- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.392
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.501
Hemi de portakallı ve mandalinalı idi...kim gomerse gomsun iste biri gommus mis gibi pirasayi
Hoşgeldinn
İşin zor seninde valla bende üşenirim herhalde ana yemek pilav yada makarna bide canım isterse çorba
Valla ayni takımın çelik sahanlari var onda yaptığım pilavlari hiçbirine değişmem. Diger tencerelerin kapaklarindan biri mutlaka olur ama.o tavayi hic kullanmadim. Döküm izgarayi seviyorum kizartma ya da izgara icin ama bu tava bir garip. Becerebilirsem.foto aticamÇelik tavada kızartma yapabilirsin aslında.
Ya da varsa kapağı pilava falan kullanabilirsin.
Çelikte ne yapsam yapışıyor benim ama ocaktan kaynaklı diye düşünüyordum.
Yaa demi öyle oluyo insan istemsiz Bi şekilde doyuyo sanki ama kötü birsey ya film benim eşimde sebze yemez çok seçiyo sinir oluyorum ayrı hazırlayamaya çoğu zaman yapmıyorum bile alışsın hangi Bi gün böyle geçecekMutfağı seviyorum ben ama cılkı çıktı artık.
Herkes kendine ayrı yemek istiyor ve en acısı ben yaptığım hiçbir şeyi yiyemiyorum.
Her gün 5 6 çeşit pişirirken içi şişiyor insanın, alıyorsun dolaptan peynir ekmek ya da yumurta, onu yiyorsun.
Abartısız 6 saat falan günde mutfaktayım.
Bacım sen dün mü dedin aldım pırasa diye?
Ya ben ona cevap vermedigimi bugün hatırladım.Dün ben çağırdım seni ablan mı geldi falan diye şakasına demiştim alınmadım umarım kötü birsey de değilde cevap vermeyince bozuldum Bi
yok kiz ne dünüBacım sen dün mü dedin aldım pırasa diye?
Vardı yahu, üşenme kalk yap
hamile oldugun icin aci gercegi soylemeyecegimYaa demi öyle oluyo insan istemsiz Bi şekilde doyuyo sanki ama kötü birsey ya film benim eşimde sebze yemez çok seçiyo sinir oluyorum ayrı hazırlayamaya çoğu zaman yapmıyorum bile alışsın hangi Bi gün böyle geçecek
Sakın alıştırma.Yaa demi öyle oluyo insan istemsiz Bi şekilde doyuyo sanki ama kötü birsey ya film benim eşimde sebze yemez çok seçiyo sinir oluyorum ayrı hazırlayamaya çoğu zaman yapmıyorum bile alışsın hangi Bi gün böyle geçecek
Ya kıyamam.yok kiz ne dünü
bi yerlerim şisecek simdi
Yok canım ben senin alındığını düşündüm acaba sen değilmiydin bende ablamı çağırcam falan diyen diye düşündüm olur ya insanlık hali belki sorunun vardır belki Bi ablan yoktur falan yazmayınca bozuldum BiYa ben ona cevap vermedigimi bugün hatırladım.
Evde köpek vardı .ayağımdaki panduflarimdan korkup kucağıma hoplayıp(tirmalarcasina bideee)
pusuverdi aniden.
O ara cevap yazamadım sonra dikkatim dağıldı diğer yazılanlara katilmisim onu unutmuşum
Alinmadimmm tatlı anne alınacak ne dedin sanki
Nerede bakacağına bağlı.Kızlarr gelinlik isi icin kaç günüm gider sizce sabahtan akşama kadar bir günde hallolur mu?? Ona göre işimi ayarlayacağımmm
Söyle canım söyle hazırım bebe de mi öyle oluyo yoksahamile oldugun icin aci gercegi soylemeyecegim
saka yapiyorum kiz kuzuyu cevirip koysan bu kadar laf etmezdimYa kıyamam.
İnsan da pırasaya özenmez arkadaş, ne bileyim ben...
Şöyle örnek vereyim mesela Ankara’da Kızılay’daki sıralı 10-15 gelinlikciden bakacağım gibiNerede bakacağına bağlı.
Büyükşehirde mi bakacaksın?
Hahahah eveeet yine benndeydi .Yok canım ben senin alındığını düşündüm acaba sen değilmiydin bende ablamı çağırcam falan diyen diye düşündüm olur ya insanlık hali belki sorunun vardır belki Bi ablan yoktur falan yazmayınca bozuldum Bigene mi arkadaşının köpeği geldi
Borcum olsun sana, zeytinyağlı fasulyem meşhurdur.saka yapiyorum kiz kuzuyu cevirip koysan bu kadar laf etmezdim
evdekiler zeytinyagli yemek ozurlusu malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?