- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.521
bir günde bitmezŞöyle örnek vereyim mesela Ankara’da Kızılay’daki sıralı 10-15 gelinlikciden bakacağım gibi
yok fasulye istemem pirasaBorcum olsun sana, zeytinyağlı fasulyem meşhurdur.
3 gün sürer.Şöyle örnek vereyim mesela Ankara’da Kızılay’daki sıralı 10-15 gelinlikciden bakacağım gibi
Korktuğu pandufta şuYok canım ben senin alındığını düşündüm acaba sen değilmiydin bende ablamı çağırcam falan diyen diye düşündüm olur ya insanlık hali belki sorunun vardır belki Bi ablan yoktur falan yazmayınca bozuldum Bigene mi arkadaşının köpeği geldi
Ya kiloyla Bi derdi yok film sevdiği canının istediği yemeği bayıla bayıla yer ama bekarlıktan gelme Bi akışkanlıkSakın alıştırma.
Şimdi Allah var, kocamın yemekte sıkıntısı yok.
Sadece 3 5 şey yemez, onları yapmam ona ama diyette olması, artık yediklerine dikkat etmesi sıkıntı.
Pilav, makarna, dolma vb hiçbirini yemiyor.
Unlu ya da şehriyeli çorba içmiyor gibi gibi.
E ben de destek olmak adına adam emek etti 12 kilo verdi kendi kendine, kırmıyorum onu.
Zaten çocuklar hepsi ayrı cins derken sonuç bu.
Ben de tost
Tarzım belli dur atayım.3 gün sürer.
1 gelinliği giymek, bakmak ve çıkarmak 20 dk, onca şey arasından model seçmek yarım saat.
Böylece maksimum 5 mağaza gezersin.
Ama şans bu, ilkinde bulabilirsin.
Gitmeden mağazaların insta hesabına bir bak, model araştır.
Elinde çok beğendiğin gelinlik fotoları olsun, girince ‘bu tarz arıyorum’ dersin, saçma sapan balo tipi ısrarına maruz kalmazsın.
Öyle bir şey hiç yemedim.yok fasulye istemem pirasa
yada besamelli karnibahar
Haklı değil mi yaKorktuğu pandufta şu Eki Görüntüle 2808216
tamam anlastikÖyle bir şey hiç yemedim.
Fasulyemi yesen emin ol istersin, hayatında yememiş insanlar bile istiyor
Ciddiyim, sana borcum olsun pırasa, fasulye, deniz börülcesi falan iyi yapabildiklerimi yaparım ne olacak
Kesinlikle devam, alışsın.Ya kiloyla Bi derdi yok film sevdiği canının istediği yemeği bayıla bayıla yer ama bekarlıktan gelme Bi akışkanlık
( kv sağolsun kulakları çınlasın)
Sadece kahvaltı türü yiyordu evlendiğimiz de. Ya bende öyle birsey ki akşam sıcak Bi yemek geçmese boğazımdan doyduğumu anlamıyorum kuru kuru kahvaltı sabah akşam bana göre değil yemeğe alıştırdım zor bela ama haala seçiyo işte sebzeyi artık onu da Kıyma yada etle yakışan şeyler yapmaya çalışıyorum sırf yesin diye portakallı yerine kıymalı pırasa burun kıvırsada aç kalacağını biliyo yiyo mecbur sence bunu devam ettirmelimiyim alışır mı zamanla bilmiyorum
Dai yada madamediza da böyle çok vardı
Ha bir de kabak gondolum meşhur.tamam anlastikceycey simdi sitem edecek
A kesim bu, tarlatansız muhtemelen.
Namaz kılıyoruz kuzumHaklı değil mi yamadem seviyorsun köpekleri neden kendin beslemiyorsun fork fork
kabak gondol dedigin karniyarigin bir degisik versiyonu sanirim dimi?Ha bir de kabak gondolum meşhur.
Kabak yemeyen insana yedirir börek gibi oluyor, onu da ekleyeyim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?