Geçinemeyenler kulübü

İşin zor seninde valla bende üşenirim herhalde ana yemek pilav yada makarna bide canım isterse çorba

Mutfağı seviyorum ben ama cılkı çıktı artık.
Herkes kendine ayrı yemek istiyor ve en acısı ben yaptığım hiçbir şeyi yiyemiyorum.
Her gün 5 6 çeşit pişirirken içi şişiyor insanın, alıyorsun dolaptan peynir ekmek ya da yumurta, onu yiyorsun.
Abartısız 6 saat falan mutfaktayım.

Çelik tavada kızartma yapabilirsin aslında.
Ya da varsa kapağı pilava falan kullanabilirsin.
Çelikte ne yapsam yapışıyor benim ama ocaktan kaynaklı diye düşünüyordum.
Valla ayni takımın çelik sahanlari var onda yaptığım pilavlari hiçbirine değişmem. Diger tencerelerin kapaklarindan biri mutlaka olur ama.o tavayi hic kullanmadim. Döküm izgarayi seviyorum kizartma ya da izgara icin ama bu tava bir garip. Becerebilirsem.foto aticam

Yaa demi öyle oluyo insan istemsiz Bi şekilde doyuyo sanki ama kötü birsey ya film benim eşimde sebze yemez çok seçiyo sinir oluyorum ayrı hazırlayamaya çoğu zaman yapmıyorum bile alışsın hangi Bi gün böyle geçecek

Dün ben çağırdım seni ablan mı geldi falan diye şakasına demiştim alınmadım umarım kötü birsey de değilde cevap vermeyince bozuldum Bi
Ya ben ona cevap vermedigimi bugün hatırladım.
Evde köpek vardı .ayağımdaki panduflarimdan korkup kucağıma hoplayıp(tirmalarcasina bideee)
pusuverdi aniden.

O ara cevap yazamadım sonra dikkatim dağıldı diğer yazılanlara katilmisim onu unutmuşum

Alinmadimmm tatlı anne alınacak ne dedin sanki

hamile oldugun icin aci gercegi soylemeyecegim

Sakın alıştırma.
Şimdi Allah var, kocamın yemekte sıkıntısı yok.
Sadece 3 5 şey yemez, onları yapmam ona ama diyette olması, artık yediklerine dikkat etmesi sıkıntı.
Pilav, makarna, dolma vb hiçbirini yemiyor.
Unlu ya da şehriyeli çorba içmiyor gibi gibi.
E ben de destek olmak adına adam emek etti 12 kilo verdi kendi kendine, kırmıyorum onu.
Zaten çocuklar hepsi ayrı cins derken sonuç bu.
Ben de tost

Kızlarr gelinlik isi icin kaç günüm gider sizce sabahtan akşama kadar bir günde hallolur mu?? Ona göre işimi ayarlayacağımmm

Yok canım ben senin alındığını düşündüm acaba sen değilmiydin bende ablamı çağırcam falan diyen diye düşündüm olur ya insanlık hali belki sorunun vardır belki Bi ablan yoktur falan yazmayınca bozuldum Bi gene mi arkadaşının köpeği geldi

Hahahah eveeet yine benndeydi .
Panduf giydim geldim oturdum
Nasıl şoka girdi köpek .
Bir bagris cagris kiyamet ,hırladi üstüme tırmanmaya çalıştı kucağıma hoplayıp kafayı gömdü üstüme eşim gecedeydi, ben yalnızdım bana arkadaşlık etti sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…