- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.392
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.481
Benim o siyah topların içi seramik, öyle bahsettiğin gibi bir ürünü yok.Evet Şu güveç tipi olanlar, teflon. Onun çelik tencerelerinin yaninda bir tava var da 10 senedir elim değmediben de chamallows gibi tencerelere baktım, cok severim. Mutfak esyasi zaafim :)
Ay çıldırmışsın. Ben sulu köfteyi tek yaparım yanına da anca salata yaparım. Çok keyifliysem pilavValla khomyuk bugün mercimek çorbası, yoğurt çorbası, kremalı tavuklu mantarlı makarna, sade makarna, sulu köfte, zeytinyağlı pırasa.
Bugünki menü bu ve kimseyi memnun edemedim, benim kaşarlı bazlama tostumu yedi eşek sıpaları.
Aa anladim benim bahsettigimde teflon ve çelik set beraberdi, o bahsettiğim tava da çelik. Alti öyle kalin ki kocaya kızdın mi kafa yarmalikBenim o siyah topların içi seramik, öyle bahsettiğin gibi bir ürünü yok.
3 top, 1 kaynıyarık ve 1 tavası var.
Her akşam ‘nankörsünüz’ diye çığlıklar atıyorum zatenAy çıldırmışsın. Ben sulu köfteyi tek yaparım yanına da anca salata yaparım. Çok keyifliysem pilavbizimkiler tek çeşite alışkın garipler. Yiyorlar
pirasayi bana yolla lutfenValla khomyuk bugün mercimek çorbası, yoğurt çorbası, kremalı tavuklu mantarlı makarna, sade makarna, sulu köfte, zeytinyağlı pırasa.
Bugünki menü bu ve kimseyi memnun edemedim, benim kaşarlı bazlama tostumu yedi eşek sıpaları.
Bittipirasayi bana yolla lutfen
Yaa ben gecenlerde dedim bunu bir sorayim fotografini bir atayım dedim. Bir ara yapayim, çok yapışır ona ya. Hangi akla hizmet anlamadim gittigrill icin sanirim onlar.
Ahahahahah ayyynen. Hatta salataya bile üşenir yogurt&ayran falan koyarım. Hiiiç çorba-ana yemek-ara sıcaklı yemek yapmadım aksam. Hazır mantı alır yapar yanına kola koyarımajfgkflAy çıldırmışsın. Ben sulu köfteyi tek yaparım yanına da anca salata yaparım. Çok keyifliysem pilavbizimkiler tek çeşite alışkın garipler. Yiyorlar
Filmmm düğün yemeği gibi dizmişsin tencereleri dizi dizi maşallahBu arada yemekten şikayet eden olmuş.
Buyrun, bugün akşam yemeği eziyetim!!!
mis gibi pirasa gömmüşler bu geceBitti
Sadece yoğurt çorbası ve sulu köfte kaldı yarına.
ZushshshhshsFilmmm düğün yemeği gibi dizmişsin tencereleri dizi dizi maşallahkızlar gibi yemekten çok tencereler dikkatimi çekti benim de
Gömmüş dediğin kocam oluyor.mis gibi pirasa gömmüşler bu gece
banada celik tavaya et cok yapisir gibi geliyo o yuzden celik tavada et yapmam hic.Yaa ben gecenlerde dedim bunu bir sorayim fotografini bir atayım dedim. Bir ara yapayim, çok yapışır ona ya. Hangi akla hizmet anlamadim gitti
Allaaaah yarina da buraya gelir siye teselli ediyorum kendimiiiiKar durumu...
anam one ya cesit cesit tencere gecti benim icimden valla baska bisey gelmedi aklima.Zushshshhshs
Ay bilseydim iyileriyle yapardım, tuh utandım şimdi tencerelerime bakınca
HoşgeldinnFilmmm düğün yemeği gibi dizmişsin tencereleri dizi dizi maşallahkızlar gibi yemekten çok tencereler dikkatimi çekti benim de
İşin zor seninde valla bende üşenirim herhalde ana yemek pilav yada makarna bide canım isterse çorbaZushshshhshs
Ay bilseydim iyileriyle yapardım, tuh utandım şimdi tencerelerime bakınca
Çelik tavada kızartma yapabilirsin aslında.Yaa ben gecenlerde dedim bunu bir sorayim fotografini bir atayım dedim. Bir ara yapayim, çok yapışır ona ya. Hangi akla hizmet anlamadim gitti
kim gomerse gomsun iste biri gommus mis gibi pirasayiGömmüş dediğin kocam oluyor.
Çocuklar yemedi doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?