- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.621
Takının şeysini çıkarmam lazımilla 20 bin olacak yanii?
Sitede nereye dokunduysam favorilerine ekledi diye bişey belirdi.duvak modelini sectin mi ? sacini falan nasil dusunuyosun
artik açik hafif dalgali saclar modaDuvak belirlemedim ya saçta bilmiyorum maşalarım heralde topuz sanki yaşlı gösteriyor gibi geliyo bana
Benim araba kapalıdaçıkarsan elin değmişken arabamın üstündeki karları temizlesen hayrına.yarın da ben seninkini temizlerim ödeşiriz
Gelinliğin yaka tipine göre değişir saç .Duvak belirlemedim ya saçta bilmiyorum maşalarım heralde topuz sanki yaşlı gösteriyor gibi geliyo bana
Sitede nereye dokunduysam favorilerine ekledi diye bişey belirdi.
Nereye dokunmuş olabilirim ay
Aynen öyle olur sanırım modadan ne kadar uzaklasmısım du an fark ettimartik açik hafif dalgali saclar moda
ay al şu takıyı gururu mururu bırak.çaput parçasına 20 bin vermekten iyidir.blue diamond a bak kocayı işle pırlanta daima sonsuza kadarrr seni hatırlatır deeeeTakının şeysini çıkarmam lazım
V yaka meminto dekolteliGelinliğin yaka tipine göre değişir saç .
Diktiricem canım dedim ya yukarda. Önce üç beş model deneyip kesin kararlaştırıp diktireceğimNeyapsamkisimdi sen niye diktirmiyorsun?
Ooo en sevdigimizmeminto dekolteli
böyle bir dalgaDuvak belirlemedim ya saçta bilmiyorum maşalarım heralde topuz sanki yaşlı gösteriyor gibi geliyo bana
Diktireceğin yer belli ise niye gelinlik arıyorsun bacım sen?Diktiricem canım dedim ya yukarda. Önce üç beş model deneyip kesin kararlaştırıp diktireceğim
Aaa böyle mi oluyorDiktireceğin yer belli ise niye gelinlik arıyorsun bacım sen?
Önüne katolog koyar, beraber çizersiniz, kumaşları seçer, eklemeler değiştirmeler yaparsınız.
Amacı bu ya zaten.
Uğraştığına, başka yeri gezdiğine değmez.
Modeli sevdim kaydedeyimahsjdjdkböyle bir dalga
Omzundan bir karıs asagıda siyahsaçların ne renk neyapsankişimdi?uzun mu bir d
Diktireceğin moda evinin modelleri olur.Aaa böyle mi oluyor
Yani ben model kesinleştirip gitmiyor muyum
Kız nerden biliyim etrafımda evlenen tek insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?