- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.392
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.541
Şimdi gördüm, o gerçekten yoğurma tavası gibi.Benim tava kaynadi araya
ama seccadenin amaci zaten bu degil mi?Namaz kılıyoruz kuzum
O eve gelip gittikten sonra heryeri tertemiz yapmadan namaz kilamiyorum .
İnanıyorum rivayetlere.
Yok canım ya Bi süre sonra bayıyo tencere yemeği seven Bi insana sürekli kahvaltı. İlk zamanlar eşimi annesi babaannesi falan aradığında sofradaysak sorarlardı sen kızartmayı seversin kızartma mı yaptı burcu diye eşimde yoo yemek yiyoruz dediler mi inanmadılar Bi kaç sefer denk de gelince çok şaşırdılar . Hazıra alıştırmış anlayacağın kv iyi Bi yemek eğitimi vermemiş çocukluğundan beri sabah akşam kızartma mı olurKesinlikle devam, alışsın.
Sağlıksız bir şey yapmıyorsun sen, bir şekilde yiyorsa da ne güzel işte.
İleride çocuk olacak, hepten ona göre pişecek zaten.
Şimdiden alışsın ki bir çorba ve pişen yemekle karnını doyursun.
Kocan da ben gibiymiş, tencere yemeği 40 gün yemesem aramam ama arasıcak, kahvaltı, mezeler falan bayılırım.
Yazıktır günahtır ise yarasinŞimdi gördüm, o gerçekten yoğurma tavası gibi.
Yemek pişmez onda audrey.
Niye sapı var o zaman değil mi?
Kızartma tavası yap, sebeplensin.
Sebze falan kızartılır anca.
Allah kabul etsin inşallahNamaz kılıyoruz kuzum
O eve gelip gittikten sonra heryeri tertemiz yapmadan namaz kilamiyorum .
İnanıyorum rivayetlere.
Yok, peynirli ve yumurtalı börek harcı gibi.kabak gondol dedigin karniyarigin bir degisik versiyonu sanirim dimi?
Ertesi güne temizlik yapacaksam kabul ediyorum :)Allah kabul etsin inşallaho da zor oluyodur o zaman gelsin gitsin temizle falan
Aynen zaten modeller kafamda net. Her gelinlikçi de ortalama 3 model falan çıkıyor bu tarzA kesim bu, tarlatansız muhtemelen.
Abiye tarzı, uçuşan bir şey desen anlarlar.
bizimkiler de her gun arar ne yiyosunuz derdi, en nefret ettigim soru bu gercekten bir insana evinde ne yedigi sorulmaz.Yok canım ya Bi süre sonra bayıyo tencere yemeği seven Bi insana sürekli kahvaltı. İlk zamanlar eşimi annesi babaannesi falan aradığında sofradaysak sorarlardı sen kızartmayı seversin kızartma mı yaptı burcu diye eşimde yoo yemek yiyoruz dediler mi inanmadılar Bi kaç sefer denk de gelince çok şaşırdılar . Hazıra alıştırmış anlayacağın kv iyi Bi yemek eğitimi vermemiş çocukluğundan beri sabah akşam kızartma mı olurbu devirde hele hiç yağ fiyatları uçuyo malum
Yok, peynirli ve yumurtalı börek harcı gibi.
Kabaklar suda haşlanıyor, içleri bu harçla fırınlanıyor.
İsteyen beşamel kullanıyor üzerine.
Ben kabaklar büyükse dolma gibi doldurup, sonra oval dilimler yapıyorum.
Yavrum ben seni unutuyorum ya Allahım hamilesin...Immmmmh çok güzel durmuyor mu acıktım valla kızlarBi mutfağa selam verip geliyim ben
Ben de tavuk sote gibi harc yapip besamelle firinliyorum, tavuk cok sevmem onun kabak oldugu bile anlasilmiyor. Yaşasın yemek yemeeeekYok, peynirli ve yumurtalı börek harcı gibi.
tamam bundan bahsediyorum.Yok, peynirli ve yumurtalı börek harcı gibi.
Oleg cassiniye baktın mı?Aynen zaten modeller kafamda net. Her gelinlikçi de ortalama 3 model falan çıkıyor bu tarz
Demi bende sinir oluyorum ev hali herşey olabilir o gün yemek olmayabilir yada gerçekten işim olabilir geçiştirebilirim hayır sanane ben sana soruyomuyum. Kv ilk zamanlar oğlum onu yemezki oğlum bunu bilmez ki valla geçen de bu sevmez ki dediği yemeklerden birini istedi kv burdayken kızardı kaldı alışmış demekki diyobizimkiler de her gun arar ne yiyosunuz derdi, en nefret ettigim soru bu gercekten bir insana evinde ne yedigi sorulmaz.
yahu sanane belki yok ekmek peynir yiyecek belki oda yok kuru ekmek yiyor o gun.
hayir soranlarda keske gercekten cok mukemmel mutfak duzeniyle buyutmus olsalar anlayacagim.
anca kizartma anca hamur.
Ben kabak sevmem, bunu yiyorum ama.tamam bundan bahsediyorum.
karni yarik benzeri derken kabaklarin kesilme şeklinden bahsetmistim.
ama seccadenin amaci zaten bu degil mi?
Benim koca kesinlikle sarımsak yemez, acı yemez falan.Demi bende sinir oluyorum ev hali herşey olabilir o gün yemek olmayabilir yada gerçekten işim olabilir geçiştirebilirim hayır sanane ben sana soruyomuyum. Kv ilk zamanlar oğlum onu yemezki oğlum bunu bilmez ki valla geçen de bu sevmez ki dediği yemeklerden birini istedi kv burdayken kızardı kaldı alışmış demekki diyo
Yok kız atın keşke hep paylaşsak fikir olur hergün hergün ne yapsam deyip duruyoruzYavrum ben seni unutuyorum ya Allahım hamilesin...
Sustum!
Evden ne haber zorunlu hızlandırıyoruz falan diyodunErtesi güne temizlik yapacaksam kabul ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?