Geçinemeyenler kulübü

Valla süper cevap tebrik ederim de kıskanıyorlar be film ne derlerse desinler

oglun sevmiyor ama ben seviyorum ne yapabilirim.
herşey ogullarina gore olmak zorunda sanki

Aşk olsun kötü hissederim böyle kendimi resmen kısıtlar gibi sizi sonra beni burda bırakıp kendinize resim atacağınız topik bulursunuz demiiiii
Ahahahah hayır hayır yanlış anlattım.
Aklına yemek gelmeyince sen evdeki malzemeleri buraya yaz, beraberce bir menü çıkarırız demek istemiştim

Duygu dikim evi olması lazım, hazır sattığını bilmiyorum.
Oleg birkaç şubesi var, online da satıyor.
tasarimda yapiyor ama artik hazie dikilmisleride var saniyorum.
online gelinlikte sıkıntı olmaz mı?
azda olsa bir rötuş istiyor bazen gelinlikler

Eb
Evden ne haber zorunlu hızlandırıyoruz falan diyodun
Yok yok kirada oturduğumuz suanki evi alacak olan kişi almaktan vazgeçince bizde hızlandırmaya gerek duymadık

Nisan sonu biter .evi temizlettiririz derken Mayıs başı ilk planlandığı gibi eve yerleşmiş oluruz .

Şimdi temizlikten sonra evin tozuda biraz çöksün diye düşünüyorum hemengidip onu solumayim alerjik rinitim var sanırım.
Bir yıldır sürekli bı geniz akintisi tozlu ortamda hele .aman Allahiim illallah ettirecek kdr artıyor .

tasarimda yapiyor ama artik hazie dikilmisleride var saniyorum.
online gelinlikte sıkıntı olmaz mı?
azda olsa bir rötuş istiyor bazen gelinlikler
Valla bu kız zaten abiye türevi bir şey istiyor.
Şu zamanda tül gelinlik çok zor, saten ya da tamamen işleme modası hakim.
Bulursa alsın netten, bir terzide halledilir ne olacak
Hem uygun da oluyor nette.

Atalarımız boşa dememiş samanlık seyran olmuş avratlık kolay olmuş diye daya kızartmayı sonra sevmiyor ki yemek amaaan geçecekler o işi
ilk evlendigimizde esim benim yaptiklarimida yerdi ama ben hamur isini sinirli yaptigimdan kaynanam gelince bayram olurdu esime, o da kendini bisey yapmis sanirdi simdi hamur islerinide yapiyorum hava atacak mevzu kalmadi ustune birde dunyanin yemegi donuyo mutfakta.
alsin ketelerini bulyonlu sarmalarini kime yediriyosa yedirsin

Valla bu kız zaten abiye türevi bir şey istiyor.
Şu zamanda tül gelinlik çok zor, saten ya da tamamen işleme modası hakim.
Bulursa alsın netten, bir terzide halledilir ne olacak
Hem uygun da oluyor nette.
ben cok seviyorum bu a kesim olan elbise gibi gelinliklerin her turlusunu, ister taslu ister tassiz ucuş ucuş abartisiz

Yeni olduğu için sanırım Bi süre olur o ama en zararsız şekilde atlatırsın inşallah
Sen alisabildin mi yeni evine :)
Ohoo alıştım yani insan nelere alışmıyo ki eşimde taburcu oldu bugün şükür bir ay tatil yapcaz yani o yapacak gibi ben ameleliğe devam

ben cok seviyorum bu a kesim olan elbise gibi gelinliklerin her turlusunu, ister taslu ister tassiz ucuş ucuş abartisiz
Ben abiyelerimi bu tür alırım genelde.
Sevdiğim bir model kendileri.
Hatta çok benzer lacivert ve su yeşili iki abiyem var ama birinin yakaları düşük kol sadece

Yapamam anayım ben ana de. Midem bulanıyor de yat

kirec cozucuyle temizlesinler yerleri fayanslari falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…