- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.461
YaaaBir kar yağıyor, aman yarabbi...
O gelen yazıyı okudum içim daraldı. Şimdi benim oğlan ilkokulu uzaktan mı okuyacak? Yaşıtlarıyla kaynaşamadan. İnsan ilişkilerini tecrübe edemeden dedim. Bundan sonraki hayatımı bu olacak sanki artıl. Bu beni üzüyor geriyor. Böyle hayat mı olurFelaket tellallığı mıdır nedir bu okullar yeniden kapanacak, uzaktan eğitim kalıcı mı olacak diye bir haber başlığı okudum. Ben çok mu hassasim bilmiyorum öğrenciler adina cok üzülüyorum. Evet uzaktan egitim, egitimin bir parcasi olarak kalacak da daha neler kalacak bu pandemiden aklim.almiyor benim.
Bir foto isteriz. Isteriz isteriz..Bir kar yağıyor, aman yarabbi...
bitmeyecek demeyin yaSabah gelip aksam döndüğümüz Ankarayi özledim. Semaver yakip cay ictigimiz parki özledim. Cocuklari uzaktan seyredip kosturmalarini özledim. Öğrencilerimle gittigimiz kutlama yemeklerini özledim. Pikniğe gidip tozu dumana kattigimiz günleri özledim. Canımız sıkıldı çıkalım diyip dışarıya çıktığımız günleri, caya gidip gece yarisina kadar sohbet ettigimiz arkadaslarimizi özledim. Oraya dokundum mu burayi sildim mi diye düşünmeden yasayacagimiz gunler geri gelsin.. bitmeyecek biliyorum sorun o değil ki, o kadar korunup dikkat edip hala evde kalmak zorunda olmak sıkıyor beni,enayi gibi hissediyorum kendimi
surda iki adim öte yerdesin 2 saate sizede gelir merak etme bizim burda da acayip yagmaya basladi cunkuBir foto isteriz. Isteriz isteriz..
Yaa cocugun karnesi yok. Çıktı alacaz daha. Karne ne onu bilmiyor, okuma bayramindan bihaber. Yerli mali nedir bilmiyor. Cok üzgünüm yaa. Bubgece böyleyim. Dilerim bu gunlerimizi de aah ederek anmayiz..O gelen yazıyı okudum içim daraldı. Şimdi benim oğlan ilkokulu uzaktan mı okuyacak? Yaşıtlarıyla kaynaşamadan. İnsan ilişkilerini tecrübe edemeden dedim. Bundan sonraki hayatımı bu olacak sanki artıl. Bu beni üzüyor geriyor. Böyle hayat mı olur
o kucuk siyah tenceremsi şeye bayildimBu arada yemekten şikayet eden olmuş.
Buyrun, bugün akşam yemeği eziyetim!!!
Tencerelerimiz ayniBu arada yemekten şikayet eden olmuş.
Ahahaa kaç çeşit yapmış bi deBu arada yemekten şikayet eden olmuş.
Valla mi yagsin yaa. Mart kapidan baktırır.surda iki adim öte yerdesin 2 saate sizede gelir merak etme bizim burda da acayip yagmaya basladi cunku
okullar acilinca bebelerin arkasindan halay ceken turk kadini musade etmez bunaO gelen yazıyı okudum içim daraldı. Şimdi benim oğlan ilkokulu uzaktan mı okuyacak? Yaşıtlarıyla kaynaşamadan. İnsan ilişkilerini tecrübe edemeden dedim. Bundan sonraki hayatımı bu olacak sanki artıl. Bu beni üzüyor geriyor. Böyle hayat mı olur
Ahahahaho kucuk siyah tenceremsi şeye bayildimtefal dimi
Tencereler ayni demisken o hisarin setinde bir tava var ya. Cig kofte tepsisi gibi tabani, o arkadas ne ise yariyor?Bu arada yemekten şikayet eden olmuş.
Hangisi hisar unuttum valla.Tencereler ayni demisken o hisarin setinde bir tava var ya. Cig kofte tepsisi gibi tabani, o arkadas ne ise yariyor?
Valla mi yagsin yaa. Mart kapidan baktırır.
grill icin sanirim onlar.Tencereler ayni demisken o hisarin setinde bir tava var ya. Cig kofte tepsisi gibi tabani, o arkadas ne ise yariyor?
zuccaciye takintim var napimAhahahah
Tencereye mi baktın
Küçük dediğin koca tencere ayol 32 lik olması lazım.
Evet tefalin şu ıngenıo serisi.
Evet Şu güveç tipi olanlar, teflon. Onun çelik tencerelerinin yaninda bir tava var da 10 senedir elim değmediHangisi hisar unuttum valla.
Denizde kum, bende tencere seti.
Toptop olanlar mı hisardı?
Valla khomyuk bugün mercimek çorbası, yoğurt çorbası, kremalı tavuklu mantarlı makarna, sade makarna, sulu köfte, zeytinyağlı pırasa.Ahahaa kaç çeşit yapmış bi deben dünden kalan yeşil mercimeği ittirdim. Ortaya da bi salata ve yoğurt tamam. Yeter yetsin. Bana yettiler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?