Geçinemeyenler kulübü

Yok canım ya Bi süre sonra bayıyo tencere yemeği seven Bi insana sürekli kahvaltı. İlk zamanlar eşimi annesi babaannesi falan aradığında sofradaysak sorarlardı sen kızartmayı seversin kızartma mı yaptı burcu diye eşimde yoo yemek yiyoruz dediler mi inanmadılar Bi kaç sefer denk de gelince çok şaşırdılar . Hazıra alıştırmış anlayacağın kv iyi Bi yemek eğitimi vermemiş çocukluğundan beri sabah akşam kızartma mı olur bu devirde hele hiç yağ fiyatları uçuyo malum

kabak gondol dedigin karniyarigin bir degisik versiyonu sanirim dimi?
Yok, peynirli ve yumurtalı börek harcı gibi.
Kabaklar suda haşlanıyor, içleri bu harçla fırınlanıyor.
İsteyen beşamel kullanıyor üzerine.
Ben kabaklar büyükse dolma gibi doldurup, sonra oval dilimler yapıyorum.

Eklentiler

• AF7BEEA3-B90F-468E-B346-1E56C179EEFA.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 25
bizimkiler de her gun arar ne yiyosunuz derdi, en nefret ettigim soru bu gercekten bir insana evinde ne yedigi sorulmaz.
yahu sanane belki yok ekmek peynir yiyecek belki oda yok kuru ekmek yiyor o gun.
hayir soranlarda keske gercekten cok mukemmel mutfak duzeniyle buyutmus olsalar anlayacagim.
anca kizartma anca hamur.

Immmmmh çok güzel durmuyor mu acıktım valla kızlar Bi mutfağa selam verip geliyim ben

Ben de tavuk sote gibi harc yapip besamelle firinliyorum, tavuk cok sevmem onun kabak oldugu bile anlasilmiyor. Yaşasın yemek yemeeeek

tamam bundan bahsediyorum.
karni yarik benzeri derken kabaklarin kesilme şeklinden bahsetmistim.

Demi bende sinir oluyorum ev hali herşey olabilir o gün yemek olmayabilir yada gerçekten işim olabilir geçiştirebilirim hayır sanane ben sana soruyomuyum. Kv ilk zamanlar oğlum onu yemezki oğlum bunu bilmez ki valla geçen de bu sevmez ki dediği yemeklerden birini istedi kv burdayken kızardı kaldı alışmış demekki diyo

ASlinda evet haklısın ama ben ikna olmuyorum galiba seccade serince tamamdır diye için rahata eremiyor

Gerçi bide çiftliğimizi koruması için üç büyük ve bikac yavru köpek döngüsü sürekli olduğu için onunla da tatmin oluyorum sanırım ben .
ama seccadenin amaci zaten bu degil mi?

E arkadaşa git gel yada o bana bıraksın o dönemlerde de doyuma ulaşıyorum bitti gitti . :)

Benim koca kesinlikle sarımsak yemez, acı yemez falan.
Annesi senelerce çekmiş, ben yemeklerin içine ittiriyorum, pişince çekip alıyorum anlamıyor bile.
Bir yerde laf sokmaya kalktı kv ‘biz o kadar dikkat edip özendik, elin kızı ne koysa mecbur yiyor’ diye.
Ben de dedim ki ‘bir anne olarak sevinmeniz lazım, oğlunuz fasulye, ıspanak, semizotu ya da pırasa yememiş hele sarımsak gibi doğal bir antibiyotikten uzak kalmış, aferim diyeceğinize laf söylediniz ama ileride inşallah benim oğlanlara yediremedim her şeyi elin kızı yedirir, sağlık sonuçta onların iyiliğine ancak mutlu olurum’ dedim ve konu kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…