- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.601
e ben dedim ama 2 saat sonra orda diyeHadi bakalim kar burda da basladi.
bebişler uyudu mu?Hadi bakalim kar burda da basladi.
bir gun sonrasi yay burcu sanirim dimi?Yeğenim de o tarihlerde doğmuştu .
İnşallah yay burcu olur bebegin
yay erkeği çekilmez ama yay kadını akıllı olurbir gun sonrasi yay burcu sanirim dimi?
denizde yay
esim yay neden cekemedigimi anlamissinizdir sanirimyay erkeği çekilmez ama yay kadını akıllı olur
23 u itibariyle yay .bir gun sonrasi yay burcu sanirim dimi?
denizde yay
haklıymışsın bacımesim yay neden cekemedigimi anlamissinizdir sanirim
ben pek anlamam burclardan ozelliklerinden falanhaklıymışsın bacım
benimki de ikizler seninkinden farkı pek yokturesim yay neden cekemedigimi anlamissinizdir sanirim
seni bilmem de kendim icin soyluyorum sen aslan burcu bir kadinsin ne isin var yay burcuyla al bir boğa bak keyfinebenimki de ikizler seninkinden farkı pek yoktur
tanışır tanışmaz sorsaydın burcunu biraz geç kalmadın mı?seni bilmem de kendim icin soyluyorum sen aslan burcu bir kadinsin ne isin var yay burcuyla al bir boğa bak keyfine
burclarla isim olmadiki hic.tanışır tanışmaz sorsaydın burcunu biraz geç kalmadın mı?
Burada yollar kapandı, açan maçan yok.Hadi bakalim kar burda da basladi.
Piyasası 12 bin civarında duvakla muvakla arttırtttırcaz artıkbu gelinlige 20.bin cikmaz ya masrafsiz gelinlik bu
çıkarsan elin değmişken arabamın üstündeki karları temizlesen hayrına.yarın da ben seninkini temizlerim ödeşirizBurada yollar kapandı, açan maçan yok.
Bu kadar etkili olacağı beklenmiyordu sanırım.
Çık kardan adam yap, 10 cm yi aştı bile.
duvak modelini sectin mi ? sacini falan nasil dusunuyosunPiyasası 12 bin civarında duvakla muvakla arttırtttırcaz artık
illa 20 bin olacak yanii?Piyasası 12 bin civarında duvakla muvakla arttırtttırcaz artık
bizim burda temizliyorlardı az önce.Burada yollar kapandı, açan maçan yok.
Bu kadar etkili olacağı beklenmiyordu sanırım.
Çık kardan adam yap, 10 cm yi aştı bile.
Duvak belirlemedim ya saçta bilmiyorum maşalarım heralde topuz sanki yaşlı gösteriyor gibi geliyo banaduvak modelini sectin mi ? sacini falan nasil dusunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?