- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.581
ben abiye alinca baya baya kestirdigim icin abiye abiyelikten cikiyoBen abiyelerimi bu tür alırım genelde.
Sevdiğim bir model kendileri.
Hatta çok benzer lacivert ve su yeşili iki abiyem var ama birinin yakaları düşük kol sadece
Bugün ilk yaşadım zaten ya üşüttüm cidden bilmedim hastanede yada ilk belirtiler başlıyor yavaş yavaşYapamam anayım ben ana de. Midem bulanıyor de yat
Aa hatta kına elbisem bak bu attığı model desem?ben abiye alinca baya baya kestirdigim icin abiye abiyelikten cikiyooyuzden normal elbise aliyorum
anammmm tahmini dogum tarihi denizle ayni nerdeyseBirsey den de eksik kalmayım
Baktım ama hoşuma giden model yokOleg cassiniye baktın mı?
dısari fena costuAa hatta kına elbisem bak bu attığı model desem?
Tabii kına için üzerine işleme, omuzlara apolet falan geldi ama yine aynı uçuş ipek şifonlar.
Hep aynı elbiseleri gidip alıyormuşum, şuan anladım alajshsjsj
Ya üç model var, attığım tarz , attıgımın üstü dantelisi ve düşük omuzlusu olarak. Benzerlerini deneyip diktireceğim o yüzden tek gün yeter mi diye sordum aslındaLogin • Instagram
Login • Instagram
oleg cassini armada da var diye biliyorum.
duygu gelinlikte yolladigina cok yakin modeller var
mesele benzerlerini bulman işte.Ya üç model var, attığım tarz , attıgımın üstü dantelisi ve düşük omuzlusu olarak. Benzerlerini deneyip diktireceğim o yüzden tek gün yeter mi diye sordum aslında
Ucuz yok bu konuda 20yi cıkarıp masaya vuracak koca efendiler dkfmglglgValla bu kız zaten abiye türevi bir şey istiyor.
Şu zamanda tül gelinlik çok zor, saten ya da tamamen işleme modası hakim.
Bulursa alsın netten, bir terzide halledilir ne olacak
Hem uygun da oluyor nette.
Yok kız Kızılay’da değil ben örnek olarak verdim siz Ankara’dasınız ya anlamanız kolay olsun diyemesele benzerlerini bulman işte.
kizilayda and carsisinda falan gelinlikciler var.
oralara bakarsan daha kolay olabilir.
Huyları nasıl denizinanammmm tahmini dogum tarihi denizle ayni nerdeyse
ayni gunlerde hamile kalmisiz
ahahaha ozaman bilmiyorum.Yok kız Kızılay’da değil ben örnek olarak verdim siz Ankara’dasınız ya anlamanız kolay olsun diye
Yok ahahahahaha büyükşehirde mi diyince örnek verdim büyükşehirin x semtinin y caddesi gibiahahaha ozaman bilmiyorum.
bende sandim ki ankara dan alacaksinadres falan veriyorum birde günün şuursuzu
Kolay bı gebelik olsun insallahBugün ilk yaşadım zaten ya üşüttüm cidden bilmedim hastanede yada ilk belirtiler başlıyor yavaş yavaş
temizligi bana yaptirirsa seviyor, gerisi oyun olsun annem temizlik yaparken dibinde dolastigim icin kizmasin soylenmesin diye is yapiyomus gibi yapayim dusuncesiHuyları nasıl denizintemizliği seviyo başkaa
bu gelinlige 20.bin cikmaz ya masrafsiz gelinlik buUcuz yok bu konuda 20yi cıkarıp masaya vuracak koca efendiler dkfmglglg
Aynen öyle cok teferruatlı istemiyorum
aaa yokluğumda abiyelere geçilmiş harikaaBen abiyelerimi bu tür alırım genelde.
Sevdiğim bir model kendileri.
Hatta çok benzer lacivert ve su yeşili iki abiyem var ama birinin yakaları düşük kol sadece
Yeğenim de o tarihlerde doğmuştu .Birsey den de eksik kalmayım
burası doldu iyice.yarın eve mahkumuzHadi bakalim kar burda da basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?