Geçinemeyenler kulübü

O gelen yazıyı okudum içim daraldı. Şimdi benim oğlan ilkokulu uzaktan mı okuyacak? Yaşıtlarıyla kaynaşamadan. İnsan ilişkilerini tecrübe edemeden dedim. Bundan sonraki hayatımı bu olacak sanki artıl. Bu beni üzüyor geriyor. Böyle hayat mı olur

bitmeyecek demeyin ya
bitecek

Bu arada yemekten şikayet eden olmuş.
Buyrun, bugün akşam yemeği eziyetim!!!

Eklentiler

• FBB18548-D1E8-441A-8583-4AD17875D85E.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 37
Yaa cocugun karnesi yok. Çıktı alacaz daha. Karne ne onu bilmiyor, okuma bayramindan bihaber. Yerli mali nedir bilmiyor. Cok üzgünüm yaa. Bubgece böyleyim. Dilerim bu gunlerimizi de aah ederek anmayiz..

okullar acilinca bebelerin arkasindan halay ceken turk kadini musade etmez buna
ya oyle bisey olsa o cocuklara evde kimlerin nasil bakacagini dusunmeleri ve bunun icinde ek yardim falan yapmalari gerekir bence

Hangisi hisar unuttum valla.
Denizde kum, bende tencere seti.
Toptop olanlar mı hisardı?
Evet Şu güveç tipi olanlar, teflon. Onun çelik tencerelerinin yaninda bir tava var da 10 senedir elim değmedi ben de chamallows gibi tencerelere baktım, cok severim. Mutfak esyasi zaafim :)

Ahahaa kaç çeşit yapmış bi deben dünden kalan yeşil mercimeği ittirdim. Ortaya da bi salata ve yoğurt tamam. Yeter yetsin. Bana yettiler artık.
Valla khomyuk bugün mercimek çorbası, yoğurt çorbası, kremalı tavuklu mantarlı makarna, sade makarna, sulu köfte, zeytinyağlı pırasa.
Bugünki menü bu ve kimseyi memnun edemedim, benim kaşarlı bazlama tostumu yedi eşek sıpaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…