Geçinemeyenler kulübü

Şöyle örnek vereyim mesela Ankara’da Kızılay’daki sıralı 10-15 gelinlikciden bakacağım gibi
3 gün sürer.
1 gelinliği giymek, bakmak ve çıkarmak 20 dk, onca şey arasından model seçmek yarım saat.
Böylece maksimum 5 mağaza gezersin.
Ama şans bu, ilkinde bulabilirsin.

Gitmeden mağazaların insta hesabına bir bak, model araştır.
Elinde çok beğendiğin gelinlik fotoları olsun, girince ‘bu tarz arıyorum’ dersin, saçma sapan balo tipi ısrarına maruz kalmazsın.

Korktuğu pandufta şu

Ya kiloyla Bi derdi yok film sevdiği canının istediği yemeği bayıla bayıla yer ama bekarlıktan gelme Bi akışkanlık
( kv sağolsun kulakları çınlasın)
Sadece kahvaltı türü yiyordu evlendiğimiz de. Ya bende öyle birsey ki akşam sıcak Bi yemek geçmese boğazımdan doyduğumu anlamıyorum kuru kuru kahvaltı sabah akşam bana göre değil yemeğe alıştırdım zor bela ama haala seçiyo işte sebzeyi artık onu da Kıyma yada etle yakışan şeyler yapmaya çalışıyorum sırf yesin diye portakallı yerine kıymalı pırasa burun kıvırsada aç kalacağını biliyo yiyo mecbur sence bunu devam ettirmelimiyim alışır mı zamanla bilmiyorum

Tarzım belli dur atayım.

Kesinlikle devam, alışsın.
Sağlıksız bir şey yapmıyorsun sen, bir şekilde yiyorsa da ne güzel işte.
İleride çocuk olacak, hepten ona göre pişecek zaten.
Şimdiden alışsın ki bir çorba ve pişen yemekle karnını doyursun.
Kocan da ben gibiymiş, tencere yemeği 40 gün yemesem aramam ama arasıcak, kahvaltı, mezeler falan bayılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…