Geçinemeyenler kulübü

Evet Şu güveç tipi olanlar, teflon. Onun çelik tencerelerinin yaninda bir tava var da 10 senedir elim değmedi ben de chamallows gibi tencerelere baktım, cok severim. Mutfak esyasi zaafim :)
Benim o siyah topların içi seramik, öyle bahsettiğin gibi bir ürünü yok.
3 top, 1 kaynıyarık ve 1 tavası var.

Ay çıldırmışsın. Ben sulu köfteyi tek yaparım yanına da anca salata yaparım. Çok keyifliysem pilav bizimkiler tek çeşite alışkın garipler. Yiyorlar

Benim o siyah topların içi seramik, öyle bahsettiğin gibi bir ürünü yok.
3 top, 1 kaynıyarık ve 1 tavası var.
Aa anladim benim bahsettigimde teflon ve çelik set beraberdi, o bahsettiğim tava da çelik. Alti öyle kalin ki kocaya kızdın mi kafa yarmalik

Ay çıldırmışsın. Ben sulu köfteyi tek yaparım yanına da anca salata yaparım. Çok keyifliysem pilav bizimkiler tek çeşite alışkın garipler. Yiyorlar
Her akşam ‘nankörsünüz’ diye çığlıklar atıyorum zaten
Evde 4 kişini de ortak yediği bir şey yok.
Çorbalar bile ayrı işte.
Çocukların ikisinin ortak noktası makarna, diğer yemeklerde ayrılıyorlar.
Kocam diyet adı altında zeytinyağlı yemek yiyor ve doymuyor, ondan sevdiği bir çorba ya da sadece etini tavuğunu yiyeceği yağsız bir yemek daha istiyor.
Mutfakta çürüdüm ben çürüdüm!

pirasayi bana yolla lutfen

Ahahahahah ayyynen. Hatta salataya bile üşenir yogurt&ayran falan koyarım. Hiiiç çorba-ana yemek-ara sıcaklı yemek yapmadım aksam. Hazır mantı alır yapar yanına kola koyarımajfgkfl

Kar durumu...

Eklentiler

• 68FED27F-B923-4494-B0F1-F6BDFF55F306.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 23
Yaa ben gecenlerde dedim bunu bir sorayim fotografini bir atayım dedim. Bir ara yapayim, çok yapışır ona ya. Hangi akla hizmet anlamadim gitti
banada celik tavaya et cok yapisir gibi geliyo o yuzden celik tavada et yapmam hic.
belki bir sure sonra suyunu salinca birakiyordur bilemedim

Zushshshhshs
Ay bilseydim iyileriyle yapardım, tuh utandım şimdi tencerelerime bakınca
anam one ya cesit cesit tencere gecti benim icimden valla baska bisey gelmedi aklima.
hepsinin takim oldugunu dusunursek en kotu 4 takim tencere yuh dedim valla kotu niyetli bakmadim

Yaa ben gecenlerde dedim bunu bir sorayim fotografini bir atayım dedim. Bir ara yapayim, çok yapışır ona ya. Hangi akla hizmet anlamadim gitti
Çelik tavada kızartma yapabilirsin aslında.
Ya da varsa kapağı pilava falan kullanabilirsin.
Çelikte ne yapsam yapışıyor benim ama ocaktan kaynaklı diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…