. Gerçi kontrolüm geçti. Gideyim bari haklısım

Canım benim herkes sen ben o değil, toplumsal olarak düşünüyoruz
Mesela cafe acılmasa ev gezmesine gidecek, pikniğe gidecek. Gidecek olan her türlü gidecek. Her türlü taşıyacak.
bir insan cinayet isliyorda allahdanda mi korkmadin bilmem ne demeyi toplumca biliyoruz e bu ne?

1 senedir makyaj yapmıyorum , zaten maske yiyor makyajımı. Dışarıda kalabalık masalarda kahvaltı&yemek olayına hasret kaldım. Kocam da bir yere kadar artık , farklı insan istiyorum, farklı dertler istiyorum
Kahvaltı bak evet onu da çok özledim. Ah ah

Ama bende tiroit yok ki. İlaç kullanıyorum. Gerçi kontrolüm geçti. Gideyim bari haklısım
hayir annemde ameliyatli ondada yok.
ameliyattan cok sonra oldu bu olay.
yani ameliyat olali 10 sene oldu bu cilt hastaligi baslayali 4 5 sene oldu.
mutlaka gorun atlama

Ben kocamla mis gibi geçinirdim mesela ama artık ona da sarıyorum. Dün mesela durduk yere kavga çıkardım gece küs yattık. Ciddi anlamda adama sarıyorum
ben saramiyorum bile neden cunku konusmuyor yani.
neden konusmadigi icin sarayim iceri gideyimde

Balımda böcek çıktı diye ayyy keyfim kaçtı dediğim kahvaltı masaları köppppek gibi pismanım geri dönün....
Ben geçen iştahla Popeyes kova yiyorum.
Sosunda kara kıllı bı adamın kılı çıktı çekiyorum çekiyorum gelmiyo.

Olayda çıkaramadım.popeyes çünkü .ne bekliyodum ki .

Ben geçen iştahla Popeyes kova yiyorum.
Sosunda kara kıllı bı adamın kılı çıktı çekiyorum çekiyorum gelmiyo.

Olayda çıkaramadım.popeyes çünkü .ne bekliyodum ki .
Ay ben cok seviyorum onu ya. Tek basıma bile yerim yani hepsini. Neden mi şişkoyum

annem gibi yapayim cevap ver cabuk diyim cevap verirsede sus bana cevap verme diyip kavgaya devam ediyim en iyisi
Bazı annelerde babayı şikayet ediyor sana .
Dinliyosun dinliyosun evet ya niye böyle bu babam diyosun .

Sussss napmis baban.adam mi öldürmüş deyiveriyo annelerimiz. haydaaaaa şimdi.

Hatta Instagrama bile konu olmuş bu .yazıp yazıp paylaşıyorlardi

Ay ben cok seviyorum onu ya. Tek basıma bile yerim yani hepsini. Neden mi şişkoyum
Ya bu aralar yedin mi ?
Kova geldi kocaman kafamı kovanın içine soktum da gördüm anca içinde tavuk olduğunu.yarisini doldurmadi bile.
Ebat mi küçülmüş kova mi büyümüş sayı mi azalmış nolmus ya nolmus

benimki de abimi anlatiyor, ay kiz nasil olduda kiymetline laf soyleyi verdin diyorum basliyor kiymetli tabi köpek sende anca onu kiskan sana dert anlatanda kabahat

benimki de abimi anlatiyor, ay kiz nasil olduda kiymetline laf soyleyi verdin diyorum basliyor kiymetli tabi köpek sende anca onu kiskan sana dert anlatanda kabahat
Bide uzak ya ondan da kıymetlidir sanki.
Yanında olunca ozlemeyince amaaan diye peşkeş cekiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…