- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.392
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.561
Sen yaz buraya aklına gelmeyince, söylerizYok kız atın keşke hep paylaşsak fikir olur hergün hergün ne yapsam deyip duruyoruz
Login • Instagram
Valla süper cevap tebrik ederim de kıskanıyorlar be film ne derlerse desinlerBenim koca kesinlikle sarımsak yemez, acı yemez falan.
Annesi senelerce çekmiş, ben yemeklerin içine ittiriyorum, pişince çekip alıyorum anlamıyor bile.
Bir yerde laf sokmaya kalktı kv ‘biz o kadar dikkat edip özendik, elin kızı ne koysa mecbur yiyor’ diye.
Ben de dedim ki ‘bir anne olarak sevinmeniz lazım, oğlunuz fasulye, ıspanak, semizotu ya da pırasa yememiş hele sarımsak gibi doğal bir antibiyotikten uzak kalmış, aferim diyeceğinize laf söylediniz ama ileride inşallah benim oğlanlara yediremedim her şeyi elin kızı yedirir, sağlık sonuçta onların iyiliğine ancak mutlu olurum’ dedim ve konu kapandı.
oglun sevmiyor ama ben seviyorum ne yapabilirim.Demi bende sinir oluyorum ev hali herşey olabilir o gün yemek olmayabilir yada gerçekten işim olabilir geçiştirebilirim hayır sanane ben sana soruyomuyum. Kv ilk zamanlar oğlum onu yemezki oğlum bunu bilmez ki valla geçen de bu sevmez ki dediği yemeklerden birini istedi kv burdayken kızardı kaldı alışmış demekki diyo
Duygu dikim evi olması lazım, hazır sattığını bilmiyorum.Login • Instagram
Login • Instagram
oleg cassini armada da var diye biliyorum.
duygu gelinlikte yolladigina cok yakin modeller var
Aşk olsun kötü hissederim böyle kendimi resmen kısıtlar gibi siziSen yaz buraya aklına gelmeyince, söyleriz
Atalarımız boşa dememiş samanlık seyran olmuş avratlık kolay olmuş diyeoglun sevmiyor ama ben seviyorum ne yapabilirim.
herşey ogullarina gore olmak zorunda sanki
Ahahahah hayır hayır yanlış anlattım.Aşk olsun kötü hissederim böyle kendimi resmen kısıtlar gibi sizisonra beni burda bırakıp kendinize resim atacağınız topik bulursunuz demiiiii
tasarimda yapiyor ama artik hazie dikilmisleride var saniyorum.Duygu dikim evi olması lazım, hazır sattığını bilmiyorum.
Oleg birkaç şubesi var, online da satıyor.
Yok yok kirada oturduğumuz suanki evi alacak olan kişi almaktan vazgeçince bizde hızlandırmaya gerek duymadıkEb
Evden ne haber zorunlu hızlandırıyoruz falan diyodun
Sen alisabildin mi yeni evine :)Eb
Oo hamilelik takvimi eklemisizEb
Valla bu kız zaten abiye türevi bir şey istiyor.tasarimda yapiyor ama artik hazie dikilmisleride var saniyorum.
online gelinlikte sıkıntı olmaz mı?
azda olsa bir rötuş istiyor bazen gelinlikler
ilk evlendigimizde esim benim yaptiklarimida yerdi ama ben hamur isini sinirli yaptigimdan kaynanam gelince bayram olurdu esime, o da kendini bisey yapmis sanirdi simdi hamur islerinide yapiyorum hava atacak mevzu kalmadi ustune birde dunyanin yemegi donuyo mutfakta.Atalarımız boşa dememiş samanlık seyran olmuş avratlık kolay olmuş diyedaya kızartmayı sonra sevmiyor ki yemek amaaan geçecekler o işi
ben cok seviyorum bu a kesim olan elbise gibi gelinliklerin her turlusunu, ister taslu ister tassiz ucuş ucuş abartisizValla bu kız zaten abiye türevi bir şey istiyor.
Şu zamanda tül gelinlik çok zor, saten ya da tamamen işleme modası hakim.
Bulursa alsın netten, bir terzide halledilir ne olacak
Hem uygun da oluyor nette.
Yok yok kirada oturduğumuz suanki evi alacak olan kişi almaktan vazgeçince bizde hızlandırmaya gerek duymadık
Nisan sonu biter .evi temizlettiririz derken Mayıs başı ilk planlandığı gibi eve yerleşmiş oluruz .
Şimdi temizlikten sonra evin tozuda biraz çöksün diye düşünüyorum onu solumayim alerjik rinitim var sanırım.
Bir yıldır sürekli bı geniz akintisi tozlu ortamda hele .aman Allahiim illallah ettirecek kdr artıyor .
Ohoo alıştım yani insan nelere alışmıyo ki eşimde taburcu oldu bugün şükür bir ay tatil yapcazSen alisabildin mi yeni evine :)
Birsey den de eksik kalmayımO
Oo hamilelik takvimi eklemisiz
Ben abiyelerimi bu tür alırım genelde.ben cok seviyorum bu a kesim olan elbise gibi gelinliklerin her turlusunu, ister taslu ister tassiz ucuş ucuş abartisiz
Yapamam anayım ben ana de. Midem bulanıyor de yatYeni olduğu için sanırım Bi süre olur o ama en zararsız şekilde atlatırsın inşallah
Ohoo alıştım yani insan nelere alışmıyo ki eşimde taburcu oldu bugün şükür bir ay tatil yapcazyani o yapacak gibi ben ameleliğe devam
kirec cozucuyle temizlesinler yerleri fayanslari falanYok yok kirada oturduğumuz suanki evi alacak olan kişi almaktan vazgeçince bizde hızlandırmaya gerek duymadık
Nisan sonu biter .evi temizlettiririz derken Mayıs başı ilk planlandığı gibi eve yerleşmiş oluruz .
Şimdi temizlikten sonra evin tozuda biraz çöksün diye düşünüyorum hemengidip onu solumayim alerjik rinitim var sanırım.
Bir yıldır sürekli bı geniz akintisi tozlu ortamda hele .aman Allahiim illallah ettirecek kdr artıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?